Robot
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#51 Re: Robot
u merkatoru imaju stripoteku
i dosta jeftinih filmova...
i dosta jeftinih filmova...
- Neelix
#52 Re: Robot
zasto nisi "brzu" kasu stavio pod navodnike? nisam jednom stao u red (i u mercatoru i u konzumu) u red na brzoj kasi i oteglo se gore nego na obicno. em sto niko ne postuje jebeni znak DO PET PROIZVODA, em sto zvake placaju karticom. nije to za nas.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#53 Re: Robot
Što se kasa tiče, osim uštede na radnoj snazi, primjenjuje se oprobani i stari marketinški trik impulsivne kupnje dok stojiš na kasi. Naime, okolo su ne slučajno poredane žvake, bombone, čokoladice i dok čekaš ili dijete uzme ili ti staviš. Uostalom, nije to nikako specifičnost Sarajeva, to je tako u svim tržnim centrima.
- suncica24
#54 Re: Robot
U Robotu ne mozete kupiti Sarajevsko pivo, u Merkuru Coca Cola-u, Interex je ko seoski vasar, tako da nekako uvijek zavrsim u Konzumu ili Mercatoru.
S tim da povrce i voce, suhomesnate proizvode, sir i meso kupujemo ili na pijaci, ili u manjim marketima.
I da, u DM vise ne ulazim. Od tri maskare dvije su bile stare, onda ti kazu kako "nije do njih", sjenilo se raspalo a kremu za ruke sam halalila...
Mislim da cu se i tu preorjentisati na Kozmo, nekako su najuredniji i najljubazniji
S tim da povrce i voce, suhomesnate proizvode, sir i meso kupujemo ili na pijaci, ili u manjim marketima.
I da, u DM vise ne ulazim. Od tri maskare dvije su bile stare, onda ti kazu kako "nije do njih", sjenilo se raspalo a kremu za ruke sam halalila...
Mislim da cu se i tu preorjentisati na Kozmo, nekako su najuredniji i najljubazniji
- karanana
#55 Re: Robot
suncica24 wrote:U robotu ne mozete kupiti Sarajevsko pivo, u Merkuru Coca Cola-u, Interex je ko seoski vasar, tako da nekako uvijek zavrsim u Konzumu ili Mercatoru.
bravo. vise mi je na vrh glave medjuinteresnih prepucavanja muje, fahre, selvera, nedima......i ostale bosnjacke biznis elite koja ide preko ledja kupaca gdje ja moram obici tri lanca da bih upotpunio moju shopping listu. idem u mercator i tamo imam sve sto mi treba. samo nema nigdje tabasco sosa u p.m.
- suncica24
#56 Re: Robot
joooj, vidjela sam negdje tabasco, ja to pazarim kad pravim tortille...karanana wrote:suncica24 wrote:U robotu ne mozete kupiti Sarajevsko pivo, u Merkuru Coca Cola-u, Interex je ko seoski vasar, tako da nekako uvijek zavrsim u Konzumu ili Mercatoru.![]()
bravo. vise mi je na vrh glave medjuinteresnih prepucavanja muje, fahre, selvera, nedima......i ostale bosnjacke biznis elite koja ide preko ledja kupaca gdje ja moram obici tri lanca da bih upotpunio moju shopping listu. idem u mercator i tamo imam sve sto mi treba. samo nema nigdje tabasco sosa u p.m.
mislim da je bilo u Konzumu iza Inn-a
- karanana
#57 Re: Robot
bum otisal do tog konzuma i bum provjerio za tabasco. hvala.
- slavkoimamodilera
#58 Re: Robot
Pametnica draga, a propustio si onaj dio gdje se radi o vremenu pred zatvaranje i to jos na praznik, blago majci svojojNeelix wrote:wow, pet ih je radilo, a 25 nije, jel trebam bit zadivljen?
![]()
Upravo to!karanana wrote:suncica24 wrote:U robotu ne mozete kupiti Sarajevsko pivo, u Merkuru Coca Cola-u, Interex je ko seoski vasar, tako da nekako uvijek zavrsim u Konzumu ili Mercatoru.![]()
- Neelix
#59 Re: Robot
dobro janeze, zasto onda danas oko podne rade dvije kase, nit je praznik, nit je pred kraj radnog vremena, a po 7-8 ljudi na svakoj ceka?
-
caes
#60 Re: Robot
preporucujem ti da potrazis znacenje smajlija --- >Neelix wrote:i konzum vala, i delta, i ina, i hemofarm, i zastava, i dukat, pa hajmo cugat "ko majke". koja gomila gluposti. i onda kazu sto nam je ovako.caes wrote:ne znam sta ih je stiglo, al stagod da je, bilo je vrijeme.
i da oce i bira s njima da potone, napila bih se ko majka
-
HomeArt
#61 Re: Robot
Imas tabasco kod Heljica na bascarsiji.karanana wrote:bum otisal do tog konzuma i bum provjerio za tabasco. hvala.
- KatarinaKosaca
#62 Re: Robot
to je izuzetno dobro snadbjevena radnja, jedino je što je pristup sa atuom otežan, ali ima sve.sahan wrote:Imas tabasco kod Heljica na bascarsiji.
-
StupskaBitanga
#63 Re: Robot
a šta će biti sa ovim *novim* robotom ko elektroprivrede
jel zjapi prazan?
čuo sam da ima i stanova na vrhu
možda sve pretvore u stanove
a u Robotu ćeš prije vidjeti prašak za veš iz srbije nego ditu ili likval a da ne govorim o ostalim artiklima
jel zjapi prazan?
a u Robotu ćeš prije vidjeti prašak za veš iz srbije nego ditu ili likval a da ne govorim o ostalim artiklima
-
HomeArt
#64 Re: Robot
Nije otezan nego ga nema nikako, zato fino tabanovica i proseta se malo po bascarsiji pocedu cevapi (tabasco se vec kupio)KatarinaKosaca wrote:to je izuzetno dobro snadbjevena radnja, jedino je što je pristup sa atuom otežan, ali ima sve.sahan wrote:Imas tabasco kod Heljica na bascarsiji.
-
HomeArt
#65 Re: Robot
Robot jeste magaza obicna ali ovo nije tacno ja kupujem ditu tamo redovno.StupskaBitanga wrote:a šta će biti sa ovim *novim* robotom ko elektroprivrede
jel zjapi prazan?
-
StupskaBitanga
#66 Re: Robot
ma ne kažem ja da nema već da prije reklamiraju Axal iz neke zabiti u srbiji nego ditu
a tek još kada se otvori Mercator centar u sklopu Hayata u Vogošći i Mercator u sklopu Vrtova Riverine pa onda Alta pa možda i Bosmal
Gdje nam je kraj?????
a tek još kada se otvori Mercator centar u sklopu Hayata u Vogošći i Mercator u sklopu Vrtova Riverine pa onda Alta pa možda i Bosmal
Gdje nam je kraj?????
- KatarinaKosaca
#67 Re: Robot
Tržište će odrediti kraj. Platežna moć, odnosno količina novca u opticaju nije beskrajna, tako da će opstati oni sa najboljim odnosnm cijena-asortiman, a ostali će zatvoriti. To je normalno i obični zakon tržišta. Radi toga ne treba lamentirati ni kada otvaraju ni kada zatvaraju.StupskaBitanga wrote:ma ne kažem ja da nema već da prije reklamiraju Axal iz neke zabiti u srbiji nego ditu
Gdje nam je kraj?????
-
StupskaBitanga
#68 Re: Robot
ma znam sve toKatarinaKosaca wrote:Tržište će odrediti kraj. Platežna moć, odnosno količina novca u opticaju nije beskrajna, tako da će opstati oni sa najboljim odnosnm cijena-asortiman, a ostali će zatvoriti. To je normalno i obični zakon tržišta. Radi toga ne treba lamentirati ni kada otvaraju ni kada zatvaraju.StupskaBitanga wrote:ma ne kažem ja da nema već da prije reklamiraju Axal iz neke zabiti u srbiji nego ditu
Gdje nam je kraj?????
ali već je vrh
vidim u novinama da je u sklopu interexa na stupu otovren Azel Home
Jel iko bio?
Jesu li skratili interex?
ni u Interex ni u Tuš niko ne ide
ali ja zato idem u Tuš Lukavica
imaju new yorker i ima cool stvari extra a nije daleko pješke od zadnje trole
- KatarinaKosaca
#69 Re: Robot
Pa što se sekiraš? što će neki tajkun da zatvori. Nema razloga za sekiracijuStupskaBitanga wrote: ma znam sve to
ali već je vrh
Ili što će nam platežna moć biti tolika da će svi raditi, a mi kupovati. Opet nema razloga za sekiraciju.
I ja sam otišla nekoliko puta u taj Tuš, ali mi je tuš bez veze. cijene su visoke, nešto petljaju sa onim karticama, i jedino što sam od njih dobila je jedna sms... Djeco dođite se igratiStupskaBitanga wrote:ali ja zato idem u Tuš Lukavica
imaju new yorker i ima cool stvari extra a nije daleko pješke od zadnje trole
Kako netko napisa... Merkator zakon. Imaš šta poželiš, a kad svedeš račune, cijene uopće nisu puno više nego na drugim mjestima.
- karanana
#70 Re: Robot
gdje je ta radnja heljic?sahan wrote:Imas tabasco kod Heljica na bascarsiji.karanana wrote:bum otisal do tog konzuma i bum provjerio za tabasco. hvala.
- KatarinaKosaca
#71 Re: Robot
Preko puta pošte kod mjesta gdje je ubijen austrougarski prestolonasljednikkaranana wrote:gdje je ta radnja heljic?sahan wrote:Imas tabasco kod Heljica na bascarsiji.karanana wrote:bum otisal do tog konzuma i bum provjerio za tabasco. hvala.
- karanana
#72 Re: Robot
aha, ono prekoputa bezistana, kod one apoteke matija. ok, hvala vam.
-
Bajs
#73 Re: Robot
I sta bi, jesu li zatvorili tu samoposlugu u Robotu?
Kakvo je stanje sa drugim radnjama, jel ima puno zatvorenih?
Dm i apoteka rade za sada...kako sam skonto
Kakvo je stanje sa drugim radnjama, jel ima puno zatvorenih?
Dm i apoteka rade za sada...kako sam skonto
-
HelaS
#75 Re: Robot
Jesu li i cijene TEMU ili samo asortiman?Giancarlo wrote: ↑20/08/2025 22:26Na -1 gdje je prije bila bijela tehnika. Fakat Temu uzivo![]()