StiLista wrote:Aj ti drug javi se na PM. pa cu ti ja sve to fino objasniti i dati savjet i za majstora i sve,jer vozim stila isto 2002 god! Ovde sve pametni culi od poznanika itd. A znas kod ovog jednog drugog havera od ade-šampiona je jednom otisao i OSIGURAC kocnica,ali na puntu!

Javi se na PM.
Ma jah, čim neki Fiat qrcu ne valja i ja se javim, odmah se ide na taj osigurač, očekivano...
Haveru pusti se tih glupih priča s ovog foruma kao "čuli od jarana", ja sam se PROVOZAO u tom Stilu o kojem pričam i sve ono što sam rekao je ono što sam ja čuo i vidio, tj. osjetio, da ne ulazim šta mu još nije valjalo... a ne ono što mi je on rekao da ne valja. Ja neću da ulazim u to valja li taj Stilo inače ili ne, boli me qrac ionako, ja ovdje pričam o ljudima koji daju 10-12 milja za auto, što je za naše uslove ipak cifra, kojem dosta stvari ne valja... Autu je cijena takva kakva je kad je potpuno ispravan a ne "haveru to su ti selen-blokovi, promijeni ih za cvaju"! Pa promijeni ih ti haveru za cvaju pa dovezi auto da ga probam! A ne da ja skršim još dodatne 2-3 milje na auto koje mi ti prodaješ po cijeni ispravnog.
Elem, ja ne mogu da vjerujem kako neki ovdje pričaju kao "to je normalno kad kupiš polovno auto".

Šta je ba normalno?! Normalno da je su se istrošile disk-pločice, da treba mali servis, il da trebaju nove gume, lupam, ali ovo sve nabrojano to su sve problemi i to nije normalno. Ja kad sam kupio svoje auto, 5 godina staro, nije mu trebalo ni ulje promijenit, znači sve je bilo tip-top, zato mogu progutati priču da treba uložit u gume, disk-pločice, mali servis itd, ali ovo sve... no fuckin' way.