Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

(H)istorija/povijest Bosne i Hercegovine, regiona, itd...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Smail Aga Cengic

#51 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by Smail Aga Cengic »

Ok, momci i djevojke, ima li ko sta originalno od dokumentacije da postavi ovdje? Nista prijepisi i slicno...

Zahvaljujem...
sagosen

#52 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by sagosen »

http://www.jutarnji.hr/zivotna-ispovije ... -/1508510/

Kakvu glupost pročitah, nevjerovatno...
delllboy79

#53 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by delllboy79 »

IkaIJ wrote:http://www.jutarnji.hr/zivotna-ispovije ... -/1508510/

Kakvu glupost pročitah, nevjerovatno...
Glupost ali hrvati i dalje slave NDH i dizu spomenike njenim vojnicima.
Evo jedan u yKiseljaku. Jasno pise Hrvatskim braniteljima 1941-1995
.
A na samom kraju razgovora Jakov Sedlar je upitao Višnju Pavelić: “Bi li vaš tata bio zadovoljan današnjom Hrvatskom?”
Malo se nasmijala i tihim glasom odgovorila. “Zbog Bosne ne, sigurno. Jer to mu je bila glavna briga, Bosna. To mu je bila glavna briga.” Stisnula je usnice i namrštila se.
”Ne vjerujem da bi bio zadovoljan.”

Image
Smail Aga Cengic

#54 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Ja bih volio samo neke dokumente da vidim, bajke sam citao kao dijete...
Danguba

#55 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by Danguba »

delllboy79 wrote: Glupost ali hrvati i dalje slave NDH i dizu spomenike njenim vojnicima.
Evo jedan u yKiseljaku. Jasno pise Hrvatskim braniteljima 1941-1995
.
A na samom kraju razgovora Jakov Sedlar je upitao Višnju Pavelić: “Bi li vaš tata bio zadovoljan današnjom Hrvatskom?”
Malo se nasmijala i tihim glasom odgovorila. “Zbog Bosne ne, sigurno. Jer to mu je bila glavna briga, Bosna. To mu je bila glavna briga.” Stisnula je usnice i namrštila se.
”Ne vjerujem da bi bio zadovoljan.”
Je li postoji jos ona kamena kuca niz Bradinu ili uz Bradinu u kojoj je poglavnik rodjen?

Mozda zbog svog porijekla...a Hrvata nikad manje u BiH(na zalost) zahvaljujuci njihovim politicarima.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#56 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by Truba »

da mi je znati sta li su bili hrvatski vojnici po hrvatskim selima 1941-1945
okupatori mozda????

sjooooo revizionizma i propagande i to nakon sto se dokazalo da je jna najbolja armija na svijetu a Jugoslavija savsrenstvo ljudske civilizacije predvodjena najmiroljubivijim narodom u europi :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#57 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by _BataZiv_0809 »

Zavisi sta je bilo na kapi. Stilizovano U ili petokraka.
Truba

#58 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by Truba »

nisu sbe hrvatske postrojbe bile u
a petokraka je strani pojam za vecinu hrvatskih sela u bih i cro
Danguba

#59 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by Danguba »

Black swan wrote:nisu sbe hrvatske postrojbe bile u
a petokraka je strani pojam za vecinu hrvatskih sela u bih i cro
zar opet. :D
Truba

#60 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by Truba »

ma znam da ja ovdje ne mogu da se raspravljam s 50 mrzitelja hrvata i hrvatske drzave to je sizifov posao nit imam vremena niti mogu desetljeca propagande u jednom postu ispraviti

ali eto dok bije hrvatsko srce u hrvatskog junaka vama u inat sahovnica se viori
hrvatska postoji i hrvatski narod

a i vidim da vi niste pljunuli po pretokraci
dok vam djeca izucavaju o tekovinama NOB-a
i sve ulice i skole tipa proleterske brigade i narodnih heroja nisu zamijenje za pase i begove
Danguba

#61 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by Danguba »

:lol: :lol:
Gojeni H

#63 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by Gojeni H »

Black swan wrote:ma znam da ja ovdje ne mogu da se raspravljam s 50 mrzitelja hrvata i hrvatske drzave to je sizifov posao nit imam vremena niti mogu desetljeca propagande u jednom postu ispraviti

ali eto dok bije hrvatsko srce u hrvatskog junaka vama u inat sahovnica se viori

i sve ulice i skole tipa proleterske brigade i narodnih heroja nisu zamijenje za pase i begove

Paul F.

#64 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by Paul F. »

Black swan wrote:ma znam da ja ovdje ne mogu da se raspravljam s 50 mrzitelja hrvata i hrvatske drzave to je sizifov posao nit imam vremena niti mogu desetljeca propagande u jednom postu ispraviti

Naravno da ne pljujemo po petokraci. To bi bilo pljuvanje po vlastitoj povijesti. Hrvatskih junaka je najviše bilo u HOS u koji su Hrvatske vlasti rasturile. Hrvatska jeste dobila u ratu ali po cijenu noža u leđa Hosovcima i Armiji BiH. Takvu pobjedu ja nikad ne bih želio sebi.
asurbanipal

#65 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by asurbanipal »

Gojeni H wrote:

Ali fakat šta napisa :lol: :-)
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#66 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by sabina1 »

Black swan wrote:da mi je znati sta li su bili hrvatski vojnici po hrvatskim selima 1941-1945
okupatori mozda????

sjooooo revizionizma i propagande i to nakon sto se dokazalo da je jna najbolja armija na svijetu a Jugoslavija savsrenstvo ljudske civilizacije predvodjena najmiroljubivijim narodom u europi :thumbup:
Jugoslovenska narodna armija nije bila armija samo "najmiroljubivijeg naroda u Evropi" vec svih nasih naroda i narodnosti a nastala je iz casnih partizanskih jedinica.
Milosevic je 1991-1995 itekako zloupotrebio ime te vojske jer ta vojska i njegova vojska su imale samo jednu zajednicku stvar - zloupotrebljeno ime.
Hrvatski vojnici u hrvatskim selima od 1941-1945 su mogli biti :
- partizani , antifasisti , rodoljubi i JEDINI AKTIVNI BORCI PROTIV OKUPATURA I DOMACIH IZDAJNIKA
- domobrani , legalni vojnici tzv NDH drzave koja je ucinila genocid nad Srbima , Jevrejima i Romima sa ciljem SISTEMATSKOG ISTREBLJENJA istih sa vlastite teritorije. Iako planski nisu cinili ratne zlocine bili su LEGALNA VOJSKA paradrzavne tvorevine AKTIVNI I VOJNI SAVEZNICI VERMAHTA , okupatora i ubica
- ustase , najcrnji i najreakcionarniji oblik fasistickog orgijanja i izivljavanja u WWII. Osnivac i vodja Pavelic Ante , ratni zlocinac.

Treba li ti neko dodatno pojasnjenje ili je sve jasno ? Hvala.
sagosen

#68 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by sagosen »

sabina1 wrote:
Black swan wrote:da mi je znati sta li su bili hrvatski vojnici po hrvatskim selima 1941-1945
okupatori mozda????

Jugoslovenska narodna armija nije bila armija samo "najmiroljubivijeg naroda u Evropi" vec svih nasih naroda i narodnosti a nastala je iz casnih partizanskih jedinica.
Milosevic je 1991-1995 itekako zloupotrebio ime te vojske jer ta vojska i njegova vojska su imale samo jednu zajednicku stvar - zloupotrebljeno ime.
Hrvatski vojnici u hrvatskim selima od 1941-1945 su mogli biti :
- partizani , antifasisti , rodoljubi i JEDINI AKTIVNI BORCI PROTIV OKUPATURA I DOMACIH IZDAJNIKA
- domobrani , legalni vojnici tzv NDH drzave koja je ucinila genocid nad Srbima , Jevrejima i Romima sa ciljem SISTEMATSKOG ISTREBLJENJA istih sa vlastite teritorije. Iako planski nisu cinili ratne zlocine bili su LEGALNA VOJSKA paradrzavne tvorevine AKTIVNI I VOJNI SAVEZNICI VERMAHTA , okupatora i ubica
- ustase , najcrnji i najreakcionarniji oblik fasistickog orgijanja i izivljavanja u WWII. Osnivac i vodja Pavelic Ante , ratni zlocinac.

Treba li ti neko dodatno pojasnjenje ili je sve jasno ? Hvala.
Objašnjeno.
Smail Aga Cengic

#69 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Ima li ko sta o hrvatstvu bosne da ponudi? da mi dokaze da je bosna hrvatska zemlja? rad bi bio ga rastaviti na proste cinioce ali nema nikog...
slavonskilola

#70 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by slavonskilola »

Smail Aga Cengic wrote:Ima li ko sta o hrvatstvu bosne da ponudi? da mi dokaze da je bosna hrvatska zemlja? rad bi bio ga rastaviti na proste cinioce ali nema nikog...
...htio si valjda kazati da je Bosna i Hrvatska zemlja?
Smail Aga Cengic

#71 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

slavonskilola wrote:
Smail Aga Cengic wrote:Ima li ko sta o hrvatstvu bosne da ponudi? da mi dokaze da je bosna hrvatska zemlja? rad bi bio ga rastaviti na proste cinioce ali nema nikog...
ako to zelis da dokazes, bujrum! bosna je bosanska zemlja, te vase ovcarske podjele po vjeri i religiji, mozete u svojim stadima prakticirati. Bosna je bila i prije nego su neki danasnji stanovnici naseljeni pod Osmanlijama a neki ostavili stare ilirske, avarske ili slavenske obicaje za nove monoteisticke religije...

jesam bio jasan?
asurbanipal

#72 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by asurbanipal »

Smail Aga Cengic wrote:
ako to zelis da dokazes, bujrum! bosna je bosanska zemlja, te vase ovcarske podjele po vjeri i religiji, mozete u svojim stadima prakticirati. Bosna je bila i prije nego su neki danasnji stanovnici naseljeni pod Osmanlijama a neki ostavili stare ilirske, avarske ili slavenske obicaje za nove monoteisticke religije...

U kojem smislu bosanska ? Geografskom ? Etno-religijskom ? Nacionalnom ? Kulturološkom, tradicijskom ?

Što se tiče falsifikata i mitova kod Hrvata, imaš ih od kralja Tomislava, preko Pacta convente, antemurale christianitatis, do ovih novijih, o gotskom podrijetlu Hrvata, "hrvatskom cvijeću" i "granici na Drini"...
slavonskilola

#73 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by slavonskilola »

Smail Aga Cengic wrote:
slavonskilola wrote:

jesam bio jasan?
..stvarno toi je glavurda kao u ovna da bi ti išta shvatio?
animals

#74 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by animals »

Smail Aga Cengic wrote:
slavonskilola wrote:

jesam bio jasan?
A ko su ti Bosanci, jesu li to oni koji uce Turski i Arapski
u skolama..
Bodkin

#75 Re: Svi Hrvatski povijesni falsifikati na jednom mejstu

Post by Bodkin »

okupatori mozda????

A sta su srpski vojnici u srpskim selima u hrvatskoj 91? :mrgreen:
Post Reply