Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post Reply
pesak

#51 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

tufahija2 wrote:
pesak wrote:decko, natasa je pravnica, verovatno joj placaju za njen rad, ili mislis da treba svoju struku da radi besplatno ?
inace, da ti pojasnim, natasu placa nato-pakt preko sorosa i ostalih izdajnickih organizacija, a glavna kasa je u vatikanu , kod ustaskih doglavnika. :D
samo, vidis, neki pravnici brane mafijase, pa se zovu mafijaski advokati, a neki ne.
a s obzirom sta sve dalje pricas, vidim da nisi iz ozbiljne ekipe i kazem ti, suoci se ti sa krvavim sobom, pa posle pitaj za druge. vidim da te to mnogo muci.
Da me neke stvari vezano za mene samog muče, od toga ne bježim. Ali šta tebi fali da se isto tako suočiš sa krvavom samom sobom? Po čemu ti misliš da si viša od ostalih? Što te Nataša Kandić plaća?

PS. Odajem ti priznanje na hrabrosti da otvoreno kažeš ko Natašu financira. :thumbup:
decko, rekoh da kapi krvi nema na meni i da me niko ne placa za ovo sto pisem po forumima. a rekoh i to sto tebe placa, da je tvoj problem. i to sto si krvav i to je tvoj problem.
jel se ti to plasis da ne dospes i ti u ruke natasi kandic ?

a sto se tice finansiranja natase, ja sam rekla da bi ti voleo da ja kazem da je ti, izdajice jedne zapadne finansiraju, tako da nemoj da mi podmeces.
to sto tebi malo uskracuje finansiranje kgb-tajkuni , to je tvoj problem. poradi nestoi na tome. :mrgreen:

nikad se ne zna... puna zemlja ratnih zlocinaca...
:D
tufahija2

#52 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:
decko, rekoh da kapi krvi nema na meni i da me niko ne placa za ovo sto pisem po forumima. a rekoh i to sto tebe placa, da je tvoj problem. i to sto si krvav i to je tvoj problem.

Ne znam kako ovo protumačim? Da si anemična? U tebe dakle nema krvi ispod kože, što mnoge stvari zapravo i objašnjava, nažalost.

Nataša Kandić nije moj tip, a i iskreno rečeno prestara je za mene tako da mi sama pomisao na njene ruke oko moga vrata i ne izgleda baš privlačno. :skoljka:

A ako je puna zemlja ratnih zločinaca, odakle si ti Sele?
pesak

#53 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

ja nisam ratni zlocinac. sto pitas ?
tufahija2

#54 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:ja nisam ratni zlocinac. sto pitas ?
Da vidim je li te sramota reći odakle si. 8-)
pesak

#55 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

ne volim tufahije. :mrgreen:

od sad pricaj sam sa sobom, sto se mene tice. :mrgreen:

:sax:
tufahija2

#56 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

Novi prilog u ciklusu: Najbolje iz Srbije!

Nataša Kandić, direktorka Fonda za humantirano pravo:
- Odluka radikala da ne glasaju za SSP i stalno povezivanje suđenja Šešelju sa događajima koji se tiču funkcionisanja parlamenta, poznato je ali besmisleno. Ono što je posebno transparentno jeste to ludilo da radikali neće davati podršku nikakvom sporazumu zato što se istovremeno u Hagu priprema ubistvo optuženog Šešelja. Ima onih, kao što je Nikolić, koji smatraju da moraju da iskoriste poslednji trenutak i iskoče iz tog voza ludaka - kaže Kandić, dodajući da niko nije postigao za stranku ono što je Nikolić.
- Izjave o navodnim planovima za ubistvo Šešelja nemaju nikakvu političku težinu, ali mogu da komplikuju važne državne potrebe - smatra Kandićeva. - Na njih više niko ne treba da računa, čak ni članstvo, jer to je izgubljena stranka. To se najviše vidi sada kada je onaj koji je rukovodio tom strankom otkako je Šešelj u zatvoru i koji mu je bio najodaniji, doneo odluku da napusti taj brod ludaka - ističe Kandić. :lol: :lol: :lol:
Na pitanje da li vidi mogućnost da se suđenje Šešelju završi do kraja godine, Kandić kaže: "Ima razloga da verujem da će to suđenje biti završeno do kraja godine. To suđenje ne ide dobro. :lol: :lol: :lol: Deo tog postupka vezan za odbranu kreira ekstremni deo stranke. Njihova strategija je učinila da sve svedoke Tužilaštva preobrate u svedoke odbrane i za to su koristili razna sredstva, a čitavu akciju vode Vjerica Radeta kao i Zoran Krasić - ističe Nataša Kandić. :lol: :lol: :lol:
Odgovarajući na pitanje o mogućnosti vraćanja Šešelja u zemlju, Kandić kaže: - Mislim da je vrlo realno da se Šešelj uskoro vrati u zemlju. On će biti kažnjen sa otprilike osam godina zatvora, ali on je već dovoljno dugo tamo, tako da se i taj period računa, a preostali deo kazne verovatno bi potpao pod neka pravila koja omogućavaju da se on nađe na slobodi. Ne očekujem da će on dobiti neku kaznu od 20 - 30 godina. Ono što očekujem jeste da se on uskoro vrati. Ono što mi se čini sad u ovoj siutuaciji, posle hapšenja Karadžića i demitologizacije Srbije i rasturanja te priče o herojima, Šešelj nema više ono što je imao pre. Ne postoji više političko polje na kojem bi on mogao da ima neko važno mesto. Političarima kao što je Šešelj hapšenjem Karadžića je odsviran kraj i ovo što se sad događa sa Nikolićem potvrđuje da nema više mesta za takve političare. On više neće biti veliki političar iza kojeg stoji stranka, članstvo - toga nema - kaže Nataša Kandić. :lol: :lol: :lol:
tufahija2

#57 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

Ima još, ima još:
Kandićeva odbila da se izvini Tomi

BEOGRAD - Direktorka Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić odbila je juče, prilikom pokušaja mirenja pred sudom, da se izvini zameniku predsednika SRS Tomislavu Nikoliću, koji ju je tužio zbog klevete.
Kandićeva je, u Četvrtom opštinskom sudu u Beogradu, ostala pri svojim ranijim tvrdnjama. Iznoseći svoju odbranu, ona je ponovila da je Nikolić učestvovao u zločinima nad civilima u hrvatskom selu Antin 1991. godine. :? :? :?

Nikolić je prethodno ponudio Kandićevoj da povuče tužbu protiv nje ukoliko mu se izvini, ali je ona to odbila.
Na sledećem suđenju koje je zakazano za 11. novembar biće saslušan Nikolić kao privatni tužilac. Nikolić je tužio Kandićevu pre više od tri i po godine, i uskoro tužbi preti zastarevanje, a suđenje je počelo tek juče :lol: :lol: :lol: .
tufahija2

#58 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

Hoće li se Nataša Kandić i Toma Nikolić pomiriti?

....Nikolić počeo da daje drugačiji ton toj stranci, nije slao poruke kao što je Šešelj. U prošli ponedeljak bila sam po tužbi Nikolića na sudu i oko njega su svi imali bedž osim njega - kaže Nataša Kandić. :lol: :lol: :lol:

ImageImage
seln

#59 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by seln »

Vallahi, srbendo, nikome nisi zanimljiv.
Mi volimo pesak i Cedu Jovanovica.
Abacija

#60 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by Abacija »

seln wrote:Vallahi, srbendo, nikome nisi zanimljiv.
Znas sta njega boli? Sto mi mislimo da su @pesak i Ceda veci Srbi od njega samog. :mrgreen:
tufahija2

#61 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

Jasno mi je i zašto, ali dok me ne otjeraju u Banoviće nastavljamo sa najboljim iz Srbije. :lol: :lol: :lol: :lol:
Abacija

#62 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by Abacija »

tufahija2 wrote:
Jasno mi je i zašto, ali dok me ne otjeraju u Banoviće nastavljamo sa najboljim iz Srbije. :lol: :lol: :lol: :lol:
Molba administratorima da ne izbace @tuvahijicu2 sa Foruma bar dok se @cogni ne vrati sa odmora. Cak sto vise bilo bi ga i tada dobro zadrzati kao maskotu. :-)
tufahija2

#63 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

Abacija wrote:
Znas sta njega boli? Sto mi mislimo da su @pesak i Ceda veci Srbi od njega samog. :mrgreen:
Gracija, Abacija, mazgancija, trčancija... (citat:Branko Ćopić, Slavno Vojevanje)

Pa nisam ja kao Sarajlije da moj identitet odredjuju oni koji me ne vole pa da navijam za Tursku zato što Srbi ionako misle da sam Turčin. Sreća što Srbi nisu mislili da su životinje jer bi već rikali i išli naokolo na sve četiri :lol: :lol: :lol: :lol:

Meni je naravno važno šta Srbi o meni misle a ne pesak koju je sramota reći odakle je. :-) :-)
seln

#64 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by seln »

tufahija2 wrote:
Nije ti ni priblizno jasno zasto. Da bi razumio, morao bi znati da mnogi od nas imaju Srbe u porodici, u rodbinskim vezama, kao prijatelje, kolege itd.
Morao bi znati da mi volimo Sremca, Zmaja, Domanovica, Nusica, Miljkovica...da nas je pogodila smrt Ckalje, Mije Aleksica, Bate Stojkovica...
ali bi isto tako morao znati da patriotizam ponekad znaci boriti se protiv vecine u vlastitoj zemlji. Upravo to @pesak radi.
Kad to shvatis, bujrum, javi se.
tufahija2

#65 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

seln wrote:
tufahija2 wrote:
Nije ti ni priblizno jasno zasto. Da bi razumio, morao bi znati da mnogi od nas imaju Srbe u porodici, u rodbinskim vezama, kao prijatelje, kolege itd.
Morao bi znati da mi volimo Sremca, Zmaja, Domanovica, Nusica, Miljkovica...da nas je pogodila smrt Ckalje, Mije Aleksica, Bate Stojkovica...
ali bi isto tako morao znati da patriotizam ponekad znaci boriti se protiv vecine u vlastitoj zemlji. Upravo to @pesak radi.
U Bosni je to radio Fikret Abdić, ali konkretno a ne ovako mlateći praznu slamu kao @pesak.Eno ga u zatvoru a @pesak još ima noćne more od Miloševićeve policije koji su je privodili zbog kršenja javnog reda i mira.
tufahija2

#66 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

Abacija wrote:
tufahija2 wrote:Pa ne ide ni tebi ništa posebno ali nema veze. Ali šta se ti sekiraš ako se dovede u pitanje lik i djelo gđe Kandići?
Zato sto ti koristis Nikolica da bi nju napao. Pa jesi li ti normelan? :-)
Ko koga napada, moj Abacija? Pa imam i ja valjda pravo da dam svoj doprinos u objavljivanju najboljeg iz Srbije?

A jesam li normalan, nisam :lol: :lol: :lol: :evil:
seln

#67 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by seln »

tufahija2 wrote:
seln wrote:
tufahija2 wrote:
U Bosni je to radio Fikret Abdić, ali konkretno a ne ovako mlateći praznu slamu kao @pesak.Eno ga u zatvoru a @pesak još ima noćne more od Miloševićeve policije koji su je privodili zbog kršenja javnog reda i mira.
Ako ti ne vidis razliku izmedju warlorda i ratnog profitera sa jedne strane i ljudi koji se bore za demokratiju sa druge, onda nemamo sta razgovarati.
Srbuj, Misko.
tufahija2

#68 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:
tufahija2 wrote:
pesak wrote:decko, natasa je pravnica, verovatno joj placaju za njen rad, ili mislis da treba svoju struku da radi besplatno ?
inace, da ti pojasnim, natasu placa nato-pakt preko sorosa i ostalih izdajnickih organizacija, a glavna kasa je u vatikanu , kod ustaskih doglavnika. :D
samo, vidis, neki pravnici brane mafijase, pa se zovu mafijaski advokati, a neki ne.
a s obzirom sta sve dalje pricas, vidim da nisi iz ozbiljne ekipe i kazem ti, suoci se ti sa krvavim sobom, pa posle pitaj za druge. vidim da te to mnogo muci.
Da me neke stvari vezano za mene samog muče, od toga ne bježim. Ali šta tebi fali da se isto tako suočiš sa krvavom samom sobom? Po čemu ti misliš da si viša od ostalih? Što te Nataša Kandić plaća?

PS. Odajem ti priznanje na hrabrosti da otvoreno kažeš ko Natašu financira. :thumbup:

a sto se tice finansiranja natase, ja sam rekla da bi ti voleo da ja kazem :? :? da je ti, izdajice jedne zapadne finansiraju, tako da nemoj da mi podmeces.
to sto tebi malo uskracuje finansiranje kgb-tajkuni , to je tvoj problem. poradi nestoi na tome. :mrgreen:

Pa kako ti, bona, podmećem? Pročitaj i sama šta si napisala! :roll:
tufahija2

#69 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

seln wrote: U Bosni je to radio Fikret Abdić, ali konkretno a ne ovako mlateći praznu slamu kao @pesak.Eno ga u zatvoru a @pesak još ima noćne more od Miloševićeve policije koji su je privodili zbog kršenja javnog reda i mira.

Ako ti ne vidis razliku izmedju warlorda i ratnog profitera sa jedne strane i ljudi koji se bore za demokratiju sa druge, onda nemamo sta razgovarati.
Srbuj, Misko
.
Opaa, gospođo! Izgleda da niste baš najbolje informisani o liku i djelu Fikreta Abdića nego ste nasjeli dnevnopolitičkoj propagandi sarajevskih dahija.

Neumjesno je tako nešto reći za čovjeka koji je na jedinim pravim demokratskim izborima dobio najviše glasova i koji je branio svoj narod od Alijinog petog korpusa.

Malo ozbiljnosti, moliću lijepo! Allah imanet i nemojte šta zamjeriti. :lol:
seln

#70 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by seln »

tufahija2 wrote:
seln wrote: U Bosni je to radio Fikret Abdić, ali konkretno a ne ovako mlateći praznu slamu kao @pesak.Eno ga u zatvoru a @pesak još ima noćne more od Miloševićeve policije koji su je privodili zbog kršenja javnog reda i mira.

Srbuj, Misko
.
Opaa, gospođo! Izgleda da niste baš najbolje informisani o liku i djelu Fikreta Abdića nego ste nasjeli dnevnopolitičkoj propagandi sarajevskih dahija.

Neumjesno je tako nešto reći za čovjeka koji je na jedinim pravim demokratskim izborima dobio najviše glasova i koji je branio svoj narod od Alijinog petog korpusa.

Malo ozbiljnosti, moliću lijepo! Allah imanet i nemojte šta zamjeriti. :lol:
kao cetnik sklon silovanju, polazis od pretpostavke "ko ne puca na mene, vec razgovara, sigurno je zena i mogla bi se silovati".
istina je, zapravo, da sam sjebao mnoge od vas, ali ne spolno.
P.S. I Slobo je bio izabran na demokratskim izborima. Krmak jedan i drugi.
tufahija2

#71 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

seln wrote:
kao cetnik sklon silovanju, polazis od pretpostavke "ko ne puca na mene, vec razgovara, sigurno je zena i mogla bi se silovati".
istina je, zapravo, da sam sjebao mnoge od vas, ali ne spolno. :lol: :lol: :lol:
Oprostite, gospodine,

učinilo mi se da previše emocionalno reagujete na moju prepisku sa @pesak tako da sam pomislio da ste žena.

Kad ono ispade običan primitivac :lol: :lol: :lol: .

Isto tako mi se učinilo da cijeniš @pijesak zbog borbe za demokratiju. Iz gorenavedenog mi se baš ne čini da si tome baš sklon jer čim ti se spomene pravi demokrata kao Fikret Abdić, odmah pokazuješ svoje pravo lice. Možda si se provalio kod @pijesak? :-) :-) :-)
seln

#72 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by seln »

tufahija2 wrote:
seln wrote:
istina je, zapravo, da sam sjebao mnoge od vas, ali ne spolno. :lol: :lol: :lol:
Oprostite, gospodine,

učinilo mi se da previše emocionalno reagujete na moju prepisku sa @pesak tako da sam pomislio da ste žena.

Kad ono ispade običan primitivac :lol: :lol: :lol: .

Isto tako mi se učinilo da cijeniš @pijesak zbog borbe za demokratiju. Iz gorenavedenog mi se baš ne čini da si tome baš sklon jer čim ti se spomene pravi demokrata kao Fikret Abdić, odmah pokazuješ svoje pravo lice. Možda si se provalio kod @pijesak? :-) :-) :-)
idi srbuj, Misko.
tufahija2

#73 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

seln wrote:
idi srbuj, Misko.
Allah imanet i nemoj šta zamjeriti... :-D
dallton

#74 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by dallton »

tufahija2 wrote:
seln wrote:
idi srbuj, Misko.
da ovo nije cogni ili dallinton ili sarajavcac s promjenjenim nickom? :lol: :lol:
tufahija2

#75 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

dallton wrote:
tufahija2 wrote:
seln wrote:
idi srbuj, Misko.
da ovo nije cogni ili dallinton ili sarajavcac s promjenjenim nickom? :lol: :lol:
Ne damo Trst - Trst je nas :lol: :lol: ukratko kao i u periodu 91/95 srbija nema nista sa cim, ali ipak ima svasta s bilo cim :lol: :lol: I kako je mali ivica rekao - "postavlja se pitanje?" Kakav li je odgovor :roll: ?
Post Reply