Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
x0z0y0

#51 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by x0z0y0 »

svi se ufatili rodjendana..
meni se desilo da sam zaboravila rodjendan najbolje prijateljice..a pamtim rodjendane ljudi koje sam srela jednom u zivotu..
jbg bila toliko pod pritiskom u takvoj frci da nit sam znala koji je mjesec ni koji dan..
desava se i najboljima vjerujte

e sad...
djevojka stvarno moze biti pod pritiskom roditelja
i sta ako joj je 26
eto sad su to kao neke velike godine
ma dajte...pa hajde nek mi se jave ovi koji su zavrsili teh. fakultet sa 24 i postigli taaaaako puno do 26te..ima njih...troje mozda..
jos student...pa dajte ljudi..kod nas se svi roditelji vode "ja te hranim, moja kuca -moja pravila"..
djevojka je ocito pod tolikim stresom i pritiskom da joj nije ni docega (bila u slicnim situacijama) i zadnje sto joj treba je da joj momak sad jos veci pritisak stvara svojim zanovjetanjima i da je ostavi....nidjeveze

@postavljacu teme
to sto ti je rodjendan zaboravila -objasnih...desava se i najboljima..jbg samo je razlog da shvatis da je bas u shitu velikom

to sto ne nosi prsten..mozda joj je malo ofirno..jer prvo sto ce je raja - drugarice pitati je da li je zarucnicki..a onda i rodbina...pa roditelji itd itd...i ja sam imala slicne probleme...uvijek govorila momku da mi nikakv prsten ne kupuje jer mi se stvarno nije dalo nasim primitivcima objasnjavat da se radi samo o poklonu i nicemu drugom

ono sto ti trebas je da joj pruzis podrsku...ona u tebi samo moze naci oslonac jer vidis da je napadaju sa svih strana
nije bas jednostavno kad si na roditeljskim jaslama pa imas ispitne rokove pa ti uzmes predah od 5 min a tvoji momentalno komentarisu kako ne ucis i kako ode jos jedna godina..

dogovorite se oko izlazaka..2 puta sedmicno i to je to...nemoj ni zivkat previse...poruke sms...sve to dekoncentrise...svedu se svi ti razgovori i porukanja na isto kao da ste i izasli ..

i na kraju sjedite i ozbiljno popricajte
reci joj otvoreno da mislis da zeli da te ostavi i pitaj je da li je u tome stvar...pa valjda odrasli ljudi mogu otvoreno pricati o tome..

sretno u svakom slucaju :thumbup:
Gile Šampion

#52 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Gile Šampion »

8-)

Čitam vaše komentare,savjete i odgovore...i mogu vam reći da ste svi u pravu :D Ima tu par nekih stvari koje nisam naveo,a evo sad ću navesti...

Ja sam njoj bio ponudio brak,naravno kada ona bude spremna za to.Rekla je da mora završiti fax,naći posao itd...OK nije problem.Mislim složio sam se u svemu tome sa njom i bio spreman da je čekam.Tamam da je to obrazovanje trebalo da traje još 10 godina ja sam fakat bio spreman da čekam.Međutim onda je počela jako,jako ad se glupira,čak štaviše počela je da se arogantno ponaša...ono u fazonu konta-evo ga zacop'o se,evo bekana za klanja :lol: :lol:
Hajde ja sam ispočetka te neke stvari i trpio,ali vremenom mi je počelo ići na živce to što neće da se javi na mob,počela je da se pravi ''ko je ko ona'' itd,dok ovo sa čestitanjem rođendana nije prelilo čašu.

Hoće raskid? Pa nek ide...ko joj brani :-D Ja sam joj fino rekao : nisam jedini,nisi jedina...sretan ti put...

Da bi ona na to počela da prosipa neku šuplju priču tipa: kako ona gori između dvije vatre između mene i njenih roditelja,kako ona mene zaista voli,kako je nju mene strah( pitam se od čega???),kako je ona svjesna da neće nikad boljeg momka od mene imati?!?! itd itd,,,mislim ono priča skroz ne povezana,ali eto,meni dovoljno jasna da znam šta je i kako je u pitanju...

Hoće razlaz,ima ga.Nek ide slobodno,ja joj ne branim...

Ali samo zato,što nije ispala fer i korektna da kaže onako kako zaista stvari stoje,pokazat ću i ja svoju onu tamnu stranu lica,koju pokazujem samo onda kada me neko JAKO POVRIJEDI...

Prvi put kad je vidim ili sretnem,uzet ću joj prsten koji sam joj kupio,otići u prvu zlataru,prodati ga i dati novac nekom djetetu koji nema roditelja...To ću učiniti pa nek ispadam i pakaš,i papak i na kraju krajeva neka misli o meni ko sta hoce...
Gile Šampion

#53 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Gile Šampion »

ZA @ Compos_Sui

Što se mene tiče ja sam bio spreman i da ne izlazimo nikako dok ne polozi ispite,da se čujemo jednom u 10-15 dana...nije problem...međutim njezinim navodno i to smeta....tako da stvari su jasne :)
fixer

#54 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by fixer »

gile, kako se meni cini, a mislim da mi se dobro cini :-) , ti imas ispred sebe jedan velik ispit samokontrole, discipline, zivaca i cega sve ne.
ne uzmaj joj taj prsten, jer , iako je to sasvim zasluzen potez, na taj nacin ces mozda u njenim ocima izjednacit krivicu. to ti ne treba. vjeruj da ce ona shvatiti kad joj se ohladi glava. za to vrijeme je ignoriraj kao da je nikad nije ni bilo. tesko je, ali neophodno.
Daphna

#55 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Daphna »

Gile, hajde ohladi malo glavu! Uvijek će se tokom našeg života naći neko ko će nas povrijediti... Ali to nije razlog da se svima svetimo i reagujemo ishitreno!

Ako si joj kupio prsten iz ljubavi, halali ga srećo! Poklon je ipak poklon! I definitivno nikada ne možeš znati kako se ona osjeća! Meni je jako dobro poznat taj osjećaj kada si između dvije vatre, kada vrše pritisak na tebe, ne znaš kako da se postaviš... Možda joj je jednostavno prekipilo i treba joj time off. Od svega... Možda joj treba vremena da nađe neki svoj mir, sabere misli. Dugo ste skupa da bi se kretenski ponašali jedno prema drugom!

Compos ti reče, vjerovatno joj treba podrška. Razgovarajte, ponudi joj opciju mjesec-dva prekida... Ili njoj prepusti inicijativu. Ne javljaj se dok se ona tebi na javi. Nekada su žene zaista malo čudne i treba im dati tu prividnu moć da kontrolišu situaciju. A obzirom da ona sad ima i problema sa starcima (sve te glupe zabrane, ali možda je jednostavno krenula linijom manjeg otpora), faksom... Brak, ljubav i tome slično joj je vjerovatno zadnje na listi prioriteta!

Polako samo, treba vremena da se iskristališe situacija! Teško je i bolno kada ti je stalo do nekoga, voliš ga svim srcem, a taj neko ne uzvraća na isti način. A ti bar djelimično znaš razloge zbog kojih je ona u rastrojstvu!

Nego, kupi joj čokoladu, banane, lješnjake i bademe i iznenadi je! Fine slastice i glukoza za umornu studenticu! Kratak susret, samo da joj daš nešto što će joj dopuniti baterije i moždane ćelije kako bi bila spremna za učenje!
Edinz

#56 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Edinz »

Ma ja mislim da je neophodno da se vidite, nasamo i da joj otvoreno kazes sve sta ti je na dusi. Budi otvoren i iskren do kraja, i pokusaj isto izvuci iz nje. Ako se i tad bude glupirala zavrsi sa njom za uvijek, a ako vidis da joj je imalo stalo borite se skupa za vasu ljubav. Ona koliko sam shvatio nije ni mentalno ni fizicki retardirana, ako vec imate uslova ponudi joj da se odvoji od roditelja kad su tolika prepreka ,i brak, svakako joj za to nece traziti diplomu sa fakulteta, ali nemoj da budes zrtva necijeg hira i bezobrazluka, jer zaista nije niko vrijedan toga.

Iskreno mislim po svemu sto si do sad napisao da to nije osoba koja vrijedi da se za nju toliko boris.
tech10

#57 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by tech10 »

Najbolje pitati Muharema Serbezovskog. :-D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#58 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by mIRCerka »

Gile Šampion wrote: Prvi put kad je vidim ili sretnem,uzet ću joj prsten koji sam joj kupio,otići u prvu zlataru,prodati ga i dati novac nekom djetetu koji nema roditelja...To ću učiniti pa nek ispadam i pakaš,i papak i na kraju krajeva neka misli o meni ko sta hoce...
Izvini, iako bih takvu akciju podrzala, kako ces uzeti prsten koji ona NE NOSI?
burek_in_space

#59 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by burek_in_space »

Gile Šampion wrote: Hoće raskid? Pa nek ide...ko joj brani :-D Ja sam joj fino rekao : nisam jedini,nisi jedina...sretan ti put...

Da bi ona na to počela da prosipa neku šuplju priču tipa: kako ona gori između dvije vatre između mene i njenih roditelja,kako ona mene zaista voli,kako je nju mene strah( pitam se od čega???),kako je ona svjesna da neće nikad boljeg momka od mene imati?!?! itd itd,,,mislim ono priča skroz ne povezana,ali eto,meni dovoljno jasna da znam šta je i kako je u pitanju...

Hoće razlaz,ima ga.Nek ide slobodno,ja joj ne branim...

Ali samo zato,što nije ispala fer i korektna da kaže onako kako zaista stvari stoje,pokazat ću i ja svoju onu tamnu stranu lica,koju pokazujem samo onda kada me neko JAKO POVRIJEDI...

Prvi put kad je vidim ili sretnem,uzet ću joj prsten koji sam joj kupio,otići u prvu zlataru,prodati ga i dati novac nekom djetetu koji nema roditelja...To ću učiniti pa nek ispadam i pakaš,i papak i na kraju krajeva neka misli o meni ko sta hoce...
Molba svim zhenama koje ovo chitaju: Ko Boga vas molim ne prosipajte shuplju prichu poput ove jer nisu svi mushkarci debili koji ce ovo popushiti i reci kako je ona divna,pazhljiva,ima obzira prema njemu i ne znam ni ja shta vec.
Mislim da napisah na ovoj temi vec neshto,ali nije zgoreg ponoviti-care,ta vasha veza je okonchana i dobra stvar u svemu tome je shto si ti izgleda svjestan svega toga.Ako si ti zaista prema njoj bio dobar,poshten i iskren ne uzimaj taj prsten iz dva razloga: 1. ako je poklon,neka to i ostane 2. neka je podsjeca kakvu je glupost svojim hirovima napravila. :evil:

Stvarno mi fali ordinacija. :( :mrgreen:
otherside

#60 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by otherside »

meni su vala ovdje stvari jasne ko dan :D
gile, ti si donji i možeš samo padati, nema šanse da se vratiš na ranije pozicije :D sorry :-?
a ona...hm...možda je compos u pravu, možda je pod stresom, izgubljena, na nekim prekretnicama...sve je moguće ali ja mislim da je ona u slijedećoj situaciji: dakle :D gile je nekad bio dobar...fin momak, dobar, ima dovoljno za kafu, sok, kolač, poklončić...taman za vodanje...eh, sad....pitanje je ima li gile fakultet?
čula sam ove priče prekonekoliko :D puta. roditelji su upetljani da..ali ne na ovaj način kako je giletu prezentirano nego: ti si lijepa, zgodna, imaćeš diplomu, šta će ti on? ti si u svemu bolja od njega i sl.
vremenom "princeza" povjeruje da je posebna i da zaslužuje "princa" a gile nije taj :roll:
i odatle počne navirati "nedolično" :D ponašanje, arogancija, promjenljivo ponašanje...jednom riječju, princeza je tu, princa nema ali je konjušar još u priči, još uvijek je dobar i fin ali nije princ, jbg :D
ajde_vise

#61 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by ajde_vise »

otherside wrote:meni su vala ovdje stvari jasne ko dan :D
gile, ti si donji i možeš samo padati, nema šanse da se vratiš na ranije pozicije :D sorry :-?
a ona...hm...možda je compos u pravu, možda je pod stresom, izgubljena, na nekim prekretnicama...sve je moguće ....

ovo je tacno.. :D
elem
necestitanje rodjendana osobi koja nam je zadnje 3 god najbitnija je sracunat cin zatvranja vrata guzicom
(nema tu zaboravljanja, ako nista , mogla je cestitat kroz par dana, ako je zbog neke rastresenosti zaboravila na taj dan)

htjela je prekid, mozda sad razmislja i da pocnete ponovo.. jednostavno.. realno si bolji nego mnogi.. svjesna je tog.. al to nije to..

poenta je
da joj nije dovoljno stalo do tebe, da bi na fin nacin prekinula ili trazila pauzu,

reagovala je onako kako osjeca
upravo jer je pod tim pritiskom
puno si je bitnija nego vasa zajednica i definitivno nego ti

ne cijeni te ko osobu, (i nije fer)

mozda je i slaba, u problemima, ne zna kud je prispjela sa zivotom, al te ona definitivno ne vidi u toj slici..
mozda te i zali.. jer vrijedis i ok si.. nekad si joj bio bitan .. al sad sebi je puno puno bitnija, toliko da ima snage bit djubre i ne okrenut se..

mozda ce nekad pokusat krpit taj odnos.. jednostavno iz dosade, sjecanja, usamljenosti.. samoca nije zanimljiva

al se skontaj vrijedil bit sa takvom osobom, samo zato jer zalis vrijeme koje si joj dao, trud..
il ces prestat bit fin i previse korektan i stavljat druge ispred sebe, nadajuci se da ce zauvijek ostat tu
anais_nin

#62 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by anais_nin »

sinus wrote:Uuu prijatelju po svemu napisanom ja sve mislim da je ona odhladila se od tebe, ili je našla nekog drugog maconju...Izvini što to ovako pišem ali iz tog njenog ponašanja ništa drugo mi ne izgleda...

A te šuplje da joj starci ne dozvoljavaju da se s tobom vidi, čuje i tako to su samo šuplje priče i ništa više, jer ako neko hoće da se s nekim vidi i čuje to će uraditi na ovaj ili onaj način....

A pošto ti nije ni čestitala rođendan..., pa skinula prsten i nije htjela da ga zamijeni, sve mi to govori da ćeš, kako to uvijek biva, zadnji saznati da ona u stvari ima nekog frajera...

Ja bih ti iskreno želio da nije ništa od ovoga što sam napisao, ali pitao si za mišljenje i ja sam napisao...
ja bih se morala sloziti s drugom sinusom...ne znam da li ona IMA nekog drugog, ali cini se da je nastupio period hladjenja s njene strane... :roll: i meni kao i sinisu prvo sto pada na pamet je da postoji neko drugi...mozda ne neminovno da ona izlazi s nekim drugim, ali neko drugi ko joj je privukao paznju...
nakon 2 godine veze i ljubavi nema te zabrane koja bi stajala na putu onom ili onoj kome je stvarno stalo :)

lako, vrlo lako je "voliti" na rijecima....ali djela uvijek govore puno glasnije nego rijeci...ona ocigledno nije spremna, ni voljna, da ulozi trud, da pronadje nacin da te zadrzi u svom zivotu...i nebitno je sta je razlog za to njeno ponasanje...uzaludna je borba kad su osjecanja jednostrana...na zalost....

i dzaba je da ti bilo ko od nas pamet soli...srce hoce ono sto srce hoce...ako su osjecanja obostrana ona ce pronaci nacina da dodje do tebe...ako nisu, svejedno je sta ces ti uraditi...ti jedino sto mozes uraditi je brinuti o sebi, pokusati obogatiti svoj zivot onako kako umijes i znas, dozvoliti vremenu da zalijeci rane...ljubav ce doci, kad tad :)
luciferino

#63 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by luciferino »

Moja teorija:
Cura ne zeli brak s tobom, a posto je veza postala preozbiljna i srljate u tome pravcu, hoce da te se kotarishe. Nema snage da ti kaze da nisi taj, a vjerovatno prizeljkuje da ti nju otkachish jer je nece gristi savjest. Ispiti i roditelji...vadiona...
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#64 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Bobi »

Ma zenska hoce da se uda a ovaj gile ne vidi :lol: .Imas para...pa sta cekas...gomila ljudi u braku zavrsi skole :D.
Gile Šampion

#65 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Gile Šampion »

Otvoriste mi dušu sa vašim komentarima,pa moram iznijeti još ''prećutanih'' stvari :D

Kao prvo ne bih želio da me neko od forumaša smatra sada tamo nekim debosom,
plačipipi...(znate na šta mislim),ili nekim tipom koji je sad sav jadan,očajan došao ovde na forum da me tješite itd,itd :lol: :lol:

Želim samo da sa vama podijelim neka razmišljanja,na čemu sam vam zahvalan i to je to:)

Što se tiče nje,znači naši izlasci u zadnje vrijeme su se bili sveli na to samo kada je ona imala potrebu da izađemo,prošetamo,popričamo itd. Nisam želio da je zaista uznemiravam,jer shvatam pod kakvom je presijom pa sve kontam hajde neka uči.Međutim...

Zove me na mob jedan dan da idemo prošetati malo Vilsonovim,Naravno ja upalim auto,dođem na Grbavicu gdje inače ona i stanuje i prošetamo.U po frke zvoni njoj mob,s druge strane njeni roditelji.Drama kada je rekla da je sa mnom. Otkud ja sad tu sa njom,kad je ona kao rekla da će biti sama.Naredba da dođe odmah kući...Ja počeo nekako da se osjećam kao Mitropolit Zvornički u Teheranu.Kontam,šta se sad dešava,pa kao eto opet ja ispadoh krivac:S :shock:

Sutradan je zovem na mob,ne javlja se.Prošla 2 dana isto ne javlja se.Treći dan mi se na njen mob javi njena majka.Kaže žena citiram: ''ja sam joj uzela mobitel,nema više izlazaka,sastanaka,zivkanja i ostalog sve dok mi ne donese diplomu'' .
Ja kazem OK,nije problem,pozdravite je i neka uči.Ako bude nekad htjela,nek me nazove da se čujemo ja ne želim da je dekocentrišem niti da je ometam.Došao moj rođendan,ona ne zove.Došao i prošao 1 maj(inače za taj nas datum vežu neke uspomene) ,ona ne zove i dalje.Krenem sa posla jedan dan kući,i slučajno je sretnem na Grbavici.Svirnem joj iz auta i stanem sa strane da ne ometam saobraćaj,ona se pravi da me NE POZNAJE! :shock: Pitam je šta joj je,čemu takvo ponašanje,šta nije u redu?,sa njene strane poče neka ne povezana priča ono NIĐE VEZE. Između ostalog prvi joj je komentar bio: '' makni se od mene,inače će da leti i tvoja i moja glava'' :lol: :lol: :lol: :lol: I ja stao onako i baš ništa ne kontam...

Ne kontam prvo što bi mi ''letila glava''.Drugo ne mogu da vjerujem da sam 3 godine svoga života posvetio nekome,da bi mi neko se na taj način obratio :shock: ,ne mogu da vjerujem da sam 3 godine svoga života,veze,posvetio jednoj djevojci a da druge nisam niti gledao a kamoli da sam je prevario i da mi sad tako vraća...ne mogu da vjerujem jednostavno da li sam kod očiju bio slijep pa 3 godine proveo sa budalom? :?

I tako,riječ po riječ,uglavnom joj kažem da zaista više ne želim biti sa njom sve dok se tako ponaša,pokušavao sam da je ubijedim da nije u pravu što se tiče njenog ponašanja itd,itd sve dotle dok dotična dama nije skupila hrabrosti pa skriptom koju je ponijela na fax,počela haman da lupa po krovu moga auta :lol: Šta ću...kažem joj da odjePe,okrenem se i odem...

Danas je zovem i pošaljem joj SMS namjerno da vidim kako će da odreaguje,kad ništa novo...''međed'' ostaje ''međed''. Neće ni da odgovori na SMS,neće ni da se javi na mob :lol: ,valjda ono konta ja kao ''patim'' za njom...

Kao što ono rekoše u onome filmu: ''ma samo viči yes,yes'' :lol: :lol:

Neki se upitaše možda Gile nema faks,možda je ona ljepša od njega,možda je ona ovo,mozda je ona ono...
Bio bih zaista i suviše subjektivan kada bih počeo gornju rečenicu da komentarišem...

Nego ne zamjerite vi meni:) Opet kazem,samo zelim sa vama ovo da podjelim,da znate cega svega ima na ovome bijelom dunjaluku :-D

Sve vas pozdravljam,hajde živjeli vi meni još 100 godina,pa da mi ovako diskutujemo :sax:
mIRCerka

#66 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by mIRCerka »

Gile, ti si fakat pravi bekan. Izvini, ali jesi. Njoj je 26.godina i njoj je mama zaplijenila mob???

Slobodne zene foruma, imate skoro sve podatke o Giletu, da mi ovu temu roknemo a Gileta usrecimo malo :)
ajde_vise

#67 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by ajde_vise »

bome si svasta nesto izostavio.. :D

jee gile sta si po horoskopu ono? :lol:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#68 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Bobi »

Skriptom po autu :lol: ...nije to dobro...za lak na autu :D
Gile Šampion

#69 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Gile Šampion »

:D:D Po horoskopu Ovan,vidi se da me Mircerka poznaje :lol: :lol:

A sto se tiče auta...šuti srećom mi nije metalik boja :lol:
Aurora Borealis

#70 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:09, edited 1 time in total.
ajde_vise

#71 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by ajde_vise »

80?
moze :D
JThomas

#72 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by JThomas »

možeš biti sto posto siguran - učinila ti je uslugu. mirci ti je najbolje i najkraće rekla.

prekinuti vezu od tri godine nejavljanjem? u dobi od 26 godina? halo, planeta zemlja zove? :run:
mIRCerka

#73 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by mIRCerka »

ajde_vise wrote:80?
moze :D
eto, rijesen problem :D
starii

#74 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by starii »

Gile Šampion wrote:Eh ovako.Želim sa vama nešto da podjelim,ustvari interesuje me vaše mišljenje kako bi vi postupili da se nalazite u mojoj situaciji.
.........

Moram napomenuti da dok smo bili u vezi sa moje strane nije bilo varanja,dok sam isto tako ubjeđen da i ona nije ''šverala''.

Mene interesuje,šta bi vi učinili da ste na mom mjestu?
ti haman neki problematican tip..reci kako se zoves da mame vise ne pustaju svoje cerkice sa tobom :D
otherside

#75 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by otherside »

Gile Šampion wrote: Neki se upitaše možda Gile nema faks,možda je ona ljepša od njega,možda je ona ovo,mozda je ona ono...
Bio bih zaista i suviše subjektivan kada bih počeo gornju rečenicu da komentarišem...
hajde gile meni za ljubav :D budi malo subjektivan pa mi odgovori: jesi li ti fakultetski obrazovan?
fakat sam u zadnje vrijeme par puta čula vrlo sličnu priču pa me interesuje komparacije radi.
dakle, radi se uglavnom o djevojkama iz primitivnih porodica (tipa, otac radi na pijaci, prodaje čarape al' kćerka je student, zet mora biti ministar u najmanju ruku), koje studiraju pa samim tim dižu rejting toj porodici. U neka doba, od kćeri (valjda buduće prve dame amerike) se očekuje da bude u društvu intelektualne elite i tu negdje počinje mentalna tortura.
Post Reply