Utakmica BiH - SiCG
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
crazy
#1 Utakmica BiH - SiCG
Selektor reprezentacije SiCG, trazi od UEFA-e da se utakmica izmedju ove dvije reprezentacije ne bi trebala odigrati na stadionu Bilino Polje jer " svi smo videli kako je zavrsila prijateljska utakmica na Kosevu, i ne bismo trebali dopustiti da se to ponovi. U slucaju da se ipak bude igrala u Zenici, nece biti organizovan prevoz navijaca iz SiCG, jer se brinemo za sigurnost i bezbednost.........."
Da li je u pitanju strah, zbog mogucih incidenata ili ...............?
Da li je u pitanju strah, zbog mogucih incidenata ili ...............?
- manijak1
Ja koliko znam prva izjava je bila da mu je svejedno gdje se igra utakmica
pa kad je bio gost BHT1 vako nako
pa sad ni Koševo ne odgovara
ja predlažem Grbavicu
i pomjeranje termina
.
Što se navijača tiče gdje god da dođu
neće im biti lako.
Što se navijača tiče gdje god da dođu
-
crazy
Da li se moze nekako izbjeci ona napeta situacija, npr. da njihovi navijaci uopce ne budu prisutni, a nasi da? Ili recimo da im nasi ne prodaju nijednu kartu? Ili, da ih ipak pustimo na teren, i budemo divni i krasni, a u slucaju vrijedjanja i prostakluka da im kozu oderemo?
- manijak1
Njima je već ostavljeno prema informacijama onih nesposobnjakovića iz NSBiH
6000 karata
pa sad .........čim vidim ono četiri C kao da mi je neko crvenu plahtu prostro ispred nosa. 
- manijak1
..............kako bi indijanci odigrali utakmicu.
jel' to možeš zamisliti ?
-
violentjack
Ja da sam na utakmici..mislim uh
Ali imaju srece..pobjedimo li a nadam se da hocemo planiram u Beograd..zamotam se u zelenu i prosetam tamo
Sve zavisi od rezultata i kako ce nasi igrati prvu

Ali imaju srece..pobjedimo li a nadam se da hocemo planiram u Beograd..zamotam se u zelenu i prosetam tamo
-
winetou
A šta bi ti da si na utakmiciviolentjack wrote:Ja da sam na utakmici..mislim uh![]()
![]()
![]()
![]()
To je utakmica, a ne BOJNO polje
-
violentjack
vani niko ne gleda ko ce sta u mraku dobiti
-
violentjack
Prsin stari kaze da je pravoslavni Hrvat a drzi u kuci Zadranskoj ogromnu saharu
Prso..on im je najbolji strijelac ubjedljivo

-
Stari
Evo citam ovaj tvoj komentar 5-i put i nikako da uhavizam ....ko je Prso? I kakve veze on ima sa temom i utakmicom?violentjack wrote:Prsin stari kaze da je pravoslavni Hrvat a drzi u kuci Zadranskoj ogromnu saharu
-
violentjack
Dado Prso ti je najbolji strijalac Hrvatske repke
Njihov maestro
On je iz Srpske familije kraj Zadra..zive mu dugo tamo
Stari njegov se izjasnjava kao pravoslavni Hrvat
Tako ako neko ne zeli da bude Srbin moze biti pravoslavni Bosnjak-anac
Njihov maestro
On je iz Srpske familije kraj Zadra..zive mu dugo tamo
Stari njegov se izjasnjava kao pravoslavni Hrvat
Tako ako neko ne zeli da bude Srbin moze biti pravoslavni Bosnjak-anac
-
Vedran Cizmic
Kakvih 6000, zar nije nešto više od hiljadu! Pa samo 10% ide njima i to za sjever, po cijeni od 10 eura
Nije Petković rekao za Bilino polje da ne želi da igra tu, nego Stojković, tako bar piše u Sport-u!
Nego, kada se karte puštaju u prodaju, zna li iko?
Nije Petković rekao za Bilino polje da ne želi da igra tu, nego Stojković, tako bar piše u Sport-u!
Nego, kada se karte puštaju u prodaju, zna li iko?
-
violentjack
Trebali bi podhitno napraviti nadgradnju Bilinog Polje tako da primi bar 22 000 sjedecih mjesta..potrebno je bar 6000 vise mjesta
Takoder Sjeverni Logor u Mostaru i to bi se trebalo praviti

Takoder Sjeverni Logor u Mostaru i to bi se trebalo praviti
-
grbavica70
Jos jedna greskica u Zenici i stadion ce biti suspendovan, jer je ovo treca zalba na taj "stadion" i "pitomu" publiku...Mislim, divljaci ste zesci, to jest, ne vi , nego seljaci iz Zenice.
U Sarajevu se covjeku izbili oko, prebili mu zenu...mislim, ako vam se bas ono kurchi i hocete da se bijete, spremite se fino za revans i dodjite u Beograd, ili, omogucite da na utakmicu u BiH dodju i navijaci SiCG....Pa da vidite kako Srbi deru u fer obracunu.
Manite se gluposti ljudi nego navijajte fer i korektno i prestanite ko retardirani da prijetite okolo mi cemo ovo, mi cemo ono.
U Sarajevu se covjeku izbili oko, prebili mu zenu...mislim, ako vam se bas ono kurchi i hocete da se bijete, spremite se fino za revans i dodjite u Beograd, ili, omogucite da na utakmicu u BiH dodju i navijaci SiCG....Pa da vidite kako Srbi deru u fer obracunu.
Manite se gluposti ljudi nego navijajte fer i korektno i prestanite ko retardirani da prijetite okolo mi cemo ovo, mi cemo ono.
-
violentjack
Ko prijeti..covjece jesam li ja rekao kulturno na stadionu

-
grbavica70
Nijedan, kao i prije. Ionako za BiH igraju oni koje niko nije htio da primi.winetou wrote:Najzanimljivije je to koliko će Srba nakon utakmice htjeti da igra za BiH
-
stidljiv
grbavica70
Citajuci podforum Politika i tvoje silne komentare tamo, ipak si znao nekad nesto pametno reci sto nebi stetilo tvojoj drzavi Bosni i Hercegovini, medjutim nekad kao sada stvaras negativni naboj i izgleda kad se spomene SCG budi se ono cetnicko u tebi...mislim pateticno je to... opametit ces se kad tad...shvatit ces da te srbi u srbiji ne vole tj nisu bratski raspolozeni kao sto ti mislis jer je to ocigledno...a ako ces i ovdje prosipati velkosrpsku propagandu to ti je gubljenje vremena...jer svi fino znamo kako sve sve to zavrsilo...a sto se tice ove utakmice...OPAMETI SE i navijaj za svoju drzavu Bosnu i Hercegovinu jer ces to kad tad raditi ako ne ti onda tvoja djeca...OPAMETI SE vec jednom...
Citajuci podforum Politika i tvoje silne komentare tamo, ipak si znao nekad nesto pametno reci sto nebi stetilo tvojoj drzavi Bosni i Hercegovini, medjutim nekad kao sada stvaras negativni naboj i izgleda kad se spomene SCG budi se ono cetnicko u tebi...mislim pateticno je to... opametit ces se kad tad...shvatit ces da te srbi u srbiji ne vole tj nisu bratski raspolozeni kao sto ti mislis jer je to ocigledno...a ako ces i ovdje prosipati velkosrpsku propagandu to ti je gubljenje vremena...jer svi fino znamo kako sve sve to zavrsilo...a sto se tice ove utakmice...OPAMETI SE i navijaj za svoju drzavu Bosnu i Hercegovinu jer ces to kad tad raditi ako ne ti onda tvoja djeca...OPAMETI SE vec jednom...
-
grbavica70
Slusaj me, navijacu za BiH tek kada u njoj budu igrali Srbi (ne ovi federalni srbi), kada mi budu zajamcena prava u Fed. kao Srbinu na zivot i na rad, kada budem imao sva prava poput svih ostalih, kada budem imao prava da glasam za koga hocu i da imam spostveno misljenje u vezi svega i ga mogu reci glasno, kada budem mogao sa Srpskom zastavom proci kroz Sarajevo a da me neki sandzo ne ubije, itd, itd,
Znaci, kada BiH bude kao i svaka normalna Evropska drzava.
Samo tada, i to mozda, jednoga dana budem navijao za BiH...a djeca nece navijati za tu reprezentaciju, to ti garantujem.

Znaci, kada BiH bude kao i svaka normalna Evropska drzava.
Samo tada, i to mozda, jednoga dana budem navijao za BiH...a djeca nece navijati za tu reprezentaciju, to ti garantujem.