Moda u sarajevskim buticima

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#51 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:Rozo mi je nekako bolje za curice :D

Image
ok. prihvatam. kad donosis?
tech10

#52 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Naci cemo se u Kapucinu da ti ga predam. :D
mIRCerka

#53 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:Naci cemo se u Kapucinu da ti ga predam. :D
samo javi na pp kad i doci cu. veceras ne mogu, sad moram ici.
pozz
tech10

#54 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Ne mogu ni ja veceras. Puno mi je da preplivam okean. Ti se samo spusti dole, obavezno sa viklerima. Poznaces me po Nike trenerki. :D
mIRCerka

#55 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:Ne mogu ni ja veceras. Puno mi je da preplivam okean. Ti se samo spusti dole, obavezno sa viklerima. Poznaces me po Nike trenerki. :D
daleko je meni kahvucino, imam dobrih 5 minuta pjehe... viklere nosim samo vikendom...nista ne znas
tech10

#56 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Hajde onda u Operi. :D
mIRCerka

#57 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:Hajde onda u Operi. :D
Hajd onda u basti restorana LIGHTS... to mi je blize, da mogu doci u trenerci :D
*mima*

#58 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by *mima* »

Better Man wrote:
mima wrote:

U bagateli se moze nac super stvarcica.........kupila sam sandaLone za 10 km......a kupila ponajvecoj zimi i snijegu... :lol:
Sad si sva sretna, jer si kupila sandale samo za 10 KM (dobro sam prošla, jer sam ih platila jeftino), a sutra kad ti noge, tj. stopala stradaju od nekvalitetnih i neudobnih jeftinih sandala, cipela, čizama itd. žaličeš dan kad si takvo što kupila.
Naravno da sam sretna jer su krasne i jeftine.........a imam vec 3 para sandala koje sam placala po 320 km....i cizme nosim jako kvalitetne koje kostaju 370 km........Ali to nije bitno i ne volim da se hvalim jer se to nikog ne tice. Bezveze je da bilo ko donosi neke zakljucke na osnovu neke izjave.
CLIO

#59 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by CLIO »

Mnogi se tu hvale. Ja to ne volim i ja imam odijelo od 1200 KM al to nikome ne pricam. :lol: :lol: :lol: :lol:
mIRCerka

#60 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

CLIO wrote:Mnogi se tu hvale. Ja to ne volim i ja imam odijelo od 1200 KM al to nikome ne pricam. :lol: :lol: :lol: :lol:
ja imam bajramsko odijelo od 150 km, i trenutno mi spada jer sam smrsala (vidi tek tog hvaljenja) :D

Ljudi moji, sve je sivo crno zlatno, evo jutros nadjoh jednu sarenu radnju, na Grbavici, KIKI RIKI sve sareno bogtemazo ko da si u dzungli, odo na pauzi vidjet sta da kupim malena :sax:
mIRCerka

#61 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

ZENE, tamo pise 2 platis 1 gratis, javim se s pauze sa cijenama :D
*mima*

#62 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by *mima* »

CLIO wrote:Mnogi se tu hvale. Ja to ne volim i ja imam odijelo od 1200 KM al to nikome ne pricam. :lol: :lol: :lol: :lol:

A ko se hvali?
madner

#63 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by madner »

A ti si taj, ja kupio ono od 1500 jer si mi mazno to. :D
mIRCerka

#64 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

besana wrote:Nije moda i nije butik ali moram vam prijaviti PEKO preko puta RTV doma, ja juče bila, cipele po 15, 30, 40 KM, i to kožne. Vele one žene da je to zaliha od prošle godine, ali Boga mi ja ne vidjeh rok trajanja na njima. Ima svakoraznih, jedino su se brojevi probrali, ali preporučam :D
ima li sta zenstveni 41 :D
*mima*

#65 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by *mima* »

mIRCerka wrote:
besana wrote:Nije moda i nije butik ali moram vam prijaviti PEKO preko puta RTV doma, ja juče bila, cipele po 15, 30, 40 KM, i to kožne. Vele one žene da je to zaliha od prošle godine, ali Boga mi ja ne vidjeh rok trajanja na njima. Ima svakoraznih, jedino su se brojevi probrali, ali preporučam :D
ima li sta zenstveni 41 :D
Sa tim jeftinim cipelama Peko...treba dobro pazit. Imaju mnogo kineske obuce...a broj 41 je jako mali.......jedino da odes i probas..
mIRCerka

#66 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

cula sam i ja da u mnogim obucarnicama ima dosta kineskih pipela i tashAna koje se prodaju ko visoki kvalitet....
*mima*

#67 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by *mima* »

mIRCerka wrote:cula sam i ja da u mnogim obucarnicama ima dosta kineskih pipela i tashAna koje se prodaju ko visoki kvalitet....
Dobro si cula i jako su neudobne.......sama sam se uvjerila....a i priznala mi teta iz jedne od prodavnica Peko..... :(
Dioda

#68 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by Dioda »

Ma sad vise ne postoji nikakva garancija da je nesto kvalitetno ako se prodaje u nekoj dobroj radnji.Prosle godine sam bila u Mostaru.I odem u onaj dio Mostara,preko puta onog nekog centra Katarina Kosaca.Tamo neki trzni centar.Nadjem neke cizme,extra dobre i udobne.Jos nije bila pocela zima,pa se obradovah.I platim ih 90 km.
Medjutim,nakon sto ih dva puta obukoh,one vec napukle.I po belaju odem na pijacu otoka,i....Ugledam moje cizme.40km.Da se upucas :D
Kad gledamo neke cipelica,moja mama uzme i pomirise djon.Da ne vjerujes.Ona mi tvrdi da kineske smrde.Valjda prave te djonove od nakog materijala koji bas danfa :-)
tech10

#69 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

mIRCerka wrote:
Hajd onda u basti restorana LIGHTS... to mi je blize, da mogu doci u trenerci :D
Jel' to ispred Metalke i sahovskog kluba?
:D
mIRCerka

#70 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

bijo ja u kikiriki butiku...

kupis 2 majice, trecu dobijes gratis :D to je akcija...ima svega piplovi, zene sa uskim kukovima i kracim nogama, letite letite ima farmerki preeeeeeeeedobrih....
mIRCerka

#71 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:
mIRCerka wrote:
Jel' to ispred Metalke i sahovskog kluba?
:D
Nije dodjavolavise...
Shopping neboderi, zute boje, Grbavica, reci taksisti sa aJrodroma da pici pravac u Jozin restoran :D
tech10

#72 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

[quote="mIRCerka"
ima li sta zenstveni 41 :D[/quote]
Jel' to za Yetija? :D
tech10

#73 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

mIRCerka wrote: Shopping neboderi, zute boje, Grbavica, reci taksisti sa aJrodroma da pici pravac u Jozin restoran :D
Pa ti si hebote u mojoj zoni odgovornosti. :D
mIRCerka

#74 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:
mIRCerka wrote: Shopping neboderi, zute boje, Grbavica, reci taksisti sa aJrodroma da pici pravac u Jozin restoran :D
Pa ti si hebote u mojoj zoni odgovornosti. :D
ovdje Jeta sumadinac :D sa 187 cm visine, mislim da bih izgledala presmijesno da nosim 38 cipele...
:oops:
sad za ovu uvredu koju samo krv moze sprati, zelim i PLAVU masku za iphone...
CLIO

#75 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by CLIO »

madner wrote:
A ti si taj, ja kupio ono od 1500 jer si mi mazno to. :D
Kupio bi ja to od 1500 al mi tzrebale jos cipele , kosulja i kravata sto me kostalo jos 1200 KM. :dance:
Post Reply