Umro je Jaser Arafat

stelium

Post by stelium »

Najgore mi je kad sam gledao njegova mahanja onoj zaglupljenpj masi a u mislima mu kako li cu ponjeti na ahiret onih svojih 300 miliona dolara.Ali sto neko rece,ima dovoljno Arafata koji ce biti u stanju da i dalje raju lozi a na stranu slazu ogromne sume dolara,naravno posteno zaradjenih.
scott

Post by scott »

Image

pripreme za sahranu su pocele punom brzinom.
rajvosa

Post by rajvosa »

Nazalost on je preminuo.
Zasto se zvanicno ne objavi informacija, je "politicki" problem na relaciji Palestiona - Izrael koji ce izaci na svjetlo dana onog momenta kada bude odredjen dan njegove sahrane-dzenaze.
Za koji dan cemo , cete i ce se svi uvjeriti.

Pozdrav za sve
margareta

Post by margareta »

rajvosa wrote:Nazalost on je preminuo.
Zasto se zvanicno ne objavi informacija, je "politicki" problem na relaciji Palestiona - Izrael koji ce izaci na svjetlo dana onog momenta kada bude odredjen dan njegove sahrane-dzenaze.

Pozdrav za sve
Koju zalost ? Zalozio je palestinsku djecu a on preminu STAR i BOLESTAN !!!!! :x

Idi se isplakatiiiii ! :x Nad starim vladarom koji nadzivi pola svoje nacije !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x
Engram::X

#55 Re: Umro je Jaser Arafat

Post by Engram::X »

horns&drums wrote:
H2SO4 wrote:Upravo sam cuo na radiu
Ja mu Brazzo od srca cestitam :D
I brace iz Hamasa dijele iste cestitke :D
oportunist

Post by oportunist »

ups!!!
Jeli ovo javno iznosenje stava jedne terosristicke grupe ili pojedinca ?!, imali hamas svoju celiju u sarajevu.?????????
Engram::X

Post by Engram::X »

da, da
a za drugo ne znam..priupitaj urednistvo rtl.de :)
ragib

Post by ragib »

Allahu, oprosti mu i smiluj se, grijehe mu pobriši i sačuvaj ga, počasnim ga mjestom blagodari i širokim učini ulazak u kabur, očisti ga vodom, snijegom i hladnim zrakom, očisti ga od grijeha kao što bijelu odjeću čistiš od prljavštine! Udijeli mu kuću ( ahiretsku ) bolju od njegove dunjalučke i drugu bolju od njegove dunjalučke! U Džennet ga uvedi i zaštiti ga kazne zagrobne ( i od vatre džehenemske )
winetou

Post by winetou »

Ragibe zar ti to tako jednom ljevičaru? :-)
novalic

Post by novalic »

ragibe,

ti si meni zakon :D
KraljTvrtkoII

Post by KraljTvrtkoII »

Neka mu je rahmet dusi. Borio se za svoju drzavu Palestinu do zadnjeg dana. i sto je jos vaznije ne potpisa-otpisa Izraelcima ni jedan komad Palestine.

Da smo mi imali takvog patriotu na celu drzve pocetkom agresije na RBiH, rat bi trajao par mjeseci, a Republika Bih bi danas uzivila sve blagodeti zajednce EU. Nazalost cetnici su uspjeli da kooptiraju svog Iliju Izmetbegovica, najveceg izdajnika i sufta koje je svijet ikada vidio- i tako nam je kako nam je. danas njegov mladomudi sin krcmi ono malo sto je od BiH ostalo.
rajvosa

Post by rajvosa »

margareta wrote:
rajvosa wrote:Nazalost on je preminuo.

Pozdrav za sve
Koju zalost ? Zalozio je palestinsku djecu a on preminu STAR i BOLESTAN !!!!! :x

Idi se isplakatiiiii ! :x Nad starim vladarom koji nadzivi pola svoje nacije !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x
margareta-margarita-pita

Pitaj Ariela Sarona ko je to zalozio palestinsku djecu..I ne samo palestinsku nego nazalosti i americku, a mozda zaloze i tebe kako je pocelo

:idea: pozdrav
margareta

Post by margareta »

Smota ti mene u pitu pa me uputi da pitam Sharona. Nemam se nerava sa tobom ubjedjivati ko je arafat a ko sharon.znam da sam se nagledala izranjavane i izginule djece za koju jedino mogu reci da je proklet svako ko povrijedi nevino dijete....arafat je ipak bio vladar zemlje i docekao je nekakve godine....... :(
oportunist

Post by oportunist »

margareta wrote:.arafat je ipak bio vladar zemlje i docekao je nekakve godine....... :(
Arafat vladar ?????????? ma daj molim te razocaravas me , on je bio lik iza kojek je stajao Fatah kao najjaca frakcija kod njih i svoju moc je iskljucivo kupovo na razne nacine novcem kojeg sam negdje u nekom postu spomeno i kako je doso do njega i ti se slozila samnom , sjeti se kad su izraelci dosli do zida njegove kancelarije i nisu smjeli ispaliti nijednu raketu ne iz razloga sto je on nekakva institucija nego ....kontas vec
mislim da ce se palestinsaka istorija dijeli na dva dijela do njegove smrti i poslije njegove smrti, sad o ova 2 dijela mozemo naprdjivati i foldati do mile volje al je cinjenica da je velika dilema ko ce preuzeti SAD SVE TE OVLASTI U PLO koje je samo on imao , i ovo sto sad palestinici improviziraju i svo to bunilo u kojem se mnogi od njih nalaze (neki zbog para neki zbog glave) , pa samo pogledaj ovo da ce izbori biti organizirani unarednih 60 dana ????? gjde je je to jos bilo i kad ( Dell boy bi reko nekad kad je Nelson Mendela bio u popravnom domu)
winetou

Post by winetou »

Šta će Suha,palestinska Lewinsky, sa parama :?
margareta

Post by margareta »

Iskreno me NE ZANIMA ili ZANIMA ME NE DOCEKANA "ISTORIJA" BEBE u narucju majke a ko je od 70 - 80 godina umro to me se savrsheno ne tice ! Neka zale oni koji SVE svjetske probleme znaju rijeshiti - samo ne svoje !
margareta

Post by margareta »

winetou wrote:Šta će Suha,palestinska Lewinsky, sa parama :?
Dogovorile smo da ih uplatimo na tvoj racun.
oportunist

Post by oportunist »

U pravu si i poceo sam se cesati po glavi kad sam procito ono zaista si to lijepo rekla "ZANIMA ME NE DOCEKANA "ISTORIJA" BEBE u narucju majke " te bebe i djeca su posebna prica i sve te generacije koje su se rodile u ratu i nisu nikad cule rijec mir ili kako to izgleda

malo si nervozna gdje te darnuh pa koristis "B"
margareta

Post by margareta »

oportunist wrote:U pravu si i poceo sam se cesati po glavi kad sam procito ono zaista si to lijepo rekla "ZANIMA ME NE DOCEKANA "ISTORIJA" BEBE u narucju majke " te bebe i djeca su posebna prica i sve te generacije koje su se rodile u ratu i nisu nikad cule rijec mir ili kako to izgleda

malo si nervozna gdje te darnuh pa koristis "B"
Nisi me ti B ni D -arnuo nego imam gripu :( :oops:
oportunist

Post by oportunist »

Ako je nesta ozbiljno sta mislis da te prebacimo helikopterom u Francusku ko ovog sto ga pominjemo ,a ti nam masi iz helikoptera .....masi...;)
margareta

Post by margareta »

oportunist wrote:Ako je nesta ozbiljno sta mislis da te prebacimo helikopterom u Francusku ko ovog sto ga pominjemo ,a ti nam masi iz helikoptera .....masi...;)
Zapravo je bila samo gripa ali sada imam meningitis.Veoma je ozbiljno.
Zashto bash u Francusku ? Ja bih kod Busha.
oportunist

Post by oportunist »

Ovde to jos nisam reko al je opce je poznato da mrzim Busa ,a volim pricati o njemu , mozda zato sto svojim "politickim"postupcima budi u meni neke ideje koje kad razmisljam o normalnim ljudima nikad mi nebi pale na pamet i uvjek prozrem njegov sledeci potez

PS :dobro se drzis za osobu koja ima akutno oboljenje mozga al te nosa vidi se , pa ti i nezamjeram to sto hoces k njemu
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

[quote="margareta

Idi se isplakatiiiii ! :x Nad starim vladarom koji nadzivi pola svoje nacije !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x [/quote]

Ovo me podsjeca na neke prijasnje vladare
margareta

Post by margareta »

Koje to sadasnje vladare imas ? Ah, da. Trojicu.....
oportunist

Post by oportunist »

Opet sveto trojstvo oooo kuda i de ovaj brod

a bush necu moci zaspati podjelio bih nesta s vama al nije u formatu koji se moze postirati
Post Reply