Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo upravo sad čujem u sobi neki tuturiš lokomotiva pišći ko da umire
otvorim prozor kad ide dizelka Željeznice FBiH sva se zapušila i 18 vagona lađica - i na njima tramvaji iz amsterdama onako razmontirani bez trole
Lijepi su dugački samo po mom mišljenju uski nešto ko onaj drveni tramvaj kec iz austrije.
A jesu li poklon il je za njih sta dano para? Spominjana je neka cifra od 40 000?
Jbg. ljudi, ako vam ko pokloni pokvaren frizider jer ga nema gdje odloziti, slobodno ga uzmite, mi svakako talozimo sve sto drugi bacaju...
neprilagodjena wrote:Jeste li zadovoljni sa tramvajima??
nekako su kockasti imaju plave cize a to nije dobro ...treba im odmah udariti marketing plakate tipa chio cips i ostali da ne bodu oci i da ne iskacu iz nase tradicije kulture kulturnog nasljedja i svega ostalog
Meni su oni crveni becki tramvaji, sa drveni podom, 100x polji od ovih "nasih" ceskih.
Em su udobniji za voznju, tisi, grijanje je bolje...
Ne znam, mozda sam previse subjektivan.
Ljudi ja sam se vozio prije 1 god. bas u ovim zadnjim tj donja slika i samo cu vam reci, sacekajte da se provozate pa onda dajte komentare, mislim da ce vecina biti prijatno iznenadjena, ali fora je da ce to stoka malogradjanska brzo unistit!!!