Nepreostaje nam nista nego na dan meca sa armencima a posebno sa turcima da krenemo u vjerske objekte dzamije i crkve i nek nam je bog na pomoci.......rado_vidjen wrote:Obzirom da je Hasagic vjecno povrjedjen, Nemanja ispusio (toliko o njegovim kvalitetima) ovaj jos nije cist sa sobom, a i sve da prihvati, dabogda da mu papire zavrse do slijedeceg ciklusa, uslijed velestrucnosti i agilnosti BAGRE. Sta sam ono poso rec..aha...Alaim se namece kao jedina alternativa. Mozda vec i kao starter u Armeniji.
gulp
Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
princ_hercegovine
#51 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
- Bosanski_kralj
#52 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
Ako nam odbrana bude kao i uvijek, niej bitno ko će braniti. 
- _BaD_BoY
#53 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
ma nista se vi ne sikirajteprinc_hercegovine wrote:Nepreostaje nam nista nego na dan meca sa armencima a posebno sa turcima da krenemo u vjerske objekte dzamije i crkve i nek nam je bog na pomoci.......rado_vidjen wrote:Obzirom da je Hasagic vjecno povrjedjen, Nemanja ispusio (toliko o njegovim kvalitetima) ovaj jos nije cist sa sobom, a i sve da prihvati, dabogda da mu papire zavrse do slijedeceg ciklusa, uslijed velestrucnosti i agilnosti BAGRE. Sta sam ono poso rec..aha...Alaim se namece kao jedina alternativa. Mozda vec i kao starter u Armeniji.
gulp
- Globus
#54 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
nekad sam ja uvijek ispred zgrade branio jer sam bio najmladji
a imo sam kvaliteta
pa ocekujem uskoro Cirin poziv 
-
TheMule
#55 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
Dedic, Tolja, Hasagic.jeza u ledja wrote:Nabroj trojicu u zadnjih 15 godina.TheMule wrote:Mi smo uvjek imali dobre golmane.
-
TheMule
#56 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
Oni ako se ikad kvalifikuju, to ce biti upravo zato sto su u toj zoni. Da smo mi tamo, isli bi redovno na SP.cyprus wrote:Iako ove kvalifikacije nisu pokazale tako, mišljenja sam da Kanada svake kvalifikacije počinje sa više šanse nego mi. Po kvalitetu su tu negdje sa Hondurasom, Trinidadom, Kostarikom, El Salvadorom i ostalim reprezentacijama koje grabe priliku da se uguraju iza SAD-a i Meksika na 3. mjesto ili u baraž u CONCACAF zoni. To bi bilo kao da smo mi u rangu Rusije, Rumunije, Švedske ili Hrvatske npr. Ma koliko trenutno izgledalo da jesmo...nismo.TheMule wrote:Mi smo uvjek imali dobre golmane. Ne treba nam. Kanada nikad nece igrati na SP.
- jeza u ledja
#57 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
Ma daj ba ne nasmijavaj me.TheMule wrote:Dedic, Tolja, Hasagic.jeza u ledja wrote:Nabroj trojicu u zadnjih 15 godina.TheMule wrote:Mi smo uvjek imali dobre golmane.
- zalizani
#58 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
Nema šanse da FIFA protokoliše Begovića do utakmice sa Iranom... do kvalifikacionih možda, ali i to je pitanje.
- zlaataan
#59 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
Begović se izjasnio: Branit ću za BiH
Golman Portsmoutha Asmir Begović u telefonskom razgovoru priznao nam je kako i dalje želi braniti za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a objasnio nam je i razloge zbog kojih je dao izjavu kako će i dalje biti reprezentativac Kanade.
"Ja sam odlučio da ću braniti za BiH. Ne znam da li ću se moći odazvati selektoru Blaževiću za utakmicu u avgustu, s obzirom na to da imam nekih privatnih obaveza, ali neću promijeniti svoju odluku o nastupu za BiH", kaže nam Begović, koji je već potpisao izjavu u FIFA da se odriče kanadskog državljanstva, kako bi stekao pravo nastupa za bh. selekciju.
"Potpisao sam taj dokument i sada trebam potpisati još neke papire", objašnjava nam Begović, čija je izjava za kanadski radio, kako on i dalje želi ostati u selekciji Kanade, podigla mnogo prašine u BiH.
"Malo mi je bilo nezgodno reći preko radija da neću više braniti za Kanadu, a da prije toga nisam razgovarao sa trenerom i čelnicima Federacije. Htio sam da od mene lično čuju da sam odlučio braniti za BiH, a ne preko radio talasa i zbog toga sam dao takvu izjavu. Iskreno, nisam mislio da će to izaći na veliko, ali moja odluka je definitivna - braniću za BiH."
Begović nam je na kraju ponovio da vjerovatno neće biti na raspolaganju selektoru Blaževiću za meč protiv Irana, ali da će se potruditi da barem dođe na upoznavanje.
"Pokušaću da dođem nakratko na okupljanje, ali nisam siguran u to. Što se tiče kvalifikacija, u to sam siguran da dolazim, ukoliko dobijem poziv", kazao nam je Asmir Begović, golman Portsmoutha, a u skorije vrijeme i nogometne reprezentacije BiH.
Dobra vijest
Golman Portsmoutha Asmir Begović u telefonskom razgovoru priznao nam je kako i dalje želi braniti za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a objasnio nam je i razloge zbog kojih je dao izjavu kako će i dalje biti reprezentativac Kanade.
"Ja sam odlučio da ću braniti za BiH. Ne znam da li ću se moći odazvati selektoru Blaževiću za utakmicu u avgustu, s obzirom na to da imam nekih privatnih obaveza, ali neću promijeniti svoju odluku o nastupu za BiH", kaže nam Begović, koji je već potpisao izjavu u FIFA da se odriče kanadskog državljanstva, kako bi stekao pravo nastupa za bh. selekciju.
"Potpisao sam taj dokument i sada trebam potpisati još neke papire", objašnjava nam Begović, čija je izjava za kanadski radio, kako on i dalje želi ostati u selekciji Kanade, podigla mnogo prašine u BiH.
"Malo mi je bilo nezgodno reći preko radija da neću više braniti za Kanadu, a da prije toga nisam razgovarao sa trenerom i čelnicima Federacije. Htio sam da od mene lično čuju da sam odlučio braniti za BiH, a ne preko radio talasa i zbog toga sam dao takvu izjavu. Iskreno, nisam mislio da će to izaći na veliko, ali moja odluka je definitivna - braniću za BiH."
Begović nam je na kraju ponovio da vjerovatno neće biti na raspolaganju selektoru Blaževiću za meč protiv Irana, ali da će se potruditi da barem dođe na upoznavanje.
"Pokušaću da dođem nakratko na okupljanje, ali nisam siguran u to. Što se tiče kvalifikacija, u to sam siguran da dolazim, ukoliko dobijem poziv", kazao nam je Asmir Begović, golman Portsmoutha, a u skorije vrijeme i nogometne reprezentacije BiH.
Dobra vijest
- -danTe-
#60 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
nakon ovoga,tema se moze zakljucati...
- zalizani
#61 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
Begovića još korak dijeli od nastupa za BiH
Čini se da je sapunica oko Asmira Begovića došla do samog kraja koji će kako stvari stoje biti sretan za navijače Bosne i Hercegovine.
Naime, nakon odugovlačenja kanadskog nogometnog saveza, papiri o nastupima Asmira Begovića za selekcije Kanade su konačno pristigli u sjedište NS BiH.
Na spisku nema niti jednog nastupa za A selekciju Kanade. Više nema nikakvih prepreka, nadamo se da će FIFA veoma brzo donijeti odluku da Begović može braniti za BiH, te da će selektor Blažević moći na njega računati za mečeve s Armenijom i Turskom u septembru - rekao je Munib Ušanović.
Od ranije je poznato da se Begović neće odazvati za meč sa Iranom iz razloga jer čeka prinovu u porodici ali ga sa nestrpljenjem očekujemo u septembarskim utakmicama koje bi mogle biti ključne za plasman naše reprezentacije u baraž za svjetsko prventsvo 2010. u Južnoj Africi.
-
Abacija
#62 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
Koliki mu je korak dok moze iz Kanade dokuciti do Bosne. Ni Neil Armstrong nije mogao toliko zakoraciti.

- studeni76
#63 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
Po zadnjim vijestima kvalitet ovog lika je upitan.Ako jedan slabi Potsmout nema povjerenja da ga drzi kao rezervog golmana vec iz penzije vracaju finca Niemi-a,kako onda vjerovat da je ovaj dobar za reprezentacije.Vjerovatno ce opet negdje na posudbu,2-3 liga.Jbg
- ma_zdra'o
#64 Re: Begović odbio Bosnu i Hercegovinu
Begović na posudbi u Škotskoj?
Novopečeni reprezentativac Bosne i Hercegovine i član engleskog Portsmoutha, Asmir Begović, kako stvari stoje, ponovo bi mogao otići na posudbu.
Dolaskom finskog veterana Niemoga u Portsmouth, otvorena su vrata našem golmanu Asmiru Begoviću za odlazak na posudbu.
Čelnici engleskog kluba misle da će Begović, odlaskom u drugi klub, steći određeno iskustvo i kvalitet.
Kako saznajemo, Begović ima dvije odlične ponude, za koje se špekuliše da dolaze iz Škotske.
Time bi Mornari peti put poslali bh. golmana na kaljenje, nakon što su ga slali u La Louviere, Macclesfield, Bournemouth i Yeovil.
tamo vamo,ustvari nidje veze 
Novopečeni reprezentativac Bosne i Hercegovine i član engleskog Portsmoutha, Asmir Begović, kako stvari stoje, ponovo bi mogao otići na posudbu.
Dolaskom finskog veterana Niemoga u Portsmouth, otvorena su vrata našem golmanu Asmiru Begoviću za odlazak na posudbu.
Čelnici engleskog kluba misle da će Begović, odlaskom u drugi klub, steći određeno iskustvo i kvalitet.
Kako saznajemo, Begović ima dvije odlične ponude, za koje se špekuliše da dolaze iz Škotske.
Time bi Mornari peti put poslali bh. golmana na kaljenje, nakon što su ga slali u La Louviere, Macclesfield, Bournemouth i Yeovil.