PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
baby24
#51 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
a sto vi pretjerujete, k'o da je Kolorado.... to je toliko lijepa priroda i steta je ne vidjeti sve to... a kamoli namjerno zaobici... ja sam zensko, vozim malo auto od 50ak konja i svake godine sama idem tim putem na more.... drugarica mi dole zivi pa zato stalno ista marsuta... elem, kad vas pojedine cujem, a da nisam sama vidjela, pomislila sam da treba kroz neku dzunglu proci...
cak mi je zao sto nisam suvozac, pa da mogu uzivati u tim ljpotama, nego paziti na voznju... opet kazem samo je tih 14km prije crnogorske granice, kriticno, usko... nije makadam, ali se mora paziti... sve ostalo je ok... pa meni je 100 puta ruzniji, a i dosadniji put preko Karaule ili npr. Skendera...
cak mi je zao sto nisam suvozac, pa da mogu uzivati u tim ljpotama, nego paziti na voznju... opet kazem samo je tih 14km prije crnogorske granice, kriticno, usko... nije makadam, ali se mora paziti... sve ostalo je ok... pa meni je 100 puta ruzniji, a i dosadniji put preko Karaule ili npr. Skendera...
-
AdnanSA
#52 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
Aferim mlada damo. To je prava žena VOZAČ. Kada čujem ove amerikance i pojedine "naše" kako su strašljivi muka mi bude.baby24 wrote:a sto vi pretjerujete, k'o da je Kolorado.... to je toliko lijepa priroda i steta je ne vidjeti sve to... a kamoli namjerno zaobici... ja sam zensko, vozim malo auto od 50ak konja i svake godine sama idem tim putem na more.... drugarica mi dole zivi pa zato stalno ista marsuta... elem, kad vas pojedine cujem, a da nisam sama vidjela, pomislila sam da treba kroz neku dzunglu proci...
-
ljudozder
#53 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
Eto ja stvarno ne kontam šta je to strašno preko Karaulebaby24 wrote:a sto vi pretjerujete, k'o da je Kolorado.... to je toliko lijepa priroda i steta je ne vidjeti sve to... a kamoli namjerno zaobici... ja sam zensko, vozim malo auto od 50ak konja i svake godine sama idem tim putem na more.... drugarica mi dole zivi pa zato stalno ista marsuta... elem, kad vas pojedine cujem, a da nisam sama vidjela, pomislila sam da treba kroz neku dzunglu proci...
-
baby24
#54 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
@ljudozde, nisam rekla da je strasno nego ruzno... cini mi se da tako pise?? 
-
ljudozder
#55 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
pa dobro, sve što je ružno, i strašno je... većinombaby24 wrote:@ljudozde, nisam rekla da je strasno nego ruzno... cini mi se da tako pise??
Ma odo ja preko Foče, pa nek bude šta bude
- Bullet Tooth Tony
#56 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
posalji joj pp ili se ispovracaj , niko nije rekao da je opasno toliko , samo da se mora vise obratiti paznja .... a ako ona kaze da ne mora , aferim joj , neka se makne sa ceste jer ugorazava i mene i sebeAferim mlada damo. To je prava žena VOZAČ. Kada čujem ove amerikance i pojedine "naše" kako su strašljivi muka mi bude.
-
baby24
#57 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
sta ti je Beze, sta si nervozan??Beg_Babic wrote:posalji joj pp ili se ispovracaj , niko nije rekao da je opasno toliko , samo da se mora vise obratiti paznja .... a ako ona kaze da ne mora , aferim joj , neka se makne sa ceste jer ugorazava i mene i sebeAferim mlada damo. To je prava žena VOZAČ. Kada čujem ove amerikance i pojedine "naše" kako su strašljivi muka mi bude.
-
jefferson
#58 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
Vala upravu je baby.
Kako ste uskukali ko da trebate preci preko Anda i onih cesta s dvije trake gdje je ukupno cesta siroka dva metra.
Ono je jedna od najljepsih cesta u BiH, od ono treba turisticku atrakciju napraviti.
hajde malo se trenirajte
Kako ste uskukali ko da trebate preci preko Anda i onih cesta s dvije trake gdje je ukupno cesta siroka dva metra.
Ono je jedna od najljepsih cesta u BiH, od ono treba turisticku atrakciju napraviti.
hajde malo se trenirajte
- Bullet Tooth Tony
#59 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
jefferson wrote:Vala upravu je baby.
hajde malo se trenirajte
-
jefferson
#60 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
Nije slaba gepgrafija, jer moras doci do CG!Beg_Babic wrote:jefferson wrote:Vala upravu je baby.
hajde malo se trenirajte
![]()
![]()
![]()
slaba geografija a ? Hidroelektrana Mratinje i put prema njoj se nalaze u Crnoj Gori
- Bullet Tooth Tony
#61 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
jefferson wrote:Nije slaba gepgrafija, jer moras doci do CG!Beg_Babic wrote:jefferson wrote:Vala upravu je baby.
hajde malo se trenirajte
![]()
![]()
![]()
slaba geografija a ? Hidroelektrana Mratinje i put prema njoj se nalaze u Crnoj Gori
-
jefferson
#62 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
Pa da, teleportiram se iz BiH i zaobidjem ceste sto vode do CG!
- Bullet Tooth Tony
#63 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
ako meni nesto pokusavas da kazes , eno ti moje slike , na prvoj ili drugoj stranici , ja u CG putujem tokom citave godine , ne samo ljetijefferson wrote:Pa da, teleportiram se iz BiH i zaobidjem ceste sto vode do CG!
evo jedna direktno sa brane

cao
- Bullet Tooth Tony
#64 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
i naravno ko ide prema CG prvi put , obavezno kroz tunel sozine , 2,5 eura je putarina ali se skrati put dosta , pazite se ogranicenja
-
jefferson
#65 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
Ja ti hocu reci da je meni potez os Sa preko foce jedan od najljepsih i da se nema tu sta bojati i sl.Beg_Babic wrote:ako meni nesto pokusavas da kazes , eno ti moje slike , na prvoj ili drugoj stranici , ja u CG putujem tokom citave godine , ne samo ljetijefferson wrote:Pa da, teleportiram se iz BiH i zaobidjem ceste sto vode do CG!![]()
evo jedna direktno sa brane
cao
meni se cini da si se ti nasao prozvan pa sa dpokusavas nesto da dokazes, samo ne znam kome?
iskreno, cisto me zaboli jel ti putujes u cg.
- Bullet Tooth Tony
-
mišmaš
#67 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
ima takvih što se ne boje ničega i što "mogu 200 tu vozit" svaki dan lijepe se evo po hrastovima, javorima, lipama itd... neko se ne boji visine, boze moj, i njemu je svejedno, jer ostalo nije toliko strasno... ko se boji visine, njemu je strasno i to je sve... meni recimo jest strasno, i daleko opustenije mogu vozit po toj karauli, i tu ne vidim nista lose, nego sasvim kul put, i daleko opustenije mogu vozit dole na trebinje, krivinama itd... a baby i adnane, šta ima šoferi, nisam vas prepozno
p.s. nekom je svejedno kad naleti na kravu u tunelu i kad ga zamalo glavom mlatne i obori (u ovom slučaju sa motora) ili ako se neće sklonit nego stoji na putu pa čekaš da se provučeš pored nje a da joj ne dođe luda pa opiči u auto...
p.s. nekom je svejedno kad naleti na kravu u tunelu i kad ga zamalo glavom mlatne i obori (u ovom slučaju sa motora) ili ako se neće sklonit nego stoji na putu pa čekaš da se provučeš pored nje a da joj ne dođe luda pa opiči u auto...
Last edited by mišmaš on 21/07/2010 18:32, edited 1 time in total.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#68 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
ta tvoja malada dama ocigledno nikad nije dozivjela udes, i to onaj malo zajebaniji, niti se moze ocigledno zamisliti sebe da stavi u cipele nekog bracnog para, sa golf 4 te dvoje djece odpozadi, koji idu na ljetovanje u Ulcinj, te koji ce riskirati sve steceno u zauzvrat za neku vrlet, tamo Bogu iza ledja, gdje se nikad ne zna ko im ide u susret!AdnanSA wrote:Aferim mlada damo. To je prava žena VOZAČ. Kada čujem ove amerikance i pojedine "naše" kako su strašljivi muka mi bude.baby24 wrote:a sto vi pretjerujete, k'o da je Kolorado.... to je toliko lijepa priroda i steta je ne vidjeti sve to... a kamoli namjerno zaobici... ja sam zensko, vozim malo auto od 50ak konja i svake godine sama idem tim putem na more.... drugarica mi dole zivi pa zato stalno ista marsuta... elem, kad vas pojedine cujem, a da nisam sama vidjela, pomislila sam da treba kroz neku dzunglu proci...
Moja dionica goes via Trebinje, tough!
-
mišmaš
#69 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
upravo o tome se govori, svaka cast corolla!
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
#70 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
ma ovi crnogorci su zahebali one americke producente of western moviess.. 
- vivaldi
#71 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
Ama stvarno previse drame. Pa jebote i u crnoj gori zive ljudi sa djecom, voze se, putuju...corolla02 wrote:ta tvoja malada dama ocigledno nikad nije dozivjela udes, i to onaj malo zajebaniji, niti se moze ocigledno zamisliti sebe da stavi u cipele nekog bracnog para, sa golf 4 te dvoje djece odpozadi, koji idu na ljetovanje u Ulcinj, te koji ce riskirati sve steceno u zauzvrat za neku vrlet, tamo Bogu iza ledja, gdje se nikad ne zna ko im ide u susret!
Hrvatska ima sjajne puteve, ali na dalmatini svaki dan odu 1-2 glave. U zadnjih par mjeseci u hrvatskoj su 2-3 autobusa puna djece koja su krenula na ekskurziju izletila sa puta tj. autoputa.
Otvori bilo koji dan Avazovu crnu hroniku pa ces vidjeti sta se sve u BiH desava..
-
AdnanSA
#72 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
Držite se američkih highwaya. Tamo ste sigurni. U BiH je najopasniji M17 a ni ta dionica Trebinje, Gacko , Zelengora Foča nije ništa sigurnija od ove kroz Crnu Goru. Uostalom nek vozi svako kuda hoće i kako hoće.
-
mišmaš
#73 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
ja bi dao svašta da mogu barem jedan dan na američki highway 
- corolla02
#74 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
ne, ja samo navodim da ima nesto sto jest a nesto sto opet nije. Ovo moje gore samo tumaci nesto poput one price od ranije v4 vs v8, tj malo vs veliko, u gradskoj ili highway voznji. Dakle, mogu oba auta mogu posluziti svrsi ali zna se koje je king na duzim relacijama a opet koje na kracim/svakodnevnim urbanim. Uostalom, mislim da sam intezitet saobracaja dovoljno govori o o kakvom se putu u sustini radi za razliku recimo od jadranske magistrale! Po meni, ova cesta samo za pustolovine i ko to voli!vivaldi wrote:Ama stvarno previse drame. Pa jebote i u crnoj gori zive ljudi sa djecom, voze se, putuju...corolla02 wrote:ta tvoja malada dama ocigledno nikad nije dozivjela udes, i to onaj malo zajebaniji, niti se moze ocigledno zamisliti sebe da stavi u cipele nekog bracnog para, sa golf 4 te dvoje djece odpozadi, koji idu na ljetovanje u Ulcinj, te koji ce riskirati sve steceno u zauzvrat za neku vrlet, tamo Bogu iza ledja, gdje se nikad ne zna ko im ide u susret!
Hrvatska ima sjajne puteve, ali na dalmatini svaki dan odu 1-2 glave. U zadnjih par mjeseci u hrvatskoj su 2-3 autobusa puna djece koja su krenula na ekskurziju izletila sa puta tj. autoputa.
Otvori bilo koji dan Avazovu crnu hroniku pa ces vidjeti sta se sve u BiH desava..
a isto navodimo opet da je rizicno i kasiku drzati u ruci za stolom a kamoli na neko dalje putovanje od 3+ sahata
-
NET.
#75 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA
pomanje
sad ne znam ni hocu li na ljetovanje uopste
, svaki put je opasan za sebe, zavisi kako vozis, ja sam prvenstveno pitao kojim putem je bolje, jer nisam nikad isao u cg, i koliko ima do budve i od budve do ulcinja ovim "strasnim putem" , a koliko preko dubrovnika, eto ako neko zna bio bih zahvalan, jer trebam krenuti za vikend aBd ..sve najbolje i veeeliki pozz.