na zalost,ja mislim da jako tesko da ce narod ustati i uraditi kvalitetne demonstracije,jer nama ko da ih povede,a ako se i pojavi,foteljasi ga kupe ili ga preko medija pometuuvjek dobar gost wrote:Opet šta reći nego da si u pravu, ali ja sam mislio na kontinuitet jednih protesta... znači da prođu sve faze, protesti, šetnje, protesti, demonstracije... haos...puni krug da se zatvori...
Čekamo da se vratiš....
jedini nacin je da mladi ljudi,koji smatraju da zele nesto da urade za ovaj narod i drzavu,da se vise angazuju u strankama,nebitno jel sda,sdp,sbih,i da se organizuju i da polako skidaju nepsobne kadrove koji neznaju da upale kompjuter,a kamo li da naprave dobar projekat koji bi polucio rezultate
i da kroz sistem mjenjaju sistem
trenutno nema drugog rijesenja
ali moraju da budu na svakakve igre,jer stariji ,,foteljasi,, ce da samo svoje podobne omladince da propustaju kroz hijerarhiju i dozvolice im napredovanje
na zalost to je stvarnost nasih stranaka
mada ja licno preferiram ,,revoluciju,,
cak bi uzeo godisnji i doletio u bosnu da se pridruzim ,,derneku,, meni je dovoljno samo da spustim ruke na nekog politicara,po mogucnosti brankovica,zadovoljio bi se i nekim manjim,i da ga kvalitetno polomim,i ovako dizem 110 kg bendja,kad bi zmahnuo i kad bi ga i promasio,mislim da bi dobio upalu pluca
doduse jednog bivseg kantonalnog ministra sam i istukao,koja su to djubrad,oni kontaju kad se uvale u fotelju da ce ih samo smrt iz te fotelje skloniti,dignu se na takve visine da blokitaju avionski saobracaj,policija ih stiti i oni misle da mogu po svima da gaze i to rade
a stvarno sam ga nacepio
moj haveru ja sam otisao sa 17 i po godina dobrovoljno u rat,ratovao da kraja,nisam izbjeglica,nisam iz neke potrebe otisao u rat,bio sam u jednoj od najelitnijih jedinica armije bih,bio sam u dosta akcija u probojima
pa kad tad nisam spustio glavu,vala je necu ni sada pred ovim misevima
kazem ti,ni samo razumiju jedan jezik,znam to iz iskustva