kad seljak parkira svog pezoa
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- madner
#51 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Da je razmisljao normalno, ne bi se ni parkirao tako.
- Luce
#52 Re: kad seljak parkira svog pezoa
d2 wrote:jeste, u neka doba je ovaj pasat izasao pa je ovaj izasao za njim...irconbih wrote:I šta bi? Jel izašo?
nije mi jasno ako vec ovako papak ostavi auto zasto bar ne ostavi papir za brisacem ovog zagradjenog i ne napise svoj broj mobitela pa da ga ovaj moze nazvati ako vec nije bilo parkinga u neka doba a parkinga uvijek ima samo treba guzove pomaci malo dalje...
Pa sam si odgovorio.Zato sto je papak
- boogy
#53 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Ovo je sve mila majka kad se sjetim čovjeka koji je dolazeći s posla našao zaključanu vlastitu garažu. Lola koji se doselio u komšiluk vidio prazna garaža, parkiro svoju makinu, stavio novi katanac i miran. Ovaj kad je došao s posla i vidio drugi katanac i zaključanu garažu mislio skrivena kamera. Kaže lola ja mislio nije ničije ............
ko je jamio jamioooo
- Better Man
#54 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Imao sam sličan slučaj kad sam prije par sedmica s posla otišao u ulicu gdje mi je parkirano auto. Krenem s autom i dolazim do kraja ulice i treba da skrenem i spustim se do Kralja Tomislava i pored druge gimnazije da se uključim u Alipašinu. Vidim da odozgor ide auto i vidim da imam i više nego dovoljno vremena da skrenem i to uradim, ali debilu za volanom crvenog golfa 4 to nije bio pravo i svo vrijeme je vozio iza mene i blicao, kad sam se uključio u Alipašinu u pravcu koji vodi prema Vogošći i nakon raskrsnice gdje se može skrenuti za Klinički centar i ulicu Kralja Tomislava lik me prestigne, ubaci se ispred mene i krene mi kočit i usporavati me, a vozila iiza mene su nas krenula prestizati. Ja žmigavac i u drugu traku da ga zaobiđem on zamnom i nedami da ga zaobiđem i tako nekoliko puta. Zamalo nisam zbog idiota izazvao sudar, odnosno mogao me je čovjek iz susjedne trake opaliti. Dotični lola je dao po gasu i otišao, jer sam namjerno usporio i pustio da vozila iza mene se ubace ispred, tako da lik vše nije mogao da usporava..Her Flick wrote:zato ja u djepu vazda malih eksercica imam
i fino ih takvim papcima nemjestim pod gume![]()
ko ih hebe
ne vezano za ovaj slucaj
sinoc ja u lijevoj i hocu u srednju pa u desnu
ja u retrovizor vidim mogu komotno jer je lola iza mene (u srednjoj) dovoljno udaljen da ga necu omesti (nedaj boze da malo prikoci)
i ja zadam desni zmigavac i naravno opet u retrovizor kad lola u glofu po gasu (ostade velika crna dimna zavjesa iza njega) nebi li stiga da mu se ne uvalim
i ja se nonsalantno prestorjim i vozim normalno, pogledam u retovizor on blica, koci i mase rukama i ja mu tu malo prikocim![]()
vidim da ga toj vise upalilo (ljepi se za mene) sad ja opet desni zmigavac i u desnu se prestorjim.
na sljedecem semaforu on staje do mene i svira mi ja ga pogledam on grana i jebe mi sve po spisku a ja njemu onja kulerski smjesak i finger mu zadam
na da je popizdio nego je volan grizao
helem ja skrenem na grbavicu on produzi dalje
- Cholina_Lokica
#55 Re: kad seljak parkira svog pezoa
madner wrote:Ljudi se dijele na dvije vrste, oni koji voze kako treba i neljude
- burek_in_space
#56 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Valjda na one koji imaju ukusa u odabiru lichnog vozila i onih koji nemaju ukusa!Dile wrote:madner wrote:Ljudi se dijele na dvije vrste, oni koji voze kako treba i neljude![]()
![]()
- madner
#57 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Dzaba ti pezo kad ga vako parkirasburek_in_space wrote:Valjda na one koji imaju ukusa u odabiru lichnog vozila i onih koji nemaju ukusa!Dile wrote:madner wrote:Ljudi se dijele na dvije vrste, oni koji voze kako treba i neljude![]()
![]()
![]()
![]()
Inace se vidi da ovaj covjek na slici ima prefinjen ukus i da je garant saso mange tip. Cak i boja odaje muskarcinu
- burek_in_space
#58 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Crvena je zakon!madner wrote: Dzaba ti pezo kad ga vako parkiras![]()
Inace se vidi da ovaj covjek na slici ima prefinjen ukus i da je garant saso mange tip. Cak i boja odaje muskarcinu
- madner
#59 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Metalic siva je jedina prava boja. Sve ostalo je samo izgovor za pedere da pokazu svoju naklonost. 
- burek_in_space
#60 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Odoh komshiji reci da je pederchina! Oho ti se oho kad ovo prochita!madner wrote:Metalic siva je jedina prava boja. Sve ostalo je samo izgovor za pedere da pokazu svoju naklonost.
- Cholina_Lokica
#61 Re: kad seljak parkira svog pezoa
tako je... kako covjek znamadner wrote:Metalic siva je jedina prava boja. Sve ostalo je samo izgovor za pedere da pokazu svoju naklonost.
- madner
#62 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Reci mu da sam mu ja rekao.burek_in_space wrote:Odoh komshiji reci da je pederchina! Oho ti se oho kad ovo prochita!madner wrote:Metalic siva je jedina prava boja. Sve ostalo je samo izgovor za pedere da pokazu svoju naklonost.![]()
Onaj lola iz metalic sive 406. Znace.
- madner
#63 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Dile wrote:tako je... kako covjek znamadner wrote:Metalic siva je jedina prava boja. Sve ostalo je samo izgovor za pedere da pokazu svoju naklonost.
- davorf
- Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...
#64 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Za takve kao taj u golfu su ljudi izmislili 4 žmigavca...da se možeš zaustaviti...i multifunkcionalni ključ za skidanje točkova i prorjeđivanje zuba...pa nek' materi svojoj blica i potkucava se...Better Man wrote:Imao sam sličan slučaj kad sam prije par sedmica s posla otišao u ulicu gdje mi je parkirano auto. Krenem s autom i dolazim do kraja ulice i treba da skrenem i spustim se do Kralja Tomislava i pored druge gimnazije da se uključim u Alipašinu. Vidim da odozgor ide auto i vidim da imam i više nego dovoljno vremena da skrenem i to uradim, ali debilu za volanom crvenog golfa 4 to nije bio pravo i svo vrijeme je vozio iza mene i blicao, kad sam se uključio u Alipašinu u pravcu koji vodi prema Vogošći i nakon raskrsnice gdje se može skrenuti za Klinički centar i ulicu Kralja Tomislava lik me prestigne, ubaci se ispred mene i krene mi kočit i usporavati me, a vozila iiza mene su nas krenula prestizati. Ja žmigavac i u drugu traku da ga zaobiđem on zamnom i nedami da ga zaobiđem i tako nekoliko puta. Zamalo nisam zbog idiota izazvao sudar, odnosno mogao me je čovjek iz susjedne trake opaliti. Dotični lola je dao po gasu i otišao, jer sam namjerno usporio i pustio da vozila iza mene se ubace ispred, tako da lik vše nije mogao da usporava..Her Flick wrote:zato ja u djepu vazda malih eksercica imam
ko ih hebe
ne vezano za ovaj slucaj
ja u retrovizor vidim mogu komotno jer je lola iza mene (u srednjoj) dovoljno udaljen da ga necu omesti (nedaj boze da malo prikoci)
i ja zadam desni zmigavac i naravno opet u retrovizor kad lola u glofu po gasu (ostade velika crna dimna zavjesa iza njega) nebi li stiga da mu se ne uvalim
i ja se nonsalantno prestorjim i vozim normalno, pogledam u retovizor on blica, koci i mase rukama i ja mu tu malo prikocim![]()
vidim da ga toj vise upalilo (ljepi se za mene) sad ja opet desni zmigavac i u desnu se prestorjim.
na sljedecem semaforu on staje do mene i svira mi ja ga pogledam on grana i jebe mi sve po spisku a ja njemu onja kulerski smjesak i finger mu zadam
-
hrizantema
#65 Re: kad seljak parkira svog pezoa
ovdje samo telefonski poziv pomaze i prijava policiji.
- burek_in_space
#66 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Jes' ti siguran da to zhelish?!Mislim,jest' da mu je auto crveno,ali ferrari je ferrari!madner wrote:Reci mu da sam mu ja rekao.burek_in_space wrote:Odoh komshiji reci da je pederchina! Oho ti se oho kad ovo prochita!madner wrote:Metalic siva je jedina prava boja. Sve ostalo je samo izgovor za pedere da pokazu svoju naklonost.![]()
- madner
#67 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Kakva mu fajda sto je Ferari kad je derpeburek_in_space wrote:Jes' ti siguran da to zhelish?!Mislim,jest' da mu je auto crveno,ali ferrari je ferrari!madner wrote:Reci mu da sam mu ja rekao.burek_in_space wrote:
Odoh komshiji reci da je pederchina! Oho ti se oho kad ovo prochita!![]()
Da je Porsche
- burek_in_space
#68 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Znachi,ipak je peder?!madner wrote:
Kakva mu fajda sto je Ferari kad je derpe![]()
Da je Porsche, pa haj razmislio bi, ali zabari mogu samo napravit auto za sminkere i/ili homoseksualce
- madner
#69 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Crveno + zabarsko auto =?burek_in_space wrote:Znachi,ipak je peder?!madner wrote:
Da je Porsche, pa haj razmislio bi, ali zabari mogu samo napravit auto za sminkere i/ili homoseksualce
![]()
Sta jos treba, da napise na tablicama?
Ne okreci mu ledja
- burek_in_space
#70 Re: kad seljak parkira svog pezoa
a ja mislio da je samo modno osvijeshten chovjek!madner wrote:
Crveno + zabarsko auto =?
Sta jos treba, da napise na tablicama?
Ne okreci mu ledja
Shto sam okret'o,okret'o sam!Fala ti zhiv bio i mladosti se nanos'o!
- Neelix
#71 Re: kad seljak parkira svog pezoa
sjo kad te se johntra docepamadner wrote:
- Gorštak
#72 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Ljudi se dijele na dvije vrste: na one koji vjeruju da se ljudi dijele na dvije vrste i na one koji ne vjeruju.madner wrote:Ljudi se dijele na dvije vrste, oni koji voze kako treba i neljude
- cico x
#73 Re: kad seljak parkira svog pezoa
Her Flick wrote:zato ja u djepu vazda malih eksercica imam
ko ih hebe
ne vezano za ovaj slucaj
a jesi li pomislio da mozda u tom golfu sjedi neko kome nije tesko izbaciti utoku kroz prozor,pa te malo izrokati,mozda se pokaze pred svojom plavkom koja sjedi pored njega i slusa novi cd od brene !?
ne qrchi se bezeze , vjeruj mi !!
- Bullet Tooth Tony
-
d2
#75 Re: kad seljak parkira svog pezoa
ja bi rekao da je ova linija tek ofarbana i da su zato svi sa druge straneBeg_Babic wrote: