Čuj, zlato, mislim da sam bila vrlo jasna u svom postu šta meni nedostaje i smeta. To što je tebi to komplikovano, ha, šta da se radi. I meni je svašta glupo, komplikovano i slično pa ne prozivam ljude na ovaj nezreo način. Jasno mi je da nemaš vlastite djece i da ne razumiješ o čemu ja u stvari pričam. Jednog dana ćeš ih vjerovatno imati pa se sjeti ovoga svog stava i uživaj. O tome kako sam sa svojim roditeljima provodila vrijeme na moru, tebe se apsolutno ne tiče ali za tvoju informaciju, da, išla sam svake godine na more jer imamo dole kuću. Ne zamaraj se da odgovaraš na ovaj post, ne pada mi na pamet da s tobom više raspravljam o ovoj temi.seka wrote:e sad si kontradiktorna. kako si ti i tvoji roditelji (ako ste isli na more) provodili vrijeme?modesti wrote:@seka, nisam mislila na hotelski smještaj, mislila sam na ponude po mjestima. Kao kad ovdje dijete odvedem u kino ili park. I pogrešno si me shvatila da me smaraju djeca na moru pa hoću da ih se "riješim" ostavljajući ih nekom plaćenom animatoru. Ne, već ako si imala priliku da posmatraš cijeli dan malu djecu, mogla si primijetiti da se malo dijete ne igra 5 sati istom igračkom i da mu njegovi roditelji nisu uvijek dovoljni, hoće i drugu djecu, hoće da promjeni mjesto boravka. A uostalom, ne bi mi puno smetalo da ih neko i pričuva dok ja kafu popijem ali na to zaista nisam mislila.
Nedostaje najobičnijih parkova za igranje u kojima se nalaze tobogani, ljuljaške, vrteške i slično. Eto, da krenemo od toga i da ne spominjem zatvorene prostorije u kojima bi dijete moglo da se igra za vrijeme vrućina, lošeg vremena ili već neke druge slične situacije.
p.s. komplikujete previse. ajme, evo iglice bora i morski jezevi smetaju
Glede teme (izvinjavam se što odoh skroz u OT, brišite me ako sam pretjerala), jednostavno neko uživa u Dalmaciji, neko ne. Ne znam što se toliko palimo kao kutnjaci i branimo svoje stavove. To je isto kao da me neko ubjeđuje da je sarma dobra a ja je ne volim ili da ja nekog ubjeđujem da treba da voli stripove koje ja čitam