Sve u svemu, nova VI-ca je klasican VW proizvod,i naravno ne svidjaju mi se svi detalji na autu, ali bi ga ipak rado imao u garazi.
Podrzavajuci konzervativan, klasican i prepoznatljiv VW dizajn ja mislim da je ovo trebao biti novi VW Scirroco:

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Neelix wrote:ovaj "novi sciriocco" je prelijep
A liči na Renault Megane.amrica wrote:Neelix wrote:ovaj "novi sciriocco" je prelijep
K'o da nije vw![]()
![]()
po cemu lice zivota ti ?CLIO wrote:A liči na Renault Megane.amrica wrote:Neelix wrote:ovaj "novi sciriocco" je prelijep
K'o da nije vw![]()
![]()
Nisi fino procitao, i ne pise da je serijski scirocco, vec sta je trebao biti serijski scirocco po mom misljenju..i mase drugih VW entuzijasta.Qler wrote:ovo na slikama ne lici na serijski scirocco. potrazi na netu slike "finalne" verzije.
a po meni bolje da su corrada napravili nego scirocca.po meni jedino od VW-a da valja je corrado.
Better Man wrote:srce_ruke_lopata wrote:Imao sam nekoliko VW modela u proslosti i sada vozim golf IV , 2.0L motor, lijen i trom do bola ali nikada ne staje i vec ima 230k milja.Dosada 2 puta zamijenio zupcasti remen i vodenu pumpu svaki put ( dodje u paketu), sipam sintetiku svakih 6-7k milja,jednom zamijenio ulje u mijenjacu (manuelni)i to je to nijedan veci kvar.Sto se mene tice, za mene je ovaj auto mini-tenk. Razlog zbog koji svaki novi golf lici na starog je upravo to sto vecina VW vozaca ne zeli i no voli puno da odstupa od postojeceg dizajna i sto svaki novi model mora imati specifican VW izgleda. Uporedjivati ga sa Renaultom kako neki ovdje rade je smijesno, ja u snu nebi kupio francusko smece da je ne znam kako fino dizajnirano.Znaci stvar ukusa na kraju krajeva ali i lojalnosti jednom proizvodjacu.
Sve u svemu, nova VI-ca je klasican VW proizvod,i naravno ne svidjaju mi se svi detalji na autu, ali bi ga ipak rado imao u garazi.
Podrzavajuci konzervativan, klasican i prepoznatljiv VW dizajn ja mislim da je ovo trebao biti novi VW Scirroco:
Nemaš ti pojma kad tvrdiš da su Francuska auta smeće. Sigurno nisi vozio u životu ništa osim VW, jer da jesi ne bi iznosio ovakve nebuloze. Citroen 4 je pojam za Golfa 5, pa i novog 6 (ostale generacije Golfova je smiješno spominjati) u svim segmentima, a gdje su ostali modeli Citroena, pa Peugoet i Renault. Da ne spominjem Japance koji su takođe daleko ispred VW-a. Pa zadnji model Opel Astre je daleko ispred golfa 5, kako po kvaliteti, tako i po udobnosti i dizajnu.
Karabaja wrote:očito su s peticom postigli savršenstvo pa se sad nema više šta dodati ili izmijeniti

Ma neeeeeeeee biiih.. to nije auto koje voziš, već u kom se voziš.. a para za šofera nemamkaubojstina wrote:Karabaja wrote:očito su s peticom postigli savršenstvo pa se sad nema više šta dodati ili izmijenitiZezaj, zezaj.
Sad mi reci da nebi uzim'o tog' ljepotana na avataru, kad bi ga banda is MB reinkarnisala...Nisi obavezan odogovrit' ukoliko impliciras da Bog vozi Mercedes. U tom slucaju...ja sam ateista.
Konzerva je VW i to ona zaostala konzervativna!srce_ruke_lopata wrote:@BetterMan...ne rise majke ti,tema je o VW-u a ne velicanju francuskih konzervi.
pitaj bilo kojeg taxistu sta misli o francuskim i talijanskim autima i zasto su najucestalija auta na standovima skoda, audi, mercedes, vw, opel ... u zadnje vrijeme seat ...Better Man wrote:Konzerva je VW i to ona zaostala konzervativna!srce_ruke_lopata wrote:@BetterMan...ne rise majke ti,tema je o VW-u a ne velicanju francuskih konzervi.
Cuj konzervesrce_ruke_lopata wrote:@BetterMan...ne rise majke ti,tema je o VW-u a ne velicanju francuskih konzervi.
Nemoj mi naših taksista i njihovih mišljenja o autima. Otiđi malo po Evropi pa pogledaj taxi vozila!DoradO wrote:pitaj bilo kojeg taxistu sta misli o francuskim i talijanskim autima i zasto su najucestalija auta na standovima skoda, audi, mercedes, vw, opel ... u zadnje vrijeme seat ...Better Man wrote:Konzerva je VW i to ona zaostala konzervativna!srce_ruke_lopata wrote:@BetterMan...ne rise majke ti,tema je o VW-u a ne velicanju francuskih konzervi.
Ko na točkovima zarađuje za život sigurno zna šta vozi
Ma svi taxisti u Francuskoj, Belgiji i Italiji su u zabludi... Ko normalan vozi danas Peugeot, Citroen i druge konzerveBetter Man wrote:
Nemoj mi naših taksista i njihovih mišljenja o autima. Otiđi malo po Evropi pa pogledaj taxi vozila!
(pa golfa ne vozi)DoradO wrote: Ko na točkovima zarađuje za život sigurno zna šta vozi