Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Compact

#51 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by Compact »

kakavdanakneiskustvu wrote: Sreća pa pripadam opciji koju ove izbore Fahro podržava-ovo si ti napisao,a fahro najviše podržava dodika,jer u avazu nema tekstova koji govore da je dodik mafijaš,kriminalac,kriv za ovo ili ono,neko ko samo čita avaz,ne gleda tv,ne čita druge novine,ne bi znao za dodikov kriminal,psovke,prijetnje,primitivizam-koji je zajednička osobina dodika i avaza,takvih tekstova o dodiku nema,drugim riječima,fahro podržava dodika.
Ok, da pojasnim! Nisam mislio na političke opcije iz RS-a! Šta ćeš moj prijatelju, umjetnike niko ne rzumije! :D
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#52 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by dr.gog »

"pažljivije citirajte postove prethodnih diskutanata da usljed greške u "kvotiranju" ne bi izmjenili smisao vašeg i prethodnog posta-prije slanja,provjerite post opcijom "prikaz""
:kravata:
nokia6170

#53 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by nokia6170 »

jos malo pa ce se i sa-x poceti printati :D
strujnik

#54 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by strujnik »

Vidio sam u impresumu finu ekipu, e sad koliko ovo moze uspjeti, jer tu nema nigdje ni jednog sponzora
kosmos

#55 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by kosmos »

Karic vodi centralni na 202, prica mu je narod je kriv, ko da ova drzava nema institucuje. ispade da je narod kriv i za lose novinare i novine, avaz i oslobodjenje, ftv itd. pa nama su novinari servirali ovu kriminalisticko hajvansko politicku bagru ko politicare pa niko ne govori da je narod kriv. tek toliko, za pocetak. al jebiga, politicar mu ga moze suknut pa bolje zatvorit labrnju nego ga kritikovat. podat mu se do daske, pa narod krivit
Altsa

#56 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by Altsa »

kosmos wrote:Karic vodi centralni na 202, prica mu je narod je kriv, ko da ova drzava nema institucuje. ispade da je narod kriv i za lose novinare i novine, avaz i oslobodjenje, ftv itd. pa nama su novinari servirali ovu kriminalisticko hajvansko politicku bagru ko politicare pa niko ne govori da je narod kriv. tek toliko, za pocetak. al jebiga, politicar mu ga moze suknut pa bolje zatvorit labrnju nego ga kritikovat. podat mu se do daske, pa narod krivit
na cemu li si ti jarane :-) :-) :-)
kosmos

#57 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by kosmos »

Altsa wrote:
kosmos wrote:Karic vodi centralni na 202, prica mu je narod je kriv, ko da ova drzava nema institucuje. ispade da je narod kriv i za lose novinare i novine, avaz i oslobodjenje, ftv itd. pa nama su novinari servirali ovu kriminalisticko hajvansko politicku bagru ko politicare pa niko ne govori da je narod kriv. tek toliko, za pocetak. al jebiga, politicar mu ga moze suknut pa bolje zatvorit labrnju nego ga kritikovat. podat mu se do daske, pa narod krivit
na cemu li si ti jarane :-) :-) :-)
na politickoj i novinarskoj dijalektici, na cnn, htv 1 i 2, rtrs, rts, slobodna bosna, bh dani.........
texas

#58 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by texas »

strujnik wrote:Vidio sam u impresumu finu ekipu, e sad koliko ovo moze uspjeti, jer tu nema nigdje ni jednog sponzora
njima sponzori ne trebaju. ovakvi projekti uvijek dobijaju basnosnovne grantove nevladninih organizacija, međunarodnih organizacija i naravno stranaka. vjerujujem da nijedan od ovih novinara neće pisati tekstove prije nego što dobije dobre pare.

inače vrlo dobra novinarska ekipa
stochar

#59 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by stochar »

texas wrote: vjerujujem da nijedan od ovih novinara neće pisati tekstove prije nego što dobije dobre pare.
pa nece ti ni pekar dat' hljeb prije nego što dobije pare...
strujnik

#60 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by strujnik »

texas wrote:
strujnik wrote:Vidio sam u impresumu finu ekipu, e sad koliko ovo moze uspjeti, jer tu nema nigdje ni jednog sponzora
njima sponzori ne trebaju. ovakvi projekti uvijek dobijaju basnosnovne grantove nevladninih organizacija, međunarodnih organizacija i naravno stranaka. vjerujujem da nijedan od ovih novinara neće pisati tekstove prije nego što dobije dobre pare.

inače vrlo dobra novinarska ekipa
Do kad i tako, ni to nije vjecno, pratim zurnal, iskreno ocekivao sam vise i tekstova, nesto kao i u Startu, ali izgleda da su se fokusirali samo na kolumne. Ima tu i dobrih tekstova, ali vala ima i onih dosadnih u kojima se vise prepricavaju neki dogadjaji i iznosi stav autora.
Iskreno, ocekivao sam vise.
windfucker

#61 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by windfucker »

ima li iko link za taj zurnal da mi posalje na pm ili da mi ovdje ostavi?
pupa hava

#62 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by pupa hava »

windfucker wrote:ima li iko link za taj zurnal da mi posalje na pm ili da mi ovdje ostavi?
Izvoli... :)

http://www.z u r n a l . i n f o
windfucker

#63 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by windfucker »

pupa hava wrote:
windfucker wrote:ima li iko link za taj zurnal da mi posalje na pm ili da mi ovdje ostavi?
Izvoli... :)

http://www.z u r n a l . i n f o

hvala
Judge_Dread

#64 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 22:03, edited 3 times in total.
strujnik

#65 Re: Karic i Avdic napustaju Start i pokrecu novi e-magazin

Post by strujnik »

Last edited by strujnik on 02/09/2009 14:19, edited 1 time in total.
Post Reply