Umro je Jaser Arafat
-
stelium
Najgore mi je kad sam gledao njegova mahanja onoj zaglupljenpj masi a u mislima mu kako li cu ponjeti na ahiret onih svojih 300 miliona dolara.Ali sto neko rece,ima dovoljno Arafata koji ce biti u stanju da i dalje raju lozi a na stranu slazu ogromne sume dolara,naravno posteno zaradjenih.
-
rajvosa
Nazalost on je preminuo.
Zasto se zvanicno ne objavi informacija, je "politicki" problem na relaciji Palestiona - Izrael koji ce izaci na svjetlo dana onog momenta kada bude odredjen dan njegove sahrane-dzenaze.
Za koji dan cemo , cete i ce se svi uvjeriti.
Pozdrav za sve
Zasto se zvanicno ne objavi informacija, je "politicki" problem na relaciji Palestiona - Izrael koji ce izaci na svjetlo dana onog momenta kada bude odredjen dan njegove sahrane-dzenaze.
Pozdrav za sve
-
margareta
Koju zalost ? Zalozio je palestinsku djecu a on preminu STAR i BOLESTAN !!!!!rajvosa wrote:Nazalost on je preminuo.
Pozdrav za sve
Idi se isplakatiiiii !
-
Engram::X
#55 Re: Umro je Jaser Arafat
I brace iz Hamasa dijele iste cestitkehorns&drums wrote:Ja mu Brazzo od srca cestitamH2SO4 wrote:Upravo sam cuo na radiu
-
oportunist
ups!!!
Jeli ovo javno iznosenje stava jedne terosristicke grupe ili pojedinca ?!, imali hamas svoju celiju u sarajevu.?????????
Jeli ovo javno iznosenje stava jedne terosristicke grupe ili pojedinca ?!, imali hamas svoju celiju u sarajevu.?????????
-
ragib
Allahu, oprosti mu i smiluj se, grijehe mu pobriši i sačuvaj ga, počasnim ga mjestom blagodari i širokim učini ulazak u kabur, očisti ga vodom, snijegom i hladnim zrakom, očisti ga od grijeha kao što bijelu odjeću čistiš od prljavštine! Udijeli mu kuću ( ahiretsku ) bolju od njegove dunjalučke i drugu bolju od njegove dunjalučke! U Džennet ga uvedi i zaštiti ga kazne zagrobne ( i od vatre džehenemske )
-
KraljTvrtkoII
Neka mu je rahmet dusi. Borio se za svoju drzavu Palestinu do zadnjeg dana. i sto je jos vaznije ne potpisa-otpisa Izraelcima ni jedan komad Palestine.
Da smo mi imali takvog patriotu na celu drzve pocetkom agresije na RBiH, rat bi trajao par mjeseci, a Republika Bih bi danas uzivila sve blagodeti zajednce EU. Nazalost cetnici su uspjeli da kooptiraju svog Iliju Izmetbegovica, najveceg izdajnika i sufta koje je svijet ikada vidio- i tako nam je kako nam je. danas njegov mladomudi sin krcmi ono malo sto je od BiH ostalo.
Da smo mi imali takvog patriotu na celu drzve pocetkom agresije na RBiH, rat bi trajao par mjeseci, a Republika Bih bi danas uzivila sve blagodeti zajednce EU. Nazalost cetnici su uspjeli da kooptiraju svog Iliju Izmetbegovica, najveceg izdajnika i sufta koje je svijet ikada vidio- i tako nam je kako nam je. danas njegov mladomudi sin krcmi ono malo sto je od BiH ostalo.
-
rajvosa
margareta-margarita-pitamargareta wrote:Koju zalost ? Zalozio je palestinsku djecu a on preminu STAR i BOLESTAN !!!!!rajvosa wrote:Nazalost on je preminuo.
Pozdrav za sve![]()
Idi se isplakatiiiii !Nad starim vladarom koji nadzivi pola svoje nacije !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Pitaj Ariela Sarona ko je to zalozio palestinsku djecu..I ne samo palestinsku nego nazalosti i americku, a mozda zaloze i tebe kako je pocelo
-
margareta
Smota ti mene u pitu pa me uputi da pitam Sharona. Nemam se nerava sa tobom ubjedjivati ko je arafat a ko sharon.znam da sam se nagledala izranjavane i izginule djece za koju jedino mogu reci da je proklet svako ko povrijedi nevino dijete....arafat je ipak bio vladar zemlje i docekao je nekakve godine....... 
-
oportunist
Arafat vladar ?????????? ma daj molim te razocaravas me , on je bio lik iza kojek je stajao Fatah kao najjaca frakcija kod njih i svoju moc je iskljucivo kupovo na razne nacine novcem kojeg sam negdje u nekom postu spomeno i kako je doso do njega i ti se slozila samnom , sjeti se kad su izraelci dosli do zida njegove kancelarije i nisu smjeli ispaliti nijednu raketu ne iz razloga sto je on nekakva institucija nego ....kontas vecmargareta wrote:.arafat je ipak bio vladar zemlje i docekao je nekakve godine.......
mislim da ce se palestinsaka istorija dijeli na dva dijela do njegove smrti i poslije njegove smrti, sad o ova 2 dijela mozemo naprdjivati i foldati do mile volje al je cinjenica da je velika dilema ko ce preuzeti SAD SVE TE OVLASTI U PLO koje je samo on imao , i ovo sto sad palestinici improviziraju i svo to bunilo u kojem se mnogi od njih nalaze (neki zbog para neki zbog glave) , pa samo pogledaj ovo da ce izbori biti organizirani unarednih 60 dana ????? gjde je je to jos bilo i kad ( Dell boy bi reko nekad kad je Nelson Mendela bio u popravnom domu)
-
oportunist
U pravu si i poceo sam se cesati po glavi kad sam procito ono zaista si to lijepo rekla "ZANIMA ME NE DOCEKANA "ISTORIJA" BEBE u narucju majke " te bebe i djeca su posebna prica i sve te generacije koje su se rodile u ratu i nisu nikad cule rijec mir ili kako to izgleda
malo si nervozna gdje te darnuh pa koristis "B"
-
margareta
Nisi me ti B ni D -arnuo nego imam gripuoportunist wrote:U pravu si i poceo sam se cesati po glavi kad sam procito ono zaista si to lijepo rekla "ZANIMA ME NE DOCEKANA "ISTORIJA" BEBE u narucju majke " te bebe i djeca su posebna prica i sve te generacije koje su se rodile u ratu i nisu nikad cule rijec mir ili kako to izgleda
-
oportunist
Ako je nesta ozbiljno sta mislis da te prebacimo helikopterom u Francusku ko ovog sto ga pominjemo ,a ti nam masi iz helikoptera .....masi...
-
margareta
Zapravo je bila samo gripa ali sada imam meningitis.Veoma je ozbiljno.oportunist wrote:Ako je nesta ozbiljno sta mislis da te prebacimo helikopterom u Francusku ko ovog sto ga pominjemo ,a ti nam masi iz helikoptera .....masi...
Zashto bash u Francusku ? Ja bih kod Busha.
-
oportunist
Ovde to jos nisam reko al je opce je poznato da mrzim Busa ,a volim pricati o njemu , mozda zato sto svojim "politickim"postupcima budi u meni neke ideje koje kad razmisljam o normalnim ljudima nikad mi nebi pale na pamet i uvjek prozrem njegov sledeci potez
PS :dobro se drzis za osobu koja ima akutno oboljenje mozga al te nosa vidi se , pa ti i nezamjeram to sto hoces k njemu
PS :dobro se drzis za osobu koja ima akutno oboljenje mozga al te nosa vidi se , pa ti i nezamjeram to sto hoces k njemu
- DiplomataSaSela
[quote="margareta
Idi se isplakatiiiii !
Nad starim vladarom koji nadzivi pola svoje nacije !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Ovo me podsjeca na neke prijasnje vladare
Idi se isplakatiiiii !
Ovo me podsjeca na neke prijasnje vladare
-
oportunist
Opet sveto trojstvo oooo kuda i de ovaj brod
a bush necu moci zaspati podjelio bih nesta s vama al nije u formatu koji se moze postirati
a bush necu moci zaspati podjelio bih nesta s vama al nije u formatu koji se moze postirati