Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovaj sto je "blokiran" zesci je vozac. Moze ko lutka izac na rikverc. Bas je ovaj "pezo" uvidjavan. Ostavio je dosta mjesta i za pijacara i za "blokiranog". Svaka cast!
Ima nešto u meni što mi ne dopušta da bi parkirao poput ovog vozača Peugeota.
Jednostavno nema smisla zagraditi nekoga pa makar na minutu.
Obično ljudi koji dolaze sa sela u gradove ne vode računa o tome kako parkiraju.
Imaju prostora koliko želiš tamo gdje žive i navikli su da auto poture gdje bilo.
nosara wrote:Ovaj sto je "blokiran" zesci je vozac. Moze ko lutka izac na rikverc. Bas je ovaj "pezo" uvidjavan. Ostavio je dosta mjesta i za pijacara i za "blokiranog". Svaka cast!
E baš bih volio vidjeti kako bi to izveo...uz ovaj drugi auto, parkiran s desne strane zagrađenog...pa nije igračka da ga u mjestu okreneš
nosara wrote:Ovaj sto je "blokiran" zesci je vozac. Moze ko lutka izac na rikverc. Bas je ovaj "pezo" uvidjavan. Ostavio je dosta mjesta i za pijacara i za "blokiranog". Svaka cast!
ne mere ni pijacar a kamoli ovaj covjek. nema teorije.
uvijek dobar post wrote:parkirati auto ovako je papnluk zesci. pauk majka, noz za gume tata
slazem se sa tvrdnjama da covjek moze hladno i bez emocija izaci...
Jadnicak ovaj sto je zagradjen, tacno ga razumijem . Odmah policiju zvati, ja to radim i komsijama koji me zagrade kad parkiram "na njihovo mjesto" (radi se o prostoru ispred zgrade, ne o privatnoj imovini, prostoru ispred garaze i sl.)
Mene je jednom neki lik zagradio na parkingu, sad se toliko izbacim da me moraju obilazit u sirokom luku tako da nema sanse da se neko parkira ispred mene jer bi bio na samom prolazu...
Ma seljacine notorne...
Cekam jednom u koloni da se parkiram na parking kod Pozorista kad lola obide cijelu kolonu i stade na rampi svi trube, nista on, ode do one kucice okrece se i meni dobacuje, jaro guzva ovdje, nema mjesta
evo uporedite ove dvije linije, tj.širinu zadnjeg kraja i prostor koji ima, pa mi recite kako je to pobogu mogao izaći, čak i kad bi ga mogao okrenuti u mjestu...
evo uporedite ove dvije linije, tj.širinu zadnjeg kraja i prostor koji ima, pa mi recite kako je to pobogu mogao izaći, čak i kad bi ga mogao okrenuti u mjestu...
Nehvalja ti slika, jer je iz perspektive
Vidis da je mogao otvoriti prednja vrata komotno. Ukoliko nije Matiz, to znaci da je mogao izac.