Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Smail Aga Cengic
#51 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Ok, momci i djevojke, ima li ko sta originalno od dokumentacije da postavi ovdje? Nista prijepisi i slicno...
Zahvaljujem...
Zahvaljujem...
- sagosen
- delllboy79
#53 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Glupost ali hrvati i dalje slave NDH i dizu spomenike njenim vojnicima.IkaIJ wrote:http://www.jutarnji.hr/zivotna-ispovije ... -/1508510/
Kakvu glupost pročitah, nevjerovatno...
Evo jedan u yKiseljaku. Jasno pise Hrvatskim braniteljima 1941-1995
.
A na samom kraju razgovora Jakov Sedlar je upitao Višnju Pavelić: “Bi li vaš tata bio zadovoljan današnjom Hrvatskom?”
Malo se nasmijala i tihim glasom odgovorila. “Zbog Bosne ne, sigurno. Jer to mu je bila glavna briga, Bosna. To mu je bila glavna briga.” Stisnula je usnice i namrštila se.
”Ne vjerujem da bi bio zadovoljan.”

- Smail Aga Cengic
#54 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Ja bih volio samo neke dokumente da vidim, bajke sam citao kao dijete...
- Danguba
#55 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Je li postoji jos ona kamena kuca niz Bradinu ili uz Bradinu u kojoj je poglavnik rodjen?delllboy79 wrote: Glupost ali hrvati i dalje slave NDH i dizu spomenike njenim vojnicima.
Evo jedan u yKiseljaku. Jasno pise Hrvatskim braniteljima 1941-1995
.
A na samom kraju razgovora Jakov Sedlar je upitao Višnju Pavelić: “Bi li vaš tata bio zadovoljan današnjom Hrvatskom?”
Malo se nasmijala i tihim glasom odgovorila. “Zbog Bosne ne, sigurno. Jer to mu je bila glavna briga, Bosna. To mu je bila glavna briga.” Stisnula je usnice i namrštila se.
”Ne vjerujem da bi bio zadovoljan.”
Mozda zbog svog porijekla...a Hrvata nikad manje u BiH(na zalost) zahvaljujuci njihovim politicarima.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#56 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
da mi je znati sta li su bili hrvatski vojnici po hrvatskim selima 1941-1945
okupatori mozda????
sjooooo revizionizma i propagande i to nakon sto se dokazalo da je jna najbolja armija na svijetu a Jugoslavija savsrenstvo ljudske civilizacije predvodjena najmiroljubivijim narodom u europi
okupatori mozda????
sjooooo revizionizma i propagande i to nakon sto se dokazalo da je jna najbolja armija na svijetu a Jugoslavija savsrenstvo ljudske civilizacije predvodjena najmiroljubivijim narodom u europi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#57 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Zavisi sta je bilo na kapi. Stilizovano U ili petokraka.
- Truba
#58 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
nisu sbe hrvatske postrojbe bile u
a petokraka je strani pojam za vecinu hrvatskih sela u bih i cro
- Danguba
#59 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
zar opet.Black swan wrote:nisu sbe hrvatske postrojbe bile u
- Truba
#60 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
ma znam da ja ovdje ne mogu da se raspravljam s 50 mrzitelja hrvata i hrvatske drzave to je sizifov posao nit imam vremena niti mogu desetljeca propagande u jednom postu ispraviti
ali eto dok bije hrvatsko srce u hrvatskog junaka vama u inat sahovnica se viori
hrvatska postoji i hrvatski narod
a i vidim da vi niste pljunuli po pretokraci
dok vam djeca izucavaju o tekovinama NOB-a
i sve ulice i skole tipa proleterske brigade i narodnih heroja nisu zamijenje za pase i begove
ali eto dok bije hrvatsko srce u hrvatskog junaka vama u inat sahovnica se viori
i sve ulice i skole tipa proleterske brigade i narodnih heroja nisu zamijenje za pase i begove
- Danguba
- muha_sa
- Gojeni H
#63 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Black swan wrote:ma znam da ja ovdje ne mogu da se raspravljam s 50 mrzitelja hrvata i hrvatske drzave to je sizifov posao nit imam vremena niti mogu desetljeca propagande u jednom postu ispraviti
-
Paul F.
#64 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Naravno da ne pljujemo po petokraci. To bi bilo pljuvanje po vlastitoj povijesti. Hrvatskih junaka je najviše bilo u HOS u koji su Hrvatske vlasti rasturile. Hrvatska jeste dobila u ratu ali po cijenu noža u leđa Hosovcima i Armiji BiH. Takvu pobjedu ja nikad ne bih želio sebi.Black swan wrote:ma znam da ja ovdje ne mogu da se raspravljam s 50 mrzitelja hrvata i hrvatske drzave to je sizifov posao nit imam vremena niti mogu desetljeca propagande u jednom postu ispraviti
- asurbanipal
#65 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Gojeni H wrote:Black swan wrote:ma znam da ja ovdje ne mogu da se raspravljam s 50 mrzitelja hrvata i hrvatske drzave to je sizifov posao nit imam vremena niti mogu desetljeca propagande u jednom postu ispraviti
![]()
Ali fakat šta napisa
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#66 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Jugoslovenska narodna armija nije bila armija samo "najmiroljubivijeg naroda u Evropi" vec svih nasih naroda i narodnosti a nastala je iz casnih partizanskih jedinica.Black swan wrote:da mi je znati sta li su bili hrvatski vojnici po hrvatskim selima 1941-1945
okupatori mozda????
Milosevic je 1991-1995 itekako zloupotrebio ime te vojske jer ta vojska i njegova vojska su imale samo jednu zajednicku stvar - zloupotrebljeno ime.
Hrvatski vojnici u hrvatskim selima od 1941-1945 su mogli biti :
- partizani , antifasisti , rodoljubi i JEDINI AKTIVNI BORCI PROTIV OKUPATURA I DOMACIH IZDAJNIKA
- domobrani , legalni vojnici tzv NDH drzave koja je ucinila genocid nad Srbima , Jevrejima i Romima sa ciljem SISTEMATSKOG ISTREBLJENJA istih sa vlastite teritorije. Iako planski nisu cinili ratne zlocine bili su LEGALNA VOJSKA paradrzavne tvorevine AKTIVNI I VOJNI SAVEZNICI VERMAHTA , okupatora i ubica
- ustase , najcrnji i najreakcionarniji oblik fasistickog orgijanja i izivljavanja u WWII. Osnivac i vodja Pavelic Ante , ratni zlocinac.
Treba li ti neko dodatno pojasnjenje ili je sve jasno ? Hvala.
- Smail Aga Cengic
#67 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Jos uvijek nista?
- sagosen
#68 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Objašnjeno.sabina1 wrote:Jugoslovenska narodna armija nije bila armija samo "najmiroljubivijeg naroda u Evropi" vec svih nasih naroda i narodnosti a nastala je iz casnih partizanskih jedinica.Black swan wrote:da mi je znati sta li su bili hrvatski vojnici po hrvatskim selima 1941-1945
okupatori mozda????
Milosevic je 1991-1995 itekako zloupotrebio ime te vojske jer ta vojska i njegova vojska su imale samo jednu zajednicku stvar - zloupotrebljeno ime.
Hrvatski vojnici u hrvatskim selima od 1941-1945 su mogli biti :
- partizani , antifasisti , rodoljubi i JEDINI AKTIVNI BORCI PROTIV OKUPATURA I DOMACIH IZDAJNIKA
- domobrani , legalni vojnici tzv NDH drzave koja je ucinila genocid nad Srbima , Jevrejima i Romima sa ciljem SISTEMATSKOG ISTREBLJENJA istih sa vlastite teritorije. Iako planski nisu cinili ratne zlocine bili su LEGALNA VOJSKA paradrzavne tvorevine AKTIVNI I VOJNI SAVEZNICI VERMAHTA , okupatora i ubica
- ustase , najcrnji i najreakcionarniji oblik fasistickog orgijanja i izivljavanja u WWII. Osnivac i vodja Pavelic Ante , ratni zlocinac.
Treba li ti neko dodatno pojasnjenje ili je sve jasno ? Hvala.
- Smail Aga Cengic
#69 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Ima li ko sta o hrvatstvu bosne da ponudi? da mi dokaze da je bosna hrvatska zemlja? rad bi bio ga rastaviti na proste cinioce ali nema nikog...
-
slavonskilola
#70 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
...htio si valjda kazati da je Bosna i Hrvatska zemlja?Smail Aga Cengic wrote:Ima li ko sta o hrvatstvu bosne da ponudi? da mi dokaze da je bosna hrvatska zemlja? rad bi bio ga rastaviti na proste cinioce ali nema nikog...
- Smail Aga Cengic
#71 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
ako to zelis da dokazes, bujrum! bosna je bosanska zemlja, te vase ovcarske podjele po vjeri i religiji, mozete u svojim stadima prakticirati. Bosna je bila i prije nego su neki danasnji stanovnici naseljeni pod Osmanlijama a neki ostavili stare ilirske, avarske ili slavenske obicaje za nove monoteisticke religije...slavonskilola wrote:...htio si valjda kazati da je Bosna i Hrvatska zemlja?Smail Aga Cengic wrote:Ima li ko sta o hrvatstvu bosne da ponudi? da mi dokaze da je bosna hrvatska zemlja? rad bi bio ga rastaviti na proste cinioce ali nema nikog...
jesam bio jasan?
- asurbanipal
#72 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
Smail Aga Cengic wrote:
ako to zelis da dokazes, bujrum! bosna je bosanska zemlja, te vase ovcarske podjele po vjeri i religiji, mozete u svojim stadima prakticirati. Bosna je bila i prije nego su neki danasnji stanovnici naseljeni pod Osmanlijama a neki ostavili stare ilirske, avarske ili slavenske obicaje za nove monoteisticke religije...
U kojem smislu bosanska ? Geografskom ? Etno-religijskom ? Nacionalnom ? Kulturološkom, tradicijskom ?
Što se tiče falsifikata i mitova kod Hrvata, imaš ih od kralja Tomislava, preko Pacta convente, antemurale christianitatis, do ovih novijih, o gotskom podrijetlu Hrvata, "hrvatskom cvijeću" i "granici na Drini"...
-
slavonskilola
#73 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
..stvarno toi je glavurda kao u ovna da bi ti išta shvatio?Smail Aga Cengic wrote:ako to zelis da dokazes, bujrum! bosna je bosanska zemlja, te vase ovcarske podjele po vjeri i religiji, mozete u svojim stadima prakticirati. Bosna je bila i prije nego su neki danasnji stanovnici naseljeni pod Osmanlijama a neki ostavili stare ilirske, avarske ili slavenske obicaje za nove monoteisticke religije...slavonskilola wrote:...htio si valjda kazati da je Bosna i Hrvatska zemlja?Smail Aga Cengic wrote:Ima li ko sta o hrvatstvu bosne da ponudi? da mi dokaze da je bosna hrvatska zemlja? rad bi bio ga rastaviti na proste cinioce ali nema nikog...
jesam bio jasan?
- animals
#74 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
A ko su ti Bosanci, jesu li to oni koji uce Turski i ArapskiSmail Aga Cengic wrote:ako to zelis da dokazes, bujrum! bosna je bosanska zemlja, te vase ovcarske podjele po vjeri i religiji, mozete u svojim stadima prakticirati. Bosna je bila i prije nego su neki danasnji stanovnici naseljeni pod Osmanlijama a neki ostavili stare ilirske, avarske ili slavenske obicaje za nove monoteisticke religije...slavonskilola wrote:...htio si valjda kazati da je Bosna i Hrvatska zemlja?Smail Aga Cengic wrote:Ima li ko sta o hrvatstvu bosne da ponudi? da mi dokaze da je bosna hrvatska zemlja? rad bi bio ga rastaviti na proste cinioce ali nema nikog...
jesam bio jasan?
u skolama..
-
Bodkin
#75 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu
A sta su srpski vojnici u srpskim selima u hrvatskoj 91?Black swan wrote:da mi je znati sta li su bili hrvatski vojnici po hrvatskim selima 1941-1945
okupatori mozda????