A vidi zagrebackih tramvaja...cisto sam se postidio
Mada,to i jeste realan omjer,oni su u 21.stoljecu,mi u 19.vijeku

Kao da bi kod nas opstali ikakvi displeji-LIBERO- wrote:Meni nesto usko izgledaju,haman da se dvoje ljudi i ne moze mimoici u njima..jedino ono ukoso![]()
![]()
A vidi zagrebackih tramvaja...cisto sam se postidio![]()
..a uzivo su jos fascinantniji,unutra sve sredjeno,uredno,neki displeji i pokretne poruke za obavjestenje.
Mada,to i jeste realan omjer,oni su u 21.stoljecu,mi u 19.vijeku![]()
![]()
I kosta 2,5 miliona EUR!-LIBERO- wrote:Meni nesto usko izgledaju,haman da se dvoje ljudi i ne moze mimoici u njima..jedino ono ukoso![]()
![]()
A vidi zagrebackih tramvaja...cisto sam se postidio![]()
..a uzivo su jos fascinantniji,unutra sve sredjeno,uredno,neki displeji i pokretne poruke za obavjestenje.
Mada,to i jeste realan omjer,oni su u 21.stoljecu,mi u 19.vijeku![]()
![]()
predlazem raskid svih diplomatskih veza sa svima onima kojima zele pomoci bosni i hercegovini a da za to ne traze nista,kakvi su to idioti i papci sram ih bilo.Adriatic wrote:Pa gdje su pare koje je ovaj narod izdvajao zadnjih decenija, ako sada moramo da se vozimo DONIRANIM tramvajima?
Izvinite što pitam i kvarim oduševljenje većine ovom izraubovanom skalamerijom.
Adriatic wrote:Pa gdje su pare koje je ovaj narod izdvajao zadnjih decenija, ako sada moramo da se vozimo DONIRANIM tramvajima?

Sta vam je ljudi, ovo je Zeljino pojacanje iz Nizozemske, proso sve skole Ajaxa, 30 godina karijere i na zalasku dolazi da se okusa u premier ligizgembo_sa wrote:
pa ti idi pjeske ,nemoj se vozit...Adriatic wrote:Pa gdje su pare koje je ovaj narod izdvajao zadnjih decenija, ako sada moramo da se vozimo DONIRANIM tramvajima?
koliko si para ti izdvojio u budzet GRASa?101power wrote:pa ti idi pjeske ,nemoj se vozit...Adriatic wrote:Pa gdje su pare koje je ovaj narod izdvajao zadnjih decenija, ako sada moramo da se vozimo DONIRANIM tramvajima?
nisam ni feniga maca,nit mi to treba ,ja imam trulog stojadina i vozim se u njemu ,ne idem ni pjeske nit se guram sa stokom po trmvajima i autobusimamIRCerka wrote:koliko si para ti izdvojio u budzet GRASa?101power wrote:pa ti idi pjeske ,nemoj se vozit...Adriatic wrote:Pa gdje su pare koje je ovaj narod izdvajao zadnjih decenija, ako sada moramo da se vozimo DONIRANIM tramvajima?
Vidis, onda ti cinis krivicno djelo, jer ne placas porez. a pare od poreza idu i u GRASov budzet.101power wrote: nisam ni feniga ,nit mi to treba ,ja imam trulog stojadina i vozim se u njemu ,ne idem ni pjeske nit se guram sa stokom po trmvajima i autobusima
ma dobro sarajevo je centar svijeta kako u bih tako i sire,ja sto serete bezveze majko mila,eto kao satro ciste se smetljista pa se uvaljuju u bih,koliko ja znam i otpad ima svoju trzisnu cijenu,nije bas da nista ne kosta,to sto su autobusi iz japana dosli samo u sarajevo,to sto su sve donacije dosle u sarajevo ok i razumijem ali ne razumijem otkuda vam pravo jadni,usamljeni,besposleni strucnjaci da svemu nalazite manu,jeste li vi normalni?????Luce wrote:i budali je jasno da smo mi jedan veliki otpad, svi ovdje odlazu ono sto im ne treba, vjerovatno austriji dodje jeftinije da nama dzaba da ovaj tramvaj, nego da ga unistava ili sta se vec radi sa dotrajalim tramvajima...
Autobusi iz Japana nisu došli samo u Sarajevo, ali su oni u Sarajevu u najgorem stanju, nije problem Bakire u donacijama već u našem odnosu prema istim....Bakir1 wrote:ma dobro sarajevo je centar svijeta kako u bih tako i sire,ja sto serete bezveze majko mila,eto kao satro ciste se smetljista pa se uvaljuju u bih,koliko ja znam i otpad ima svoju trzisnu cijenu,nije bas da nista ne kosta,to sto su autobusi iz japana dosli samo u sarajevo,to sto su sve donacije dosle u sarajevo ok i razumijem ali ne razumijem otkuda vam pravo jadni,usamljeni,besposleni strucnjaci da svemu nalazite manu,jeste li vi normalni?????Luce wrote:i budali je jasno da smo mi jedan veliki otpad, svi ovdje odlazu ono sto im ne treba, vjerovatno austriji dodje jeftinije da nama dzaba da ovaj tramvaj, nego da ga unistava ili sta se vec radi sa dotrajalim tramvajima...
ljudi u varesu nemaju za goriva da ciste snijeg a vama smetaju donacije koje cete vi koristiti i kojima cete se vi voziti.
sto nas vise znam vise nas mrzim.
E stvarno nemam volje da ti bilo šta kažem.101power wrote:pa ti idi pjeske ,nemoj se vozit...Adriatic wrote:Pa gdje su pare koje je ovaj narod izdvajao zadnjih decenija, ako sada moramo da se vozimo DONIRANIM tramvajima?
Ljudi u Varesu imaju mogucnost rjesavanja svojih problema kao i mi, to sto recimo opcina nema za gorivo, to me savrseno ne interesuje, a znas zasto? Narod koji je zatrpan snijegom ih je postavio u opstinu, narod treba da im se i naJ majke.Bakir1 wrote:ma dobro sarajevo je centar svijeta kako u bih tako i sire,ja sto serete bezveze majko mila,eto kao satro ciste se smetljista pa se uvaljuju u bih,koliko ja znam i otpad ima svoju trzisnu cijenu,nije bas da nista ne kosta,to sto su autobusi iz japana dosli samo u sarajevo,to sto su sve donacije dosle u sarajevo ok i razumijem ali ne razumijem otkuda vam pravo jadni,usamljeni,besposleni strucnjaci da svemu nalazite manu,jeste li vi normalni?????Luce wrote:i budali je jasno da smo mi jedan veliki otpad, svi ovdje odlazu ono sto im ne treba, vjerovatno austriji dodje jeftinije da nama dzaba da ovaj tramvaj, nego da ga unistava ili sta se vec radi sa dotrajalim tramvajima...
ljudi u varesu nemaju za goriva da ciste snijeg a vama smetaju donacije koje cete vi koristiti i kojima cete se vi voziti.
sto nas vise znam vise nas mrzim.
E pa jarane, uzmi jedan ovaj tramvaj i vozi ga u VARES!!!!!!Bakir1 wrote:ovdje ne govorim o kriminalu u sarajevskim javnim preduzecima,tipa gras.
ovdje govorim o nezahvalnom odnosu prema donaciji,i gazenju preko iste,jel treba odmah reci da je to otpad,sto ce nama,itd.
kako ste krenuli svaka cast.
kaze mi drug treba vam dati jednog bandica da kupi sve nove tramvaje pa da vam digne troskove zivota 200%
@mircerka stvari kako se rasporedju porezi i kuda odlazi najvise novca i kakav je budzet,bas svima kao i meni daje za pravo da se pitam otkuda vam pravo,to sto vares ima budzet kao u sarajevu jedna mjesna zajednica i to je stvar logike zar ne?
bas zato se i ne vozim....jel te neko tjera da placas?? ko ti je kriv kad si glup,placaj i dalje ,uveli su vam harac ,tako i teba,kad dodjete pameti necete valjda placat....Adriatic wrote:E stvarno nemam volje da ti bilo šta kažem.101power wrote:pa ti idi pjeske ,nemoj se vozit...Adriatic wrote:Pa gdje su pare koje je ovaj narod izdvajao zadnjih decenija, ako sada moramo da se vozimo DONIRANIM tramvajima?
Ja da idem pješke, koji uredno plaćam kartu godinama da ne kažem decenijama i istovremeno punim budžet iz kojeg se finansira ova firma, leglo lopovluka i nerada.
O javašluku, propuštenim vožnjama i drugim stvarima u ovoj firmi da i ne govorim.
A najsmješnije od svega je što se ti i ne voziš tramvajem??????????