Eh u tome lezi problem. Vi treba da shvatite da niste nista bolji od nas. Kad vidite koliko smo (po vama) losi, eh, ni vi niste nista bolji. U tome je poenta.Zenicani, shvatite da nista nista bolji. Samo vas jebe taj kompleks. Stalno vracanje na Sarajevo.
Sto se tice 3 prsta. Ja sam svojim ocima vidio kad smo prosli put dolazili na grbavicu kako nam manijaci 3 prsta pokazuju. Dakle, nije mi neko ispricao, nije rekla-kazala, svojim ocima vidio. Opet, ni sekunde ne opravdavam sto to nasi rade.
Stvar je u tome sto su nasi primitivci skontali da vama smetaju ta 3 prsta (kome nebi), i psovanje markala, i onda kad taj primitivac hoce da ti nanese zlo, a ne moze te udariti jer si daleko, il mu je razbijana glava ili auto, onda to pokaze (ne shvatajuci sta to znaci). Dakle bez ikakvog postivanja prema TEBI ili bilo cemu tvom.
Isto tako, vasi primitivci su skontali da nama smeta pjevanje 'zenica je srce srbije', da nas treba zapaliti, da smo zaguseni smogom i sl, i onda oni (iz istih gore navedenih razloga), to pjevaju. Sada raspravljati ko je prije poceto, tj. jel starija kokos il jaje, je suvisno.
I ovo sto ovdje raspravljamo je suvisno, al et, makar malo da se promuhabeti.

stoka