decko, rekoh da kapi krvi nema na meni i da me niko ne placa za ovo sto pisem po forumima. a rekoh i to sto tebe placa, da je tvoj problem. i to sto si krvav i to je tvoj problem.tufahija2 wrote:Da me neke stvari vezano za mene samog muče, od toga ne bježim. Ali šta tebi fali da se isto tako suočiš sa krvavom samom sobom? Po čemu ti misliš da si viša od ostalih? Što te Nataša Kandić plaća?pesak wrote:decko, natasa je pravnica, verovatno joj placaju za njen rad, ili mislis da treba svoju struku da radi besplatno ?
inace, da ti pojasnim, natasu placa nato-pakt preko sorosa i ostalih izdajnickih organizacija, a glavna kasa je u vatikanu , kod ustaskih doglavnika.![]()
samo, vidis, neki pravnici brane mafijase, pa se zovu mafijaski advokati, a neki ne.
a s obzirom sta sve dalje pricas, vidim da nisi iz ozbiljne ekipe i kazem ti, suoci se ti sa krvavim sobom, pa posle pitaj za druge. vidim da te to mnogo muci.
PS. Odajem ti priznanje na hrabrosti da otvoreno kažeš ko Natašu financira.
jel se ti to plasis da ne dospes i ti u ruke natasi kandic ?
a sto se tice finansiranja natase, ja sam rekla da bi ti voleo da ja kazem da je ti, izdajice jedne zapadne finansiraju, tako da nemoj da mi podmeces.
to sto tebi malo uskracuje finansiranje kgb-tajkuni , to je tvoj problem. poradi nestoi na tome.
nikad se ne zna... puna zemlja ratnih zlocinaca...