BiH - Estonija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Benighted

#51 Re: BiH - Estonija

Post by Benighted »

olduser wrote:prizeljkujem dvicu :mrgreen:
da vidim kakav ce tek tad ciro i mediji nac izgovor..
haj sve pa sve ... ali ovakve komentare ne mogu da podnesem... i ne mogu da opravdam nikako...
Ako hocemo pricati iskreno Ciro je najbolji selektor kojeg smo dosad imali... govori suprotno...al ovo stoji...

A ako hocemo pricati jos iskrenije u kosarkaskom savezu je haos skoro kao i fudbalskom,samo se suti o tome iz ovoga i onoga razloga,pa jesi li zelio da nas izraelci pobjede neki dan ,samo da bi gledao Bajramovica kako nalazi izgovore ...

Ja podrzavam prvo svoju zemlju,drugo svoju reprezentaciju i one momke i covjeka koji ih vodi kako treba i iskreno se trudi...

Uostalom,savez je duzan igracima omoguciti : selektora i strucni tim,uslove za treniranje,hotel i prijevoz i koliko ja znam oni su to dosada uvjek imali... za ostalo se oni nemaju sta brinuti ni pitati vec imaju slusat selektora i igrat!Tako stvari funkcionisu suvgdje u svijetu!
Za USanovica i ostale usi i njihova cascenja,sjela i malverzacije,zloupotrebe i utaje ce se pobrinuti tuzilastvo i onaj ko je zaduzen...

Pa tako naprijed Ciro,naprijed nasi :bih:
olduser

#52 Re: BiH - Estonija

Post by olduser »

Benighted wrote:Uostalom,savez je duzan igracima omoguciti : selektora i strucni tim,uslove za treniranje,hotel i prijevoz i koliko ja znam oni su to dosada uvjek imali.
to se podrazumijeva da savez izvrsi..
sta to treba da ni to ne radi kako treba???
trenerku, hotel u mene nana moze obezbjedit..
u pitanju su neke druge obaveze saveza, koje savez ne rjesava..
nazadovanje lige, nebriga za talente rasute po svijetu, kriminal u ligi/reprezentaciji...

bajramovic i ciro se ne mogu poredit..drugi je puno veci sarlatan, manipulator..

ciro nije najbolji, to sto on sam sebe dize u visine objesi macku o rep...
to sto je osvojio 3. mjesto je slucajnost, 10godina nije nista napravio..

ja ne podrzavam vise reprezentaciju, izgubio sam osjecaj za nju, nazalost, ubili su ga ljudi iz saveza i stoka od naseg naroda koja je poletila u 'zagrljaj' ciri ko da je On, zaboravila na kriminalce u savezu i okrenula se protiv navijaca cim je ciro spasilac reko - sine, idemo u afriku...

dabogda gubili svaku utakmicu 10:0
elSaik

#53 Re: BiH - Estonija

Post by elSaik »

Nešto što se kroz historiju naše države može naučiti jeste da ovaj narod voli da ga vode oni koji će ga lagati, tako da ne treba čuditi toliko fascinacija prema Ćiri. Nevjerovatno da ozbiljni, odrasli ljudi padaju na njegovu šuplju k'o mala djeca. Samo mi je žao Kodre i Bolića. Mora da je teško kada te nacija izda. :(

SAŠA PAPAC!
mostarac

#54 Re: BiH - Estonija

Post by mostarac »

Kao sto sam hiljadu puta rekao savez se ne rusi na utakmicama tima koji vodi ciro. Savez se rusi na utakmicama premier lige, al...
Tamo su drugi igraci, drugi interesi, drugi ulozi i drugi ciljevi na sceni i zato necemo nikad srusiti savez ;)
Avdo Z.

#55 Re: BiH - Estonija

Post by Avdo Z. »

olduser wrote:
Benighted wrote:

ja ne podrzavam vise reprezentaciju, izgubio sam osjecaj za nju, nazalost, ubili su ga ljudi iz saveza i stoka od naseg naroda koja je poletila u 'zagrljaj' ciri ko da je On, zaboravila na kriminalce u savezu i okrenula se protiv navijaca cim je ciro spasilac reko - sine, idemo u afriku...

U redu, nas 99% (kako rece ovaj gore) postujemo misljenje vas 1% i ne prisiljavamo vas na nista pa prema tome budete iznad nas 99% (vas 1%) pa nemojte ovdje dolaziti da nam poganite i minirate svaku temu. Ne podrzavas reprezentaciju? U redu, sta hoces na ovoj temi, idi diskutuj o svojoj reprezentaciji, zasto gubis vrijeme bez veze. Razligu!!!!!

PS - mislim stavano, ako neko nadgleda ove diskusije, da je ovo prevrsilo svaku mjeru i da bi trebalo preduzeti odredjene korake. Ljudi zele da upropaste ovu pozitivnu atmosveru oko reprezentaciji, njima samo pase anarhija, oni bi da lome i unistavaju....oni bi da mladici i talenti kakvi su Pjanic, Ibricic, Salihovic....propadnu dok se oni naganjaju sa time yebenim savezom. Po meni se ne zna ko je gori: oni ili savez.
Rottweiler

#56 Re: BiH - Estonija

Post by Rottweiler »

Avdo ti si glavni :D
Baltazar_khan

#57 Re: BiH - Estonija

Post by Baltazar_khan »

Valjda ce se nasi boriti protiv estonije kao ovaj austrijanac. Pogledajte mu facu xD

Image

:lol:
Benighted

#58 Re: BiH - Estonija

Post by Benighted »

Pa ljudi moji opstepoznata je stvar da ljudi koji su fudbalskim savezima i fifi generalno su uglavnom bagra i muljatori...
Samo su oni u drugim savezima malo civiliziraniji i suptilniji...

Al evo najblizi primjer : Dzaju uhapsice u Srbiji (i to se radilo o novcima o kojim ovi nasi levati mogu samo sanjat u najvlaznijim snovima) i koliko se sjecam prekodrinska reprezentacija se bojkotovala uveliko! :roll:
A ja sam glupi bosanac sto navijam za svoju zemlju uprkos kriminalcima koje ce stic ono sto zasluzuju ... mozda ... nekad...ako se planete poravnaju... jbg. nisam idealista kao vi...

Kodro jest legenda i car kralj,sah,vezir,tito,ali on nije imao ni znanja ni rezultata,ni liderskih sposobnosti,pa ni talenta za nalozit raju... i sami bi ste ga na kraju pljuvali ko najveceg neznamticega...
A i ovo sto mostarac kaze stoji... samo ja ne prativ ovu smijuriju od premijer lige,pa se iskreno nisam ni sjetio...
Neka mi neko nacrta kakve sad ciro i reprezentativci imaju veze sa tim sto nam je liga na dnu dna i kako ce bojkot repke to popravit?
Avdo Z.

#59 Re: BiH - Estonija

Post by Avdo Z. »

LSD wrote:
Avdo Z. wrote:
LSD wrote:Kako smo mi dvolican i bjedan narod,bez trunke karaktera...banda isntalirala Čiru u izlog (da se javnost bavi sa Čirom umjesto sa njima...baš ko ovcama kad podmetneš sjeno) i sad svi prate reprezentaciju,zaboravio se Kodro,Koševo,bojkot,batine....sve ce to bosanac glupi baciti pod noge,jer valja napuniti stadion protiv Estonije.
Molim postovane diskutante da se drze teme. Optuziti jedan narod da je dvolican i bijedan zato sto navija i zeli uspjeh svojoj domovine, moze samo neprijatelj toga naroda i te domovine. Prema tome ostavi nas na miru, inace ce biti klempa.
Cuj ja neprijatelj naroda i domovine :lol: :lol: ...e svašta ce covjek procitati ovdje.
E moj Avdo,prvo procitaj ponovo šta sam napisao i probaj to shvatiti,pa onda piši
neke komentare...a za klepme ti halalim :razz:
Ma nije jarane, jebiga svaku temu izjebete sa tim savezom yebo mu ja mater vise i savezu, idi brate na temu o njima i reci sta ti lezi na srcu, ne diraj raju koja voli fudbal i svoju zemlju vise nego sto mrzi savez (a mrzimo ga svi). Jebiga, valjda nisi neki klinjo pa da ti nije jasno da nam je drzava ko k...c, sva naopaka, cijela iz 2-3 dijela, plus 19 kantona. I mi hocemo normalan fudbalski savez u takvoj drzavi, Ma nemere jarane, da si ko klanja ne mozes ti tu nista promjeniti, zato pusti ove momke neka igraju, pusti ove navijace neka se vesele i tuguju, jebi mater savezu za mene ko da ne postoje, a vjeruj mi da Ciru nece moci nikako ujarmiti. Ako su lopovi neka ih ganjaju oni koji trebaju da ih ganjaju, sta ova gologuzija iz Skandinavije, Njemacke, Austrije...ima dolaziti i rusiti zgrade, napadati policiju i gradjane u Bosni, neka to rade u "svojim" zemljama, tamo gdje zive, pa ces da vidis kako ce u prdekanu i primiti fasung po bubrezima. Na ranjenog lava i zec ostri k....
Eto izgrjesi se sav za Ramazan, a makar mi dodje lakse sto mi halali za klempu, malo sam se zaletio, izvini.
Mobile_Disco

#60 Re: BiH - Estonija

Post by Mobile_Disco »

Avdo Z. wrote:
olduser wrote:
Benighted wrote:

U redu, nas 99% (kako rece ovaj gore) postujemo misljenje vas 1% i ne prisiljavamo vas na nista pa prema tome budete iznad nas 99% (vas 1%) pa nemojte ovdje dolaziti da nam poganite i minirate svaku temu. Ne podrzavas reprezentaciju? U redu, sta hoces na ovoj temi, idi diskutuj o svojoj reprezentaciji, zasto gubis vrijeme bez veze. Razligu!!!!!

PS - mislim stavano, ako neko nadgleda ove diskusije, da je ovo prevrsilo svaku mjeru i da bi trebalo preduzeti odredjene korake. Ljudi zele da upropaste ovu pozitivnu atmosveru oko reprezentaciji, njima samo pase anarhija, oni bi da lome i unistavaju....oni bi da mladici i talenti kakvi su Pjanic, Ibricic, Salihovic....propadnu dok se oni naganjaju sa time yebenim savezom. Po meni se ne zna ko je gori: oni ili savez.

Ima nas vise od tih1%.. I na puno vise smo tekmi bili uz reprezentaciju od "vas 99%"'

Meni nece jedan djuturum zamazati oci.. I pricati kako je on najbolji trener kojeg smo imali.. Kako je on bio treci na svijetu.. eee treci na svijetu :oops: Kako su ljudi u savezu profesionalci.. Kada nam je ebavo mater bosansku.. I ko zna sta jos ne.. Kad je trebao biti selektor prije par godina.. Svi su bili protiv njega.. Zna se i radi cega.. Zasto sada mjenjaju misljenje? Sta se promjenilo? Ljudi izmislili ono sto je ciro pricao? Prvo govori da nikog nece moliti.. Svakom ce uruciti samo jedan poziv.. Kasnije gazi svoju rijec i moli Sasu Papca da se vrati u reprezentaciju.. Sasa ostaje pri svom i ne popusta :bih: Jedna kontradiktorna osoba maximalno.. Njemu je najbitnije da je u novinama, na tv.u, da dobija novce.. A za Bosnu? Vjerujte da ga je briga kao i za Ugandu.. Prosipa suplju kako je on Bosanac.. Kako ovo kako ono.. Kakav je trener dokazuje njegov rad u klubovima.. Nista nije osvojio.. Nista nije napravio.. A vi ga ovde dizete u nebesa..
I vise puta govori za ljude koji su u savezu da mu nije jasno zasto je narod protiv njih.. Valjda vam dokazuje sve to kakav je on.. Obican sarlatan i manipulator (koga moze izmanipulisati)
I to sto ti i vecina vas ide na utakmicu.. Daje podrsku ciri i savezu.. Vjeruj mi da nisi nista veci patriota od mene i od nas koji ne zelimo da idemo na tekme i navijamo za privatnu reprezentaciju.. U kojoj igraju "zaboravljeni" igraci.. I njima i jeste bio cilj da odigramo 1-0,2-0, kako bi mogli pricati po novinama kao da su pobjedili.. jer eee.. Spanije je 1.. a mi smo 75.. Sramota za sinocnju igru.. Malta,San Marino,Luxemburg.. Sinoc smo izgledali poput njih..
Avdo Z.

#61 Re: BiH - Estonija

Post by Avdo Z. »

Mobile_Disco wrote:

Ima nas vise od tih1%.. I na puno vise smo tekmi bili uz reprezentaciju od "vas 99%"'

Meni nece jedan djuturum zamazati oci.. I pricati kako je on najbolji trener kojeg smo imali.. Kako je on bio treci na svijetu.. eee treci na svijetu :oops: Kako su ljudi u savezu profesionalci.. Kada nam je ebavo mater bosansku.. I ko zna sta jos ne.. Kad je trebao biti selektor prije par godina.. Svi su bili protiv njega.. Zna se i radi cega.. Zasto sada mjenjaju misljenje? Sta se promjenilo? Ljudi izmislili ono sto je ciro pricao? Prvo govori da nikog nece moliti.. Svakom ce uruciti samo jedan poziv.. Kasnije gazi svoju rijec i moli Sasu Papca da se vrati u reprezentaciju.. Sasa ostaje pri svom i ne popusta :bih: Jedna kontradiktorna osoba maximalno.. Njemu je najbitnije da je u novinama, na tv.u, da dobija novce.. A za Bosnu? Vjerujte da ga je briga kao i za Ugandu.. Prosipa suplju kako je on Bosanac.. Kako ovo kako ono.. Kakav je trener dokazuje njegov rad u klubovima.. Nista nije osvojio.. Nista nije napravio.. A vi ga ovde dizete u nebesa..
I vise puta govori za ljude koji su u savezu da mu nije jasno zasto je narod protiv njih.. Valjda vam dokazuje sve to kakav je on.. Obican sarlatan i manipulator (koga moze izmanipulisati)
I to sto ti i vecina vas ide na utakmicu.. Daje podrsku ciri i savezu.. Vjeruj mi da nisi nista veci patriota od mene i od nas koji ne zelimo da idemo na tekme i navijamo za privatnu reprezentaciju.. U kojoj igraju "zaboravljeni" igraci.. I njima i jeste bio cilj da odigramo 1-0,2-0, kako bi mogli pricati po novinama kao da su pobjedili.. jer eee.. Spanije je 1.. a mi smo 75.. Sramota za sinocnju igru.. Malta,San Marino,Luxemburg.. Sinoc smo izgledali poput njih..
Ma pusti, valjda ti je jasno ako si procitao sta sam pisao gore, da nije fora napadati druge ljude sto ne razmisljaju kao ti. Uostalom ovo je tema o utakmici Bosna - Estonija pa bujrum: rezultat, igra, ko ce biti gdje, sta bi ti da si Ciro ( :mrgreen: ) napravio? Hajmo o tome kao civilizovani ljudi a ne mjesati babe i zabe.
Mobile_Disco

#62 Re: BiH - Estonija

Post by Mobile_Disco »

Hvala Bogu pa nisam ko Ciro :D A da jesam dao bih podrsku Kodri i ne bih ni dolazio na mjesto Selektora :D
zalizani

#63 Re: BiH - Estonija

Post by zalizani »

Mobile_Disco wrote:I to sto ti i vecina vas ide na utakmicu.. Daje podrsku ciri i savezu.. Vjeruj mi da nisi nista veci patriota od mene i od nas koji ne zelimo da idemo na tekme i navijamo za privatnu reprezentaciju.. U kojoj igraju "zaboravljeni" igraci.. I njima i jeste bio cilj da odigramo 1-0,2-0, kako bi mogli pricati po novinama kao da su pobjedili.. jer eee.. Spanije je 1.. a mi smo 75.. Sramota za sinocnju igru.. Malta,San Marino,Luxemburg.. Sinoc smo izgledali poput njih..
Drug zar misliš da smo mogli bolje,jesmo izgledali jadno ali trenutni domet nam je "kratak".Ispucavanje lopti,preskakanje veznog reda sve su to maniri neuigranosti.Nije da nemamo kvalitet,najbitniji faktori su:Nemas organizovan rad sa reprezentacijom,nemamo uredan tim stručnjaka koji bi svojim znanjem poboljsali trenutne nedostatke kod igrača,mali broj prijateljskih utakmica sa kvalitetnim pripremama,motivacija igrača(finansijska),kvalitetan rad sa mladjim selekcijama(da je sve ok sada bi imali prekomandovanog stopera,beka,defanzivnog veznog).Puno stvari ne stima do koga je zna se i zato netreba ovom 1postotnom narodu koji vidi šta se dešava srati kako patriotizmom,podrskom ljudima koji jednostavno nemaju čime potkovat priču treba prepustit da i ovo malo jada sahrane prije vremena
Fratris

#64 Re: BiH - Estonija

Post by Fratris »

Mobile_Disco wrote:Hvala Bogu pa nisam ko Ciro :D A da jesam dao bih podrsku Kodri i ne bih ni dolazio na mjesto Selektora :D
Pa sto ne bojkotujes ovu temu kad vec bojkotujes reprezentaciju?
karanana

#65 Re: BiH - Estonija

Post by karanana »

Avdo Z. wrote: Ma nije jarane, jebiga svaku temu izjebete sa tim savezom yebo mu ja mater vise i savezu, idi brate na temu o njima i reci sta ti lezi na srcu, ne diraj raju koja voli fudbal i svoju zemlju vise nego sto mrzi savez (a mrzimo ga svi). Jebiga, valjda nisi neki klinjo pa da ti nije jasno da nam je drzava ko k...c, sva naopaka, cijela iz 2-3 dijela, plus 19 kantona. I mi hocemo normalan fudbalski savez u takvoj drzavi, Ma nemere jarane, da si ko klanja ne mozes ti tu nista promjeniti, zato pusti ove momke neka igraju, pusti ove navijace neka se vesele i tuguju, jebi mater savezu za mene ko da ne postoje, a vjeruj mi da Ciru nece moci nikako ujarmiti. Ako su lopovi neka ih ganjaju oni koji trebaju da ih ganjaju, sta ova gologuzija iz Skandinavije, Njemacke, Austrije...ima dolaziti i rusiti zgrade, napadati policiju i gradjane u Bosni, neka to rade u "svojim" zemljama, tamo gdje zive, pa ces da vidis kako ce u prdekanu i primiti fasung po bubrezima. Na ranjenog lava i zec ostri k....
Eto izgrjesi se sav za Ramazan, a makar mi dodje lakse sto mi halali za klempu, malo sam se zaletio, izvini.
Avdo, zato i jesmo gdje smo i sa fudbalom i sa politikom i sa zivotom. sa stavom kao sto je tvoj u kojem se prakticno naguzis i kazes udrite, bez da probas da se suprotstavis i da dignes svoj glas. tako nam je u fudbalu, tako je u svim drugim aspektima zivota. poskupi struja, plin, ulje, avdo kaze: ma hajde, sta se moze, zivotarimo dok mozemo, nema nam spasa i nema nam druge. e pa upravo zbog ovakvih pasivnosti smo gdje jesmo avdo, barem nas 99% u ovoj drzavi.
kirby

#66 Re: BiH - Estonija

Post by kirby »

elSaik wrote:Nešto što se kroz historiju naše države može naučiti jeste da ovaj narod voli da ga vode oni koji će ga lagati, tako da ne treba čuditi toliko fascinacija prema Ćiri. Nevjerovatno da ozbiljni, odrasli ljudi padaju na njegovu šuplju k'o mala djeca. Samo mi je žao Kodre i Bolića. Mora da je teško kada te nacija izda. :(

SAŠA PAPAC!

jeli ti stvarno mislis da bi kodro i bolic postigli nesto sa rep?popljuvali bi ih poslije tri poraza,kao sto smo baku popljuvali a onda kontamo sto nas izbjegava sve i jedan bos.strucnjak koji je nesto postigao u evropi.pa i vaha ode trenirati obalu slonovace a ne nas.kodro i bolic su tu dosli samo zato sto znaju da ni jedan klub u evropi ne mogu trenirati,jer nemaju ni znanja ni iskustva.dosli su se uciti na nasoj rep. kao markovic u kosarci.
papacja

#67 Re: BiH - Estonija

Post by papacja »

mostarac wrote:Kao sto sam hiljadu puta rekao savez se ne rusi na utakmicama tima koji vodi ciro. Savez se rusi na utakmicama premier lige, al...
Tamo su drugi igraci, drugi interesi, drugi ulozi i drugi ciljevi na sceni i zato necemo nikad srusiti savez ;)
Čitaš mi misli, pa nije reprezentacija savez. Puno gore stvari se dešvau u PL i u mlađim selekcijama, ko hoće BOJKOT saveza nek' bojkotuje tekme PL ili još bolje, neka organizuju sastanak svih navijačkih grupa i u isto vrijeme na svim stadionima uđu na zeleni teren mirno i dostojanstveno i neka prekinu tekme. A nas koji volim uspjehe repke neka ostave na miru.
jazz001

#68 Re: BiH - Estonija

Post by jazz001 »

Slazem se sa većinom komentara,,,da smo kiksali i gdje smo tekmu trebali žmireći dobiti ali moramo li uvijek biti k.rčevi pesimisti,,,ne moramo,,,bilo ih je koji su prognozirali da ce nam španci uvaliti petaka,,PA ŠTA BI SA TOM PETARDOM,,,NIŠTA,,,ostale puste želje pojedinaca,,,pa ljudi nemoj te da smo dušmani sami sebi,,,dobro su momci igrali u mursiji i mislim da će ovo sa estonijom biti OK,,,NAPRIJED BOSNO
El_comadante

#69 Re: BiH - Estonija

Post by El_comadante »

Estonija je prošle kvalifikacije dobila samo Andoru a sve ostale izgubili, ali evo sada su, bar prema rezultatu 3-2, odigrali dobru utakmicu zato oprez! što se tiče Ćire nije on napravio uspjeh 98 nego igraći ako se ko sječa svi osim njihovog golmana su igrali u velkim evropskim ligima i sa tom repkom bi i ja bio 3 u svjetu a sa klubovima ništa nije napravio bar koliko ja znam
Zwanziger

#70 Re: BiH - Estonija

Post by Zwanziger »

-----------------------Hasagic----------------------

DZemo-----Spahic--------NAdarevic----Radeljic

--------DAmjanovic/Rahimic-----Salihovic

Ibricic-----------Misimovic---------Pjanic

-----------Ibisevic/Muslimovic

prizeljkujem ovakvu formaciju i pobjedu 3:0
mire - ložač

#71 Re: BiH - Estonija

Post by mire - ložač »

Pozdrav svima :)
Mislim da po pitanju Estonije nije nikakav poseban mozak potreban pa da se skonta da će to biti teško k'o zemlja za pobijediti, a evo i zašto :
1. U tekmi protiv Španije smo napregli odbranu do kraja, pitanje je koliko će biti spremni ;
2. Psihološki smo teškog mentaliteta ( već smo upisali 3 boda)- napomena :" Madjari prošle kvalifikacije"
3.Sa Španijom smo imali sreće jakoooo puno,( em nisu napadačke ubice igrale, em i oni što su igrali nije ih baš nešto išlo)

Dakle, ulazimo u predviđanja i gatanja a nemamo ni graha u rukama još, i upisujemo pobjedu bez razmišljanja.

Moramo imati respekta prema protivničkoj ekipi ( Englezi su se smijali Hrvatima pa pušili pred svojom publikom) jer nisu ozbiljno kontali svojom glavom, i gledali su prvenstvo na TV-u.

Ova ekipa može jako da zagorča život svakome u grupi, ali ozbiljnim radom a ne unaprijed upisivati bez lopte.

P.S. ako neko ima sastav Estonije ili klipove njihove igre bilo bi super da znamo o čemu pričamo.
armin_tz

#72 Re: BiH - Estonija

Post by armin_tz »

Estonija se trenutno nalazi na 128. mjesto FIFA-ina rang liste. evo podaci sa utakmice protiv belgije kell 21:45 Sclessini staadion, Liège
BELGIA - EESTI 3:2 (1:0)
mitteametlik protokoll
Väravad: 39., 80. Wesley Sonck, 75. Steven Defour - 57. Sergei Zenjov, 90.+2. Andres Oper
Hoiatused: 89. Sander Puri

BELGIA: 1-Stijn Stijnen, 4-Vincent Kompany, 5-Daniel Van Buyten, 3-Timmy Simons, 14-Thomas Vermaelen (70. 7-Jelle Van Damme), 8-Steven Defour, 17-Marouane Fellaini, 15-Jan Vertonghen, 18-Axel Witsel, 10-Wesley Sonck (90.+1. 11-Stein Huysegems), 9-Kevin Mirallas (75. 13-Tom De Sutter).
Varus: 12-Olivier Renard, 2-Filip Daems, 7-Jelle Van Damme, 16-Gill Swerts, 6-Gaby Mudingayi, 11-Stein Huysegems, 13-Tom De Sutter.

EESTI: 12-Pavel Londak, 17-Enar Jääger, 7-Alo Bärengrub, 4-Raio Piiroja (43. 3-Andrei Stepanov), 5-Dmitri Kruglov, 9-Tarmo Kink (77. 11-Sander Puri), 6-Aleksandr Dmitrijev, 15-Ragnar Klavan, 10-Joel Lindpere, 8-Andres Oper, 16-Sergei Zenjov (60. 13-Martin Vunk).
Varus: 1-Artur Kotenko, 2-Tihhon Šišov, 3-Andrei Stepanov, 11-Sander Puri, 13-Martin Vunk, 18-Kaimar Saag, 14-Konstantin Vassiljev.
*Eesti mängis 83. minutist kümnekesi, kuna viga sai Andrei Stepanov.

Mänguolud: +16, vahelduva pilvisusega ilm, teise poolaja keskel vihm. Väljak väga heas seisukorras.
Pealtvaatajaid: 20 000
Peakohtunik: Michael Leslie Dean Abikohtunikud: Peter Kirkup, David Richardson
Neljas kohtunik: Robert Styles (kõik Inglismaa)
mire - ložač

#73 Re: BiH - Estonija

Post by mire - ložač »

Ko hoće evo domaćih novinara :

http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-6731.htm
a_s_z

#74 Re: BiH - Estonija

Post by a_s_z »

Pozdrav svima,

Obzirom da fudbal ne pratim vise onako fanaticno kao nekada, interesuje me sta je sa Bartolovicem. Nisam siguran, ali mislim da se tip tako zove. Koliko se ja sjecam zaigrao je jos kada je Blaz Sliskovic bio trener.

Ovo samo radi informacije ako moze. Hvala unaprijed i svako dobro.
Mahalac

#75 Re: BiH - Estonija

Post by Mahalac »

mostarac wrote:Kao sto sam hiljadu puta rekao savez se ne rusi na utakmicama tima koji vodi ciro. Savez se rusi na utakmicama premier lige, al...
Tacno tako mostarac treba tacno jasno i glasno postaviti stvari na svoje mjesto
Ja bih sad definitvno rekao da su medju mnogima od ovih kontrasa dosta onih koji se prave glupi jer im se nesto po 100 puta ponavlja i dokazuje pa ne kontaju a najvise onih koji spadaju pod ono tvoje "drugi interesi, drugi ulozi i drugi ciljevi na sceni te zato necemo nikad srusiti savez ".

Ovde smo da pisemo o naslovnoj tekmi, dakle ja dosada imam povjerenja u selektora sto se neovisnosti tice, taktike, odabira igraca (da je ne znam ti kakav savez boljih nemamo), a konacan sud o Ciri kao treneru BiH cu dati poslije ove utakmice.

offtopic a u svezi
...Nego djeco moja evo idu izbori pa malo i tu vidite ciji u cijoj :D
Locked