Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ashrafieh wrote:Ako ljudi vode racuna o higijeni fellatio je zakon, demonstracija moci, mogucnost da se partner vrti oko
malog prsta. Ja znam kako cu najbolje premuntati dragoga kada pocne dizati frku koliko sam para potrosila
na odjecu, obucu i sminku (na stvari u kojima on nema nikakvog udjela), on zaboravi potpuno da mi je dizao frku
Heh, ti bi meni prvo fasovala degeneka, tek toliko da nakon fafanja ne zaboravim zasto sam digao frku i da vidis sta je zapravo demonstracija moci, a poslije degeneka bi GA svakako malo, tako da ti je dragi mehak po mojim rezonima.
chuchumbamayumbe wrote:Heh, ti bi meni prvo fasovala degeneka, tek toliko da nakon fafanja ne zaboravim zasto sam digao frku i da vidis sta je zapravo demonstracija moci, a poslije degeneka bi GA svakako malo, tako da ti je dragi mehak po mojim rezonima.
Vidiš nisam ni znao da su i udane tako naivne. Ima se tu još štošta naučiti.
Ashrafieh wrote:Ako ljudi vode racuna o higijeni fellatio je zakon, demonstracija moci, mogucnost da se partner vrti oko
malog prsta. Ja znam kako cu najbolje premuntati dragoga kada pocne dizati frku koliko sam para potrosila
na odjecu, obucu i sminku (na stvari u kojima on nema nikakvog udjela), on zaboravi potpuno da mi je dizao frku
Heh, ti bi meni prvo fasovala degeneka, tek toliko da nakon fafanja ne zaboravim zasto sam digao frku i da vidis sta je zapravo demonstracija moci, a poslije degeneka bi GA svakako malo, tako da ti je dragi mehak po mojim rezonima.
Ma daj, gdje ce ti dusa kad te zenska pogleda medenim, maznim pogledom, pa ti kaze "Duso, ne ljuti se", pa te pocne ljubiti, milovati,
pa rukicom krene u niza podrucja ... kamen bi se otopio
Ashrafieh wrote: Ma daj, gdje ce ti dusa kad te zenska pogleda medenim, maznim pogledom, pa ti kaze "Duso, ne ljuti se", pa te pocne ljubiti, milovati,
pa rukicom krene u niza podrucja ... kamen bi se otopio
narocito u situacijama kad si svoje pare potrosila za svoje krpice
mozda je covjek samo provalio da je to dobar fazon da se brze spustis
sunasce wrote:Zanima me vas stav o tome koliko je oralni seks cist, gadi li vam se, da li poduzimate ikakve mjere ciscenja prije toga ili poslije (perete li ga, op.a. )? Ja ga upraznjavam i ne dozivljavam ga kao nesto gadljivo, ali misljenja su podijeljena, pa me zanimaju razliciti stavovi? Odnosi se i na musku i na zensku publiku u obje situacije. Hvala!
zar i to treba?! O, godine provedoh u blazenom neznanju...
sunasce wrote:Zanima me vas stav o tome koliko je oralni seks cist, gadi li vam se, da li poduzimate ikakve mjere ciscenja prije toga ili poslije (perete li ga, op.a. )? Ja ga upraznjavam i ne dozivljavam ga kao nesto gadljivo, ali misljenja su podijeljena, pa me zanimaju razliciti stavovi? Odnosi se i na musku i na zensku publiku u obje situacije. Hvala!
zar i to treba?! O, godine provedoh u blazenom neznanju...
Kjajević Majko wrote:Užitak je i pružiti užitak, a da se pored tekuće vode neko ne kupa još nisam doživio.
I ako mi je neko privlačan nema tu jesam li zaljubljen,koliko mi je stalo i je li "prava osoba". Sex je sex uostalom, ne znam zašto se oralni izdvaja.
slazem se sa tobom sem toga po meni je oralni predigra i uvod u sex