p.s. ja kada sam kupio bilo je drvlje i kamenje na taj tip auta
drugi tip muskarca je moj punac. kada kupi novo auto, to je naj najbolje auto. kakva druga auta
Ah, oni koji imaju orahe u džepu uvijek i mnogo filozofiraju.exliberal wrote:ma prepucavanja su ok dok se "neupali " jedna strana pa pocne fakticki da se vrijedja....meni ide druga stvar na kurac da dame izvine...
to je kad sjednes sa nekim poznanikom na kafu ili obicni razgovoro preko telefona i ti mu kazes np kupio sam auto( hoces da se pohvalis, sretan si sto si uzeo) i kazes mu da si sretan i zadovoljan on odgovori da da ali znas ja imam npr golfa dvojku sa mali milion kilometara i pravo je dobar...ok dobar je za tebe ja sam kupio nesto drugo. ...ma znas ja da sam na tvom mjestu nikad nebi kupio to nego nesto drugo
ili primjer br 2 kupis obicne tene ( recimo nike) i on to vidi i kaze jes to kupio ? jesam nasao sam dobro snizenje nisu lose...ma znas ja sam imao nike i u njima se strasno znoje noge to je zanepovjerovat koliko smrdi...ok ali u isto vrijeme sam uzeo i ove adidas....jer je bilo tako snizenje...ah isto je to trebao si uzet pumu ili nesto drugo...uostalom ima i jeftinije ovdje...![]()
![]()
Još manje se slažem s ovim što sam ja napisao!andrija2007 wrote:Ne slažem se "sničim" što je dosad napisano!
sta vam je ljudi, ja sam samo htio da kontriramskojotovski wrote:slozio bih se sa dr. Karananom. sat i (pi)po, maximalno. bez divljanja, naravnokaranana wrote:cuj 2 i po. pa ne vozis sleper. ako nema radova na cesti i onih semafora, sat i po do omv pumpe u vrapcicima.superpile wrote:do mostara za 2 h, ma neemaa saanseeetreba bar 2,5
Irm@ wrote:joj tezak je nas narod (fizicki ameri su tezi od nas a ima ih i visheali psihicki nama niko nije ni do koljena)
ja se krecem u nekom drustvu adolescenata 2,3 godina studija pa ajde covjek nekako moze i razumijeti da se neki ljudi nisu jos u potpunosti "izgradili" pa imaju komplekse: o tome gdje zive (u kom dijelu grada), sta voze (ako ne daj Boze nist ne voze onda sta bi vozili ili tacnije zasto neko auto nikad ne bi vozili), koliko para imaju (svi IMAJU)kakve "trebe" vodaju (ako ne vodaju onda je to jer su sve kurve da izvinete), gdje je ko bio na moru (koliko je "treba" tamo pokupio).. pod ovim "treba" mislim i na muskarce
kad djevojke o tom govore nego mi mrsko pisati
![]()
helem...kazem jer su u pitanju adolescenti mogu razumijeti..ali kad vidim tu pojavu kod odraslih ljudi onda se bash zapitam..pa zar nas je drustvo toliko izopacilo da nam ono sto imamo (pa makar guzicu parama brisali,bili uspjesni na svakom podrucju zivota) nikad nije dovoljno..
a sto nam je tudja sreca mrska...o tome se romani mogu napisati...
Hajde.Her Flick wrote:Halleluhwah wrote:HerR Flick, izgleda da nisi naučio lekciju kada je prepucavanje u pitanju. Nemoj se, čovječe, nervirati. Dobićeš šećer. I jadno i kukavički je kukati ženama. Nemoj, čovječe.
sjoooo ocam ti me izofira na svakoj temi
odo pojest cokoladicu da mi se povrati secer
Neka. Sjedi, odmori, oguli jabuku. Ima vremena.Her Flick wrote:@hellwehulalaa
eno ostaviJo sam komentar na temi Halid u Areni, brzo idi provali me
Jel' se to nudiš za brisanje?Irm@ wrote:e moj Her Flick..najgori su ti ljudi koji misle da su pokupili svu pamet svijeta..a sto je najgore ni guzicu si ne znaju obrisati...
je li te mogu nesto zamoliti...ovako ljudski...andrija2007 wrote:Jel' se to nudiš za brisanje?Irm@ wrote:e moj Her Flick..najgori su ti ljudi koji misle da su pokupili svu pamet svijeta..a sto je najgore ni guzicu si ne znaju obrisati...