haj sve pa sve ... ali ovakve komentare ne mogu da podnesem... i ne mogu da opravdam nikako...olduser wrote:prizeljkujem dvicu![]()
da vidim kakav ce tek tad ciro i mediji nac izgovor..
Ako hocemo pricati iskreno Ciro je najbolji selektor kojeg smo dosad imali... govori suprotno...al ovo stoji...
A ako hocemo pricati jos iskrenije u kosarkaskom savezu je haos skoro kao i fudbalskom,samo se suti o tome iz ovoga i onoga razloga,pa jesi li zelio da nas izraelci pobjede neki dan ,samo da bi gledao Bajramovica kako nalazi izgovore ...
Ja podrzavam prvo svoju zemlju,drugo svoju reprezentaciju i one momke i covjeka koji ih vodi kako treba i iskreno se trudi...
Uostalom,savez je duzan igracima omoguciti : selektora i strucni tim,uslove za treniranje,hotel i prijevoz i koliko ja znam oni su to dosada uvjek imali... za ostalo se oni nemaju sta brinuti ni pitati vec imaju slusat selektora i igrat!Tako stvari funkcionisu suvgdje u svijetu!
Za USanovica i ostale usi i njihova cascenja,sjela i malverzacije,zloupotrebe i utaje ce se pobrinuti tuzilastvo i onaj ko je zaduzen...
Pa tako naprijed Ciro,naprijed nasi