Juce ulazim u hodnik. Stoji koverta. covjece debela ko dejtonski sporazum. MLADINSKA KNJIGA. Popizdim blago govoreci. Otvorim je. unutra 3 koverte, snop monopol novcanica, tabla sa nazivom ulice gdje zivim, super poklon laserska libela plakatic, atlas svijeta ogroman poster, afisha mladinske, katalog sa samoljepljivim slicicama, 4 dopisa, jedan registracijski list...

Sve ja to procitam i pregledam, mama me zamolila. Sve pomno pregledam. Ako kupis ovo, postajes potencijalni ya ovo, ako kupis jos ovo, postajes potencijalni za ono, ako ovo, onda ono....
Mama vec povraca od kolicine papira, tata pita ima li kakvih poklona ako NE odemo tamo i ne prebijemo ih (ravno godinu dana molimo i kumimo da nas popuste), i dodjem do samog kraja.
2 koverte> Odgovor DA i Odgovor NE. Ako odaberete opciju DA, onda uzimate atlas svijeta od 100KM i jos neka dva proiyvoda po najmanje 55KM cijeni. Ako odaberete NE, onda vas samo nastavljaju spamovati sa MOGLI STE BITI OVO MOGLI STE BITI ONO.

ja sve fino pocnem guzvati i cijepati, i skontam MAMA HAJDE DA IM POSALJEMO OVO NE
kad ne lezi vraze...

a odgovor NE

Draga Mladinska,
nece mi biti mrsko otici u postu i poslati vam ovo o mom trosku. Fakat nece.