Mladinska knjiga - smor i spam
- rado_vidjen
#51 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
i ja ovog imam naramak, majke im ga nabijem. stonobisereklo 
-
KENJAC
#52 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Nemojte ljudi ba tako! Neko zivi od toga sto stampa sve to sto vama salju! Ako te interesuje , Bogu fala! A ako te ne interesuje... nikom nista! Nemoj narucivat nista i prijatelji ko sto smo bili!
- kofi anan
#53 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Uhh, kako dubokouman komentarKENJAC wrote:Nemojte ljudi ba tako! Neko zivi od toga sto stampa sve to sto vama salju! Ako te interesuje , Bogu fala! A ako te ne interesuje... nikom nista! Nemoj narucivat nista i prijatelji ko sto smo bili!
- rajvosa^
#54 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Haj ne kenjajKENJAC wrote:Nemojte ljudi ba tako! Neko zivi od toga sto stampa sve to sto vama salju! Ako te interesuje , Bogu fala! A ako te ne interesuje... nikom nista! Nemoj narucivat nista i prijatelji ko sto smo bili!
- amrica
#55 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Mene odavno (zadnjih 5-6 telefonskih poziva) uhvate na moru, a znate kako dere hr vip dole, samo kazem: na moru sam , i odmah je: izvinite... dovidjenja.
Inace su me davili sa ponudama, obavezama na osnovu prve kupljene knjige, dok im nisam poslala pismo
i od tad dobijam samo onu obicnu posticu....
Inace su me davili sa ponudama, obavezama na osnovu prve kupljene knjige, dok im nisam poslala pismo
- slavkoimamodilera
#56 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Nije to nista, mene ova Mladinska knjiga u kafani nasla.... 
-
Prijepoljka
#57 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Ja sam prije sedam dana dobila malu kovertu u kojoj je bilo obavjestenje da sam "odabrana" medju 4% potencijalnih, te da cu za 07 dana dobiti veliku zutu kovertu, iiiiiiiii ....tako i bi...ogromna koverta sa hrpom papira i "uputstvom za upotrebu" na kojoj im mogu pozavidjeti proizvodjaci svemirskog broda... stize uredno na moju adresdu. Helem, sve ja to prostudiram i "odlucim" se za kovertu "DA"...a, znate zasto... u prilogu je bilo pismo od Semira Osmanagica, licno
...koji mi je garantovao da cu ja dobiti nagradu...a izvlacenje nagrada je treceg decembra ... moj rodjendan...tako da sam ja sigurno odabrana po tom kriteriju
i da vi poslali ne poslali nemate samse...garant... 
- veljaca
#58 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Evo da i ja dam DOPRINOS ovoj temi. U menemi supruga dobi tu famoznu kovertu ( eh sto ne dobi 100.000 € ). Problem je sto je to dobila na adresi gdje nije prijavljena i gdje niko ( osim mene i bliznjih ) ne zna da stanuje. I nazovem ti ja ( po tome sam slican mIRC-i - volim istjerati slucaj do kraja ) Mladinsku i pitam ih kako je oni pronadjose. Gospodjica sa druge strane mi rece da oni biraju putem: telefonskog imenika - ja kazem nema je tu, adrese u licnoj karti - ja kazem ni tu je nemam , adrese iz Mjesne zajednice - ja kazem ni tu je nema, pomocu preporuka od nekoga - ja kazem da je niko nije preporucio ( bar ja tako mislim ....) ili sa imena na sanducetu - ja kazem da je moje ime na sanducetu .... Nakon svega doticna mi rece da ce provjeriti i da ce mi javiti kako su dosli do moje supruge .... to je bilo prije 10-tak dana , a ja evo cekam....
Btw - da u menemi supruga nije neki tajni agent - pa ja to ne znam ?????
Btw - da u menemi supruga nije neki tajni agent - pa ja to ne znam ?????
- kockica_kockica
#59 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Ja sam neki dan dobila sve one kupone, pisma, i prosepkt neke knjige o zdravlju.. hipohondru pokusavaju utusiti knjigu bolesti...
nisu normalni... i to sam dobila onu veliku A4 kufertu, sa kljucem... mogu otvoriti kljucarku radnju sa kljucevima od mladinske knjige...

-
doktor78
#60 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Nije mi jasno kako im se isplati slati toliki propagandni materijal, jer sve to ipak kosta...
Vecina izdanja su im zanimljiva i luksuzno opremljena, tako da bih knjige uzeo i bez te njihove nagradne igre.
A da su skupi, to stoji. Na proslom Sajmu u Sarajevu ni 1% popusta!?
Vecina izdanja su im zanimljiva i luksuzno opremljena, tako da bih knjige uzeo i bez te njihove nagradne igre.
A da su skupi, to stoji. Na proslom Sajmu u Sarajevu ni 1% popusta!?
-
Aduu
#61 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Joj Mircerko, i ti si neki ters 
Last edited by Aduu on 18/11/2008 13:07, edited 1 time in total.
- Mahalac
#62 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
KENJAC wrote:Nemojte ljudi ba tako! Neko zivi od toga sto stampa sve to sto vama salju! Ako te interesuje , Bogu fala! A ako te ne interesuje... nikom nista! Nemoj narucivat nista i prijatelji ko sto smo bili!
eh da ih je bilo u ratu....pa papira za potpale
-
ri0
#63 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Meni jaranica tamo radi . Treba li broj ?

- slavkoimamodilera
#64 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Jel dobra?ri0 wrote:Meni jaranica tamo radi . Treba li broj ?![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#65 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
slavkoimamodilera wrote:Jel dobra?ri0 wrote:Meni jaranica tamo radi . Treba li broj ?![]()
![]()
-
dlfo
#66 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Zajebah se i poslah kovertu "DA". Joj jadna ti majka, od tad su jedno 50 puta zivkali na telefon, a da ne spominjem pisma i koverte gdje sam odabran i izabran i THE ONE i sta sve ne. Samo mi nije jasno kako im se isplati vise stampati, barem zbog catridgea u boji
. Ali ako nista ne moram kupovati vise toaletni papir, josh glatka podloga, mmm.
Izvinjavam se ako sam izazvao zgrazanje postom gore. Jednostavno sam mora
Izvinjavam se ako sam izazvao zgrazanje postom gore. Jednostavno sam mora
- slavkoimamodilera
#67 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Shaje ba?!mIRCerka wrote:slavkoimamodilera wrote:Jel dobra?ri0 wrote:Meni jaranica tamo radi . Treba li broj ?![]()
![]()
To ja za jarana ba pitam...
-
AdnanSA
#68 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
Već sam pomislio da nikome nije zapalo za oko ovo sranje od firme.,kad ono Mircerka ima sličnih problema.
U kući imam kamin i sve lijepo ide u vatru direktno i bez otvaranja.
Nebih ništa kupio od njih taman da sve košta po jednu marku.
U kući imam kamin i sve lijepo ide u vatru direktno i bez otvaranja.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#69 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
a njihovi prodavaci na sajmu knjiga su odron
traže da se kupuje bez razgledanja
i nas su zatrpavali
traže da se kupuje bez razgledanja
i nas su zatrpavali
- Bosanac sa dna kace
#70 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
u mene babo odkako se pemzioniso dopisuje se s njima haman pa svaki dan
čak je kupio i neke knjige, koje nisu baš ni loše, čak je par dobio i na poklon
čak je kupio i neke knjige, koje nisu baš ni loše, čak je par dobio i na poklon
- Altsa
#71 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
to ti mislis. i ja sam se obradovao kada su me zaboravili skoro godinu dana al ne lezi vraze opet pocelo dolaziti.IceQueen wrote:Mom starom su srecom prestali slati ove spamerske ponude! Ne znam zasto i kako, ali vise to ne salju!![]()
![]()
- sheilak
#72 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
You can run, but you can't hide! 
-
mIRCerka
#73 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
istina jeste, neki ljudi su placeni da nas gushe ovim papirima, al istina jeste da meni to smeta, jer se od tih silnih papira desi da mi bitna posta NE MOZE UCI U JEBENO SANDUCE pa postar nazalost ostavi NA SANDUCICE i onda dok cijeli komsiluk procita, meni stigne sa mjesec dana zakasnjenja (zato sam za hum.akcije i slanje para u kovertama za iste davala adresu firme gdje cika postar dodje i kafu popije kod nas!)....AdnanSA wrote:Već sam pomislio da nikome nije zapalo za oko ovo sranje od firme.,kad ono Mircerka ima sličnih problema.
U kući imam kamin i sve lijepo ide u vatru direktno i bez otvaranja.![]()
-
mIRCerka
- jasko_ba
#75 Re: Mladinska knjiga - smor i spam
jednu jedinu knjigu sam uzeo od njih, 10 KM cijena, fakat trebalo za fakultet, a dalje je sve historija 
već 2 godine
već 2 godine