Utakmica BiH - SiCG

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
grbavica70

Post by grbavica70 »

Da, nasao si neki sajt sa balavcima koji nemaju pametnije posla nego da seru preko kompjutera. Otidji na zvanicne sajtove Delija i Grobrara, ili FSSiCG, pa pogledaj ko sta pise.
U Beogradu nikome nije dlaka sa glave falila, za sve ove godine, a nema ko nije dolazio, prema tome, to je jedini faktor premo kojem se treba ravnati.
crazy

Post by crazy »

A sto ti njih toliko branis??????? Sem sto si Srbin, naravno. Jesu li ti oni to nesto dali, poklonili, obecali :? :?
violentjack

Post by violentjack »

Jesu..par hektara zemlje kraj Valjeva :D
r_faruk

Post by r_faruk »

jebiga, meni je haver pricao da se tuce tamo dogovaraju, dogovore vrijeme, i ubiju boga jedni u drugima........................
Carl_Cox

Post by Carl_Cox »

grbavica70 wrote:Da, nasao si neki sajt sa balavcima koji nemaju pametnije posla nego da seru preko kompjutera. Otidji na zvanicne sajtove Delija i Grobrara, ili FSSiCG, pa pogledaj ko sta pise.
U Beogradu nikome nije dlaka sa glave falila, za sve ove godine, a nema ko nije dolazio, prema tome, to je jedini faktor premo kojem se treba ravnati.
Grbo nesto mi puno govoris u ime BG, zar ti ono nisi iz sheher BOSNE???!
Carl_Cox

Post by Carl_Cox »

grbavica70 wrote:Da, nasao si neki sajt sa balavcima koji nemaju pametnije posla nego da seru preko kompjutera. Otidji na zvanicne sajtove Delija i Grobrara, ili FSSiCG, pa pogledaj ko sta pise.
Grbo nesto mi puno govoris u ime BG, zar ti ono nisi iz sheher BOSNE???!
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Ipak na Koševu utakmica. Nadam se ne i repriza one "prijateljske"
kame

Post by kame »

Neki Lik, mozda je i bolje na Kosevu.

Cisto sa sigurnosnog aspekta. Na Kosevu je lakse sprijeciti incident na tribinama ukoliko se poduzmu adekvatne mjere bezbjednosti.
winetou

Post by winetou »

Sve zbog toga da se jedna bitanga može hvaliti time da je pogodio Valerona u glavu :oops:
Jel se moglo nešto drugo i očekivati ? :D
A stadion ko stadion.
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

>Prema tome, navijci BiH svakako nece doci u BG a vi od obicne >utakmice pravite ovdje neko ravnjanja racuna, odmah mislite na rat, na >gluposti.

super onda najbolje da ni cetnici ne dolaze u sarajevo.

iako ni sarajevo nije kulturna meka u stvari je daleko od toga, mislim da je beograd varvarskiji grad u kojem se smislja zlo za narednih 100 godina unaprijed.

oni tamo vec sada imaju jasne planove ko, kad i kako ce vrsiti pokolje po bosni ...

nije dobro mrzit nekog ali ne trebamo se ni lagat da se volimo :)
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

>Cisto sa sigurnosnog aspekta. Na Kosevu je lakse sprijeciti incident na tribinama ukoliko se poduzmu adekvatne mjere bezbjednosti.

i zbog toga sto je lakse sprijeciti incidente treba da izgubimo najvazniju utakmicu u kvalifikacijama ?

ako hoce neko da sprijeci incidente nije trebao prodavati karte navijacima scg - pragmaticno ali efikasno
r_faruk

Post by r_faruk »

srbi cim naprave malo vece svatove odmah drzavu napadnu, ovo citiram po ko zna koji put, i vazda u pravu................... :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Ma nalupaćemo ih, nek' premjeste utakmicu da se igra u Kneževu, ako hoće... nema veze :D
solaris

Post by solaris »

zabrana je apsolutno opravdana,
na kosevu treba ostaviti jedno jos 5 redova do atletske staze praznih, za svaki slucaj :-)
ukoliko dodje do nereda za vrijeme, prije ili poslije utakmice mislim da ce slijediti potpuna diskvalifikacija iz kvalifikacija :(
pa sad dobro razmislite :roll:
scott

Post by scott »

sto se blamiras covece vise :( idi na paltalk pa se tamo zajebavaj :shock:
JBT

Post by JBT »

Ake, pa do kad ces biti negativac u zivotu?
Sve se to moze vidjeti i sa svjetlije strane.
Pa nisu Bosanci bas toliki primitivci kao sto ti mislis.
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

>zabrana je apsolutno opravdana,
>na kosevu treba ostaviti jedno jos 5 redova do atletske staze praznih, >za svaki slucaj

djelomicno se slazem s tobom da trebamo biti kaznjavani dok ne naucimo da odstranimo olos sa stadiona. ali sta dobijamo na stadionu onda mirnu publiku koja pljesce objema ekipama. :)

publika ima pravo da vrijedja protivnicku ekipu da bi je dekoncentrirala. to je dio strategije - treba pobjediti. nije nekulturno vrijedjati nekoga ukoliko imas vrijedjanje kao dio strategije a ne dio mrznje.

ali ni u jednom slucaju se ne smije dozvoliti fizicko nasilje i vandalizam.
solaris

Post by solaris »

ovde kupis kartu za utakmicu i svako mjesto je numerisano,
znaci moze se desiti da sjedis pored ljudi koji navijaju za protivnicku ekipu,
i niko ti nece nista rec ako navijas za suprotnu ekipu :-)
ako ti je do marisane, odes da gledas hokej ili boks, pa se marisu oni koji su debelo placeni za to,
ali zato bezbrizno odvedes djecu na tekmu 8)
sad znam da je to kod nas za sada nemoguce, ali ako se ne moze obezbjediti osnovna sigurnost navijaca, igraca i publike,
onda je ostra kazna jedino sto preostaje,
jebes utakmicu i takav sport, zbog koga ce neko ostati bez glave :(
JBT dosadasnje iskustva su jako losa, kao i ova pisanija ovde su za zabrinutost :oops:
usput neka bolji pobjedi
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

>usput neka bolji pobjedi

to sto napisa na kraju pokazuje da ti je svejedno ko ce da dobije i iz tvog ugla mi je razumljivo to sto pises,

e sad prakticne stvari su malo drugacije. Vecina ljudi ipak zivi za neku ekipu i zeli da ona dobije. Navijanje ima dva cilja, s jedne strane da bodri vlastite igrace a s druge da dekoncentrira protivnicke. i zbog toga nemam nista kad im neko psuje protivnika kako bi ga dekoncentrirao posebno kad se radio o jednoj jadnoj ekipi kao sto je scg.
JBT

Post by JBT »

Tako je, Ake.
elviss83

Post by elviss83 »

jel sigurno ba da se igra u sarajevu??? odakle vam to???
solaris

Post by solaris »

rainbow_sex, ti si neki gadni sovinista :oops:
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

> rainbow_sex, ti si neki gadni sovinista

zasto ?

jel zato sto ne navijam za jugoslaviju, pardon scg ?

e pa buraz ( nisi mi buraz, tako kazemo ovde u sarajevu ), ne osjecam se kao srbin ili crnogorac ili jugosloven. a ne vjerujem da sam sovinista iskreno receno, boli me neka stvar ko je koje religije.

jedino sto bi volio da scg fasisti ne likuju ako pobjede nas ovde.
winetou

Post by winetou »

Ne znam. Nisam primjetio da podrška publike igra neku veliku ulogu u tome da li će ekipa pobijediti ili ne. To navijači mahaju zastavama i bacaju pirotehniku onako sebe radi :D
Najbolji su Englezi sad kad ih je policija kultivisala. Sad fino sjede i pjevaju. U inostranstvu onda pokažu pravu narav :D
I nama je potreban hejsel. Mora nešto biti prekretnica :oops:
winetou

Post by winetou »

Poslije neke veće evropske utakmice bosanski klubovi i reprezentacija redovno budu novčano kažnjeni :oops:
Post Reply