Hillary, Barack ili John - 'Ko i Zasto

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.

Za Koga Glasate? Hillary, Barack ili John - 'Ko i Zasto

Poll ended at 07/01/2009 21:03

Hillary Clinton
6
19%
Barack Obama
23
72%
John Mccain
3
9%

Total votes: 32

pitt

#51 Re: Hillary, Barack ili John - 'Ko i Zasto

Post by pitt »

ma suplja ba........mediji ne pustaju to a niko ne spominje gluposti i nebuloze P. robertsa, rahmetlije folwela, i ostalih crkvenjaka bliskih vladajucoj strukturi. I po ko zna koji put....obama nije musliman,.....
ahuseino

#52 Re: Hillary, Barack ili John - 'Ko i Zasto

Post by ahuseino »

callmethebreeeze wrote:
ahuseino wrote:
pitt wrote:Ma Bill O'R u zadnje vrije gotivi malo obamu....u poredjenju sa H od koje mu se kosa dize na glavi :D :D :D
A Ann Coulter? Ha?

Oduzme mi se svijest kad nju vidim.

Billke to smisljeno; zna da ce im biti lakse mlatit' se s Muslimanom, crncem, liberalom nego sa Helgom.
sto ba? bas je ona slatka.

meni, kao eUropljaninu, jos uvijek nije jasno sto je obama imao toliko frke zbog izjava wright-a. ok da mu je ovaj bio neka vrsta "duhovnog savjetnika", ali majka mu stara, ne moze obama snositi odgovornost za ono sto wright govori.
In a nutshell, a i ja se dijelom slazem, pitanje se postavlja: Kakao mozes slusati nekoga da ti popuje 20 godina na nedeljnoj misi, a ko je zadrti white-hater?
S ovim che ga pitanjem mlatit' republikanci to besvijesti.

Nije to da je njegov misistar reflection of of his positions, nego kako ga je mogao 'slusati' i i dalje biti associated.

Al' nema veze, nisam znao da i McCain ima slicnog skeletona u ormaru (onaj video gore).
Šeha

#53 Re: Hillary, Barack ili John - 'Ko i Zasto

Post by Šeha »

Evo jedan voice over samo za Pitt-a :D :D :D

Hitlary
ahuseino

#54 Re: Hillary, Barack ili John - 'Ko i Zasto

Post by ahuseino »

Sta mislite jel' Edwards-ov endorsmement smisljen za black-white presidential ticket?

... Ili pak ovaj 'puca' na attorney general position.
Post Reply