pisite tamo autogram stavljam sve samo da vidim zenu 21 i njene 3 prijateljice
edit nisu 3 prijateljice od zene 21 nego od compos sui
Moderator: anex
Cccclolita_xx wrote:mogu li ja povesti rodicu
scootercicu,lozionicka bbscooter21ba wrote:idem i ja pod razno bez cenzure
pisite tamo autogram stavljam sve samo da vidim zenu 21 i njene 3 prijateljice
Bash?bavka wrote:idem i ja sa 3 rodice
bavka wrote:ma jok ba...ovo su jaranove rodice
djes to pitat mushkinjelolita_xx wrote:mogu li ja povesti rodicu
ispravak krivo navoda ... prosijedi ... bitna razlikalolita_xx wrote:necu definitivno
a da, ti si mladi sijedi gospodin
vidis, u pravu siMoonlight & Magnolia wrote:djes to pitat mushkinjelolita_xx wrote:mogu li ja povesti rodicu![]()
![]()
![]()
idi na efekat iznenadjenja ... skupices sigurno bodove ... u kuglanju!
![]()
![]()
...a za pitu ces dobiti licne i personalne robove ... ne radi im to hahahahahahalolita_xx wrote:vidis, u pravu siMoonlight & Magnolia wrote:djes to pitat mushkinjelolita_xx wrote:mogu li ja povesti rodicu![]()
![]()
![]()
idi na efekat iznenadjenja ... skupices sigurno bodove ... u kuglanju!
![]()
![]()
jos cu i pitu napraviti pa ponijeti
ne samo mačku već i evu i adama istjerala iz rajaaaamilivoje wrote:znam da je radoznalost ubila macku al' nam ipak reKNishiz wrote:imam još jedan dobar fol u Zetri, ali o tome poslije kuglanjad2 wrote:evo provjerio sam, dakle staza za kuglanje je 15 KM / sat, definitivni termin subota 13.9. od 21h (kuglana radi do 23)
kuglana je u zetri odmah desno nakon sto udjete u hol
bilo bi dobro da dodjete malo prije 21 (5-10 minuta) jer termini pocinju svakog punog sata tako da pocnemo kuglati u 21
vidimo se u zetri !
tenis ili stoni tenis, a kada će bazen, trebale bi se naše sirene malo pokazati i u badićimafishtrija wrote:1. Milivoje
2. Fishtrija
3. Jenis
4. Njeka
5. D2
6. Dusmanka
7. Shiz
8. Amyxy
9.Compos _Sui
10.Novikolacic
11.Jaranica1![]()
12.Jaranica2![]()
13.Skuter
14.Lolita
15.Rodica 1![]()
16.Rodica 2![]()
17.Van Halen
Slijedeće okupljanje udaramo lopticu preko mreže![]()
veca_sa wrote:streljana?shiz wrote:imam još jedan dobar fol u Zetri, ali o tome poslije kuglanjad2 wrote:evo provjerio sam, dakle staza za kuglanje je 15 KM / sat, definitivni termin subota 13.9. od 21h (kuglana radi do 23)
bilo bi dobro da dodjete malo prije 21 (5-10 minuta) jer termini pocinju svakog punog sata tako da pocnemo kuglati u 21
vidimo se u zetri !
scooter21ba wrote:ja cu povesti ukrajinke
mozda razradim posao gore
jeli dovoljno 3
bavka wrote:joj shiza sto baca bombeshiz wrote:imam još jedan dobar fol u Zetri, ali o tome poslije kuglanjad2 wrote:evo provjerio sam, dakle staza za kuglanje je 15 KM / sat, definitivni termin subota 13.9. od 21h (kuglana radi do 23)
vidimo se u zetri !
jennisjoplin wrote:
tenis ili stoni tenis, a kada će bazen, trebale bi se naše sirene malo pokazati i u badićima
kakvi bi to filmovi bili jooooooj , obogatio bih se na trenlolita_xx wrote:jennisjoplin wrote:
tenis ili stoni tenis, a kada će bazen, trebale bi se naše sirene malo pokazati i u badićima![]()
![]()