Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BSn wrote:
Djetetam', ti kako pises ja ne znam gdje prestaje zbilja, a pocinje sega i da li uopce ima zbilje.
Ja mislim da sam sudjelov'o u onom "barazu", al' se ne mogu sjetit kako se obracunavalo. Doduse, nisam nesto plaho siguran ni da sam dujelov'o, al' fakat.
Znaci, sad moram spamati janje, k'o sto spamam provadjera kad mi pa'ne internet.
Do sada su bila organizirana tri SAX Soccer pool-a, ... ovo je cetvrti.
U prethodna tri je uzelo ucesca oko 200 ucesnika. Nadji samo jednog od njih da je imao primjedbu.
Sve je uvijek ferceralo bez greske.
@pape: Sta cu sad ako Drogba ne ode na prvenstvo?
Hem mi je on najbolji strijelac hem je Obala u finalu. Bez njega nista od toga. Kakve su sanse da mijenjam prognoze?
dmr wrote:@pape: Sta cu sad ako Drogba ne ode na prvenstvo?
Hem mi je on najbolji strijelac hem je Obala u finalu. Bez njega nista od toga. Kakve su sanse da mijenjam prognoze?
Promijeni prognozu, ... sto brze to bolje.
Ispuni je i postiraj ponovo ovdje, a na meni je sve ostalo, ...
Skonto sam da nista ne mijenjam. Samo umjesto Drogbe kao najboljeg strijelca stavljam Robinha. Je l' u redu?
Skonto sam da nista ne mijenjam. Samo umjesto Drogbe kao najboljeg strijelca stavljam Robinha. Je l' u redu?
todd_smith wrote:da li mogu napraviti jedan mali edit u mojoj prognozi?
Za svaki edit moram znati, da bih to u tvojoj pohranjenoj prognozi mogao preprviti. Svaki edit bez dogovora je nevazeci. Ucini to i posalji mi PP da odradim ostatak, ..
todd_smith wrote:da li mogu napraviti jedan mali edit u mojoj prognozi?
Za svaki edit moram znati, da bih to u tvojoj pohranjenoj prognozi mogao preprviti. Svaki edit bez dogovora je nevazeci. Ucini to i posalji mi PP da odradim ostatak, ..
@Zmijuga loma, ... Greska u grupi E. ... Cameroon ti treba biti prvi, ... a Holandija druga, ... u medjusobnom susretu je Cameroon bio bolji. Popravi to i idemo dalje.
@J.P.Montoja, ... prognoza je OK, ... cekamo da ova dvojica poprave, pa idete na listu.
@Brisbane, ... greska kod parova 1/8 finala, ... mec br. 49 treba biti Francuska - Nigerija, a mec br. 52 treba biti Argentina - Mexico.
Zbog ove greske, bitno se mijenja daljnji raspored meceva. Molim da popravis.
pape mozel se il ajd ti otvori temu generalno o ovom svjetskom prvenstvu ...ima za svaku grupu posebno al nekako lakse je da ima jedna tema da se moze o svemu pisat od pocetka i nastavit kad se zavrsi grupna faza ..da se ostavljaju prognoze osvajaca i tako al da m0remo komentarisat ... ovako nekako ograniceno sve na grupnu fazu..
Formular ti je na prvoj stranici na temi prognoze. Posto vidim da nisi upucen, da ti objasnim kako to ide; prvo moras uplatiti simbolicnu uplatu od 5KM u banci, ne znam sad broj racuna na koji treba uplatiti, to vidi s papetom. Nakon sto si to uplatio skeniras uplatnicu i posaljes papetu preko PM i onda imas odobrenje da postavis prognozu. Sretno
Ako ko želi, raspored svih utakmica prvenstva u excelu. Sa tabelama koje se same "apdejtaju" shodno tome kako upisujete rezultate. Imaju i sve satnice, datumi odigravanja itd...
Globus wrote:pape mozel se il ajd ti otvori temu generalno o ovom svjetskom prvenstvu ...ima za svaku grupu posebno al nekako lakse je da ima jedna tema da se moze o svemu pisat od pocetka i nastavit kad se zavrsi grupna faza ..da se ostavljaju prognoze osvajaca i tako al da m0remo komentarisat ... ovako nekako ograniceno sve na grupnu fazu..
Posto je tvoja ideja, red je da je sam otvoris.
Daj joj neki zvucan naslov i ozhezhite, ...