Utakmica BiH - SiCG

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
crazy

#1 Utakmica BiH - SiCG

Post by crazy »

Selektor reprezentacije SiCG, trazi od UEFA-e da se utakmica izmedju ove dvije reprezentacije ne bi trebala odigrati na stadionu Bilino Polje jer " svi smo videli kako je zavrsila prijateljska utakmica na Kosevu, i ne bismo trebali dopustiti da se to ponovi. U slucaju da se ipak bude igrala u Zenici, nece biti organizovan prevoz navijaca iz SiCG, jer se brinemo za sigurnost i bezbednost.........."

Da li je u pitanju strah, zbog mogucih incidenata ili ...............?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

samo interes

nema šanse da pobijede španiju tamo
a s belgijom će biti guravo :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ja koliko znam prva izjava je bila da mu je svejedno gdje se igra utakmica :D :D pa kad je bio gost BHT1 vako nako :D :D pa sad ni Koševo ne odgovara :D :D ja predlažem Grbavicu :D i pomjeranje termina :D :D .
Što se navijača tiče gdje god da dođu :D :D neće im biti lako.
crazy

Post by crazy »

Da li se moze nekako izbjeci ona napeta situacija, npr. da njihovi navijaci uopce ne budu prisutni, a nasi da? Ili recimo da im nasi ne prodaju nijednu kartu? Ili, da ih ipak pustimo na teren, i budemo divni i krasni, a u slucaju vrijedjanja i prostakluka da im kozu oderemo?
crazy

Post by crazy »

Mada ja mislim da se ne bi trebala ponoviti slicna situcija. Pa nece valjda do kraja zivota biti divljaci!?
Last edited by crazy on 28/09/2004 14:52, edited 1 time in total.
manijak1

Post by manijak1 »

Njima je već ostavljeno prema informacijama onih nesposobnjakovića iz NSBiH :D 6000 karata :D pa sad .........čim vidim ono četiri C kao da mi je neko crvenu plahtu prostro ispred nosa. :D
winetou

Post by winetou »

To će biti predstava primitivluka. Kad je već Valeron onako prošao mogu samo zamisliti...
crazy

Post by crazy »

Pa jesu li mogli 1000? Ne oni 6000, da nas dodju ovdje j.... u zdrav mozak.
manijak1

Post by manijak1 »

..............kako bi indijanci odigrali utakmicu. :D jel' to možeš zamisliti ?
violentjack

Post by violentjack »

Ja da sam na utakmici..mislim uh :x :x :x :x

Ali imaju srece..pobjedimo li a nadam se da hocemo planiram u Beograd..zamotam se u zelenu i prosetam tamo

Sve zavisi od rezultata i kako ce nasi igrati prvu

8)
crazy

Post by crazy »

Apelujem na vas da budete divni i krasni. U slucaju da krenu provokacije, ma ............................radite im sta stignete.
winetou

Post by winetou »

violentjack wrote:Ja da sam na utakmici..mislim uh :x :x :x :x

Ali imaju srece..pobjedimo li a nadam se da hocemo planiram u Beograd..zamotam se u zelenu i prosetam tamo

Sve zavisi od rezultata i kako ce nasi igrati prvu

8)
A šta bi ti da si na utakmici :?
To je utakmica, a ne BOJNO polje :oops:
violentjack

Post by violentjack »

:oops: :oops: :oops: Ma kulturno na stadionu

vani niko ne gleda ko ce sta u mraku dobiti :x 8-)
winetou

Post by winetou »

Najzanimljivije je to koliko će Srba nakon utakmice htjeti da igra za BiH :D
violentjack

Post by violentjack »

Prsin stari kaze da je pravoslavni Hrvat a drzi u kuci Zadranskoj ogromnu saharu

Prso..on im je najbolji strijelac ubjedljivo

:-?
Stari

Post by Stari »

violentjack wrote:Prsin stari kaze da je pravoslavni Hrvat a drzi u kuci Zadranskoj ogromnu saharu

Prso..on im je najbolji strijelac ubjedljivo

Evo citam ovaj tvoj komentar 5-i put i nikako da uhavizam ....ko je Prso? I kakve veze on ima sa temom i utakmicom?
violentjack

Post by violentjack »

Dado Prso ti je najbolji strijalac Hrvatske repke

Njihov maestro

On je iz Srpske familije kraj Zadra..zive mu dugo tamo
Stari njegov se izjasnjava kao pravoslavni Hrvat

Tako ako neko ne zeli da bude Srbin moze biti pravoslavni Bosnjak-anac
Vedran Cizmic

Post by Vedran Cizmic »

Kakvih 6000, zar nije nešto više od hiljadu! Pa samo 10% ide njima i to za sjever, po cijeni od 10 eura :D
Nije Petković rekao za Bilino polje da ne želi da igra tu, nego Stojković, tako bar piše u Sport-u!
Nego, kada se karte puštaju u prodaju, zna li iko?
violentjack

Post by violentjack »

Trebali bi podhitno napraviti nadgradnju Bilinog Polje tako da primi bar 22 000 sjedecih mjesta..potrebno je bar 6000 vise mjesta

Takoder Sjeverni Logor u Mostaru i to bi se trebalo praviti

grbavica70

Post by grbavica70 »

Jos jedna greskica u Zenici i stadion ce biti suspendovan, jer je ovo treca zalba na taj "stadion" i "pitomu" publiku...Mislim, divljaci ste zesci, to jest, ne vi , nego seljaci iz Zenice.
U Sarajevu se covjeku izbili oko, prebili mu zenu...mislim, ako vam se bas ono kurchi i hocete da se bijete, spremite se fino za revans i dodjite u Beograd, ili, omogucite da na utakmicu u BiH dodju i navijaci SiCG....Pa da vidite kako Srbi deru u fer obracunu.

Manite se gluposti ljudi nego navijajte fer i korektno i prestanite ko retardirani da prijetite okolo mi cemo ovo, mi cemo ono.
violentjack

Post by violentjack »

Ko prijeti..covjece jesam li ja rekao kulturno na stadionu

:?
grbavica70

Post by grbavica70 »

winetou wrote:Najzanimljivije je to koliko će Srba nakon utakmice htjeti da igra za BiH :D
Nijedan, kao i prije. Ionako za BiH igraju oni koje niko nije htio da primi.
stidljiv

Post by stidljiv »

grbavica70

Citajuci podforum Politika i tvoje silne komentare tamo, ipak si znao nekad nesto pametno reci sto nebi stetilo tvojoj drzavi Bosni i Hercegovini, medjutim nekad kao sada stvaras negativni naboj i izgleda kad se spomene SCG budi se ono cetnicko u tebi...mislim pateticno je to... opametit ces se kad tad...shvatit ces da te srbi u srbiji ne vole tj nisu bratski raspolozeni kao sto ti mislis jer je to ocigledno...a ako ces i ovdje prosipati velkosrpsku propagandu to ti je gubljenje vremena...jer svi fino znamo kako sve sve to zavrsilo...a sto se tice ove utakmice...OPAMETI SE i navijaj za svoju drzavu Bosnu i Hercegovinu jer ces to kad tad raditi ako ne ti onda tvoja djeca...OPAMETI SE vec jednom...
grbavica70

Post by grbavica70 »

Slusaj me, navijacu za BiH tek kada u njoj budu igrali Srbi (ne ovi federalni srbi), kada mi budu zajamcena prava u Fed. kao Srbinu na zivot i na rad, kada budem imao sva prava poput svih ostalih, kada budem imao prava da glasam za koga hocu i da imam spostveno misljenje u vezi svega i ga mogu reci glasno, kada budem mogao sa Srpskom zastavom proci kroz Sarajevo a da me neki sandzo ne ubije, itd, itd,

Znaci, kada BiH bude kao i svaka normalna Evropska drzava.

Samo tada, i to mozda, jednoga dana budem navijao za BiH...a djeca nece navijati za tu reprezentaciju, to ti garantujem. :lol: :lol:
stidljiv

Post by stidljiv »

Pateticno stvarno...mislim mozak ti je zahrdjo u tom pogledu... a to za srpsku zastavu kroz Sarajevo...jos pateticnije...poslije svega ti bi i sa srpskom zastavom kroz Sarajevo da te niko ne ubije?? E nece moci :D
Post Reply