Bio mi je komšija a i znam ga tako da sam mu sve to što mislim o njemu i rekao, zbog stavova o fudbalskom savezu ne razgovaramo oko godinu dana...fantom slobode wrote:Idi mu reci kada ga vidis na ulici, da mu se pokakis, nije Baho nedostupan, a i znas kako izgleda.Nekako mi se cini da kod tebe ni komsije ne valjaju, ne valja ni grad, sve se nesto pitam, valja li ista tebi, mislim ne poznajemo se, ali si nekako previse razocaran u sve, cisto pretpostavke radi, je li te raja zajebavala kada si bio mali? Boris se na svoj nacin, svaka ti cast za to, ali nemoj uvijek negativno, raja hoce veselo, ko ce slusat' tudju muku...Licis mi na nekoga koji prijavljuje komsije policiji zato sto nisu ocistili haustor...a ne pokuca im na vrata da im to kaze...Eto izvini, nista lose nisam mislio.uvjek dobar gost wrote:
Neću više da se citiramo jer vidim da se razumijemo.... iako i sam nosim prezime Bilić.... uvijek ću navijati samo za BiH ... prve komšije za koje ću navijati su Italijani... Njemci... Francuzi... Holanđani... Braziilci...
![]()
Ne znam ali pokakim se na Bahino čojstvo....
Živili
Meni valjaju sljedeće stvari: priroda , dolina Rakitnice, Neretva, rafting na Uni, Bihać, Plivska jezera, divlji konji oko Livna, Trebević, Vrelo Bosne radnim danom, history chanel... ima još stvari tu puno.. šetnja po Darivi.. Igmanu.. fotografija me odmara i zanima...Travnik, Jajice, Počitelj, Mostar, Buna, Blagaj....
Ne prijavljujem komšije, mada bi neke i trebao.. nisam toliki ters koliko izgledam mada nisam baš ni zlatan... sad ovo dođe kao da ispunjavam spomenar nekome...
Što se tiče tuđe muke.... nećemo se valjda lagati samo da bi nam bilo ko fol dobro... ,za sebe mislim samo da sam malo preko mjere realan.... ali eto neću više.,.... izvinite
Sve u svemu ja samo imam svoj stav i branim ga.... i branio sam ga kad sam bio mali... i zajebavala su me djeca kao i sve ostale... ni manje ni više... ko djeca... znaš i sam
P.S
Meni je pravo drago što je jedna srednje jaka reprezentacija pobijedila veliku poput Njemačke... ali istina je nije mi drago što su to ovaj put bili reprezentativci Hrvatske, ali svaka čast njima i blago njihovim navijačima....