ok. prihvatam. kad donosis?tech10 wrote:Rozo mi je nekako bolje za curice![]()
Moda u sarajevskim buticima
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#51 Re: Moda u sarajevskim buticima
- tech10
#52 Re: Moda u sarajevskim buticima
Naci cemo se u Kapucinu da ti ga predam. 
-
mIRCerka
#53 Re: Moda u sarajevskim buticima
samo javi na pp kad i doci cu. veceras ne mogu, sad moram ici.tech10 wrote:Naci cemo se u Kapucinu da ti ga predam.
pozz
- tech10
#54 Re: Moda u sarajevskim buticima
Ne mogu ni ja veceras. Puno mi je da preplivam okean. Ti se samo spusti dole, obavezno sa viklerima. Poznaces me po Nike trenerki. 
-
mIRCerka
#55 Re: Moda u sarajevskim buticima
daleko je meni kahvucino, imam dobrih 5 minuta pjehe... viklere nosim samo vikendom...nista ne znastech10 wrote:Ne mogu ni ja veceras. Puno mi je da preplivam okean. Ti se samo spusti dole, obavezno sa viklerima. Poznaces me po Nike trenerki.
- tech10
#56 Re: Moda u sarajevskim buticima
Hajde onda u Operi. 
-
mIRCerka
#57 Re: Moda u sarajevskim buticima
Hajd onda u basti restorana LIGHTS... to mi je blize, da mogu doci u trenercitech10 wrote:Hajde onda u Operi.
-
*mima*
#58 Re: Moda u sarajevskim buticima
Naravno da sam sretna jer su krasne i jeftine.........a imam vec 3 para sandala koje sam placala po 320 km....i cizme nosim jako kvalitetne koje kostaju 370 km........Ali to nije bitno i ne volim da se hvalim jer se to nikog ne tice. Bezveze je da bilo ko donosi neke zakljucke na osnovu neke izjave.Better Man wrote:Sad si sva sretna, jer si kupila sandale samo za 10 KM (dobro sam prošla, jer sam ih platila jeftino), a sutra kad ti noge, tj. stopala stradaju od nekvalitetnih i neudobnih jeftinih sandala, cipela, čizama itd. žaličeš dan kad si takvo što kupila.mima wrote:
U bagateli se moze nac super stvarcica.........kupila sam sandaLone za 10 km......a kupila ponajvecoj zimi i snijegu...
- CLIO
#59 Re: Moda u sarajevskim buticima
Mnogi se tu hvale. Ja to ne volim i ja imam odijelo od 1200 KM al to nikome ne pricam.

-
mIRCerka
#60 Re: Moda u sarajevskim buticima
ja imam bajramsko odijelo od 150 km, i trenutno mi spada jer sam smrsala (vidi tek tog hvaljenja)CLIO wrote:Mnogi se tu hvale. Ja to ne volim i ja imam odijelo od 1200 KM al to nikome ne pricam.![]()
![]()
![]()
Ljudi moji, sve je sivo crno zlatno, evo jutros nadjoh jednu sarenu radnju, na Grbavici, KIKI RIKI sve sareno bogtemazo ko da si u dzungli, odo na pauzi vidjet sta da kupim malena
-
mIRCerka
#61 Re: Moda u sarajevskim buticima
ZENE, tamo pise 2 platis 1 gratis, javim se s pauze sa cijenama 
-
*mima*
#62 Re: Moda u sarajevskim buticima
CLIO wrote:Mnogi se tu hvale. Ja to ne volim i ja imam odijelo od 1200 KM al to nikome ne pricam.![]()
![]()
![]()
A ko se hvali?
- madner
#63 Re: Moda u sarajevskim buticima
A ti si taj, ja kupio ono od 1500 jer si mi mazno to.CLIO wrote:Mnogi se tu hvale. Ja to ne volim i ja imam odijelo od 1200 KM al to nikome ne pricam.![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
#64 Re: Moda u sarajevskim buticima
ima li sta zenstveni 41besana wrote:Nije moda i nije butik ali moram vam prijaviti PEKO preko puta RTV doma, ja juče bila, cipele po 15, 30, 40 KM, i to kožne. Vele one žene da je to zaliha od prošle godine, ali Boga mi ja ne vidjeh rok trajanja na njima. Ima svakoraznih, jedino su se brojevi probrali, ali preporučam
-
*mima*
#65 Re: Moda u sarajevskim buticima
Sa tim jeftinim cipelama Peko...treba dobro pazit. Imaju mnogo kineske obuce...a broj 41 je jako mali.......jedino da odes i probas..mIRCerka wrote:ima li sta zenstveni 41besana wrote:Nije moda i nije butik ali moram vam prijaviti PEKO preko puta RTV doma, ja juče bila, cipele po 15, 30, 40 KM, i to kožne. Vele one žene da je to zaliha od prošle godine, ali Boga mi ja ne vidjeh rok trajanja na njima. Ima svakoraznih, jedino su se brojevi probrali, ali preporučam
-
mIRCerka
#66 Re: Moda u sarajevskim buticima
cula sam i ja da u mnogim obucarnicama ima dosta kineskih pipela i tashAna koje se prodaju ko visoki kvalitet....
-
*mima*
#67 Re: Moda u sarajevskim buticima
Dobro si cula i jako su neudobne.......sama sam se uvjerila....a i priznala mi teta iz jedne od prodavnica Peko.....mIRCerka wrote:cula sam i ja da u mnogim obucarnicama ima dosta kineskih pipela i tashAna koje se prodaju ko visoki kvalitet....
- Dioda
#68 Re: Moda u sarajevskim buticima
Ma sad vise ne postoji nikakva garancija da je nesto kvalitetno ako se prodaje u nekoj dobroj radnji.Prosle godine sam bila u Mostaru.I odem u onaj dio Mostara,preko puta onog nekog centra Katarina Kosaca.Tamo neki trzni centar.Nadjem neke cizme,extra dobre i udobne.Jos nije bila pocela zima,pa se obradovah.I platim ih 90 km.
Medjutim,nakon sto ih dva puta obukoh,one vec napukle.I po belaju odem na pijacu otoka,i....Ugledam moje cizme.40km.Da se upucas
Kad gledamo neke cipelica,moja mama uzme i pomirise djon.Da ne vjerujes.Ona mi tvrdi da kineske smrde.Valjda prave te djonove od nakog materijala koji bas danfa
Medjutim,nakon sto ih dva puta obukoh,one vec napukle.I po belaju odem na pijacu otoka,i....Ugledam moje cizme.40km.Da se upucas
Kad gledamo neke cipelica,moja mama uzme i pomirise djon.Da ne vjerujes.Ona mi tvrdi da kineske smrde.Valjda prave te djonove od nakog materijala koji bas danfa
- tech10
#69 Re: Moda u sarajevskim buticima
Jel' to ispred Metalke i sahovskog kluba?mIRCerka wrote:Hajd onda u basti restorana LIGHTS... to mi je blize, da mogu doci u trenercitech10 wrote:Hajde onda u Operi.
-
mIRCerka
#70 Re: Moda u sarajevskim buticima
bijo ja u kikiriki butiku...
kupis 2 majice, trecu dobijes gratis
to je akcija...ima svega piplovi, zene sa uskim kukovima i kracim nogama, letite letite ima farmerki preeeeeeeeedobrih....
kupis 2 majice, trecu dobijes gratis
-
mIRCerka
#71 Re: Moda u sarajevskim buticima
Nije dodjavolavise...tech10 wrote:Jel' to ispred Metalke i sahovskog kluba?mIRCerka wrote:Hajd onda u basti restorana LIGHTS... to mi je blize, da mogu doci u trenercitech10 wrote:Hajde onda u Operi.
Shopping neboderi, zute boje, Grbavica, reci taksisti sa aJrodroma da pici pravac u Jozin restoran
- tech10
#72 Re: Moda u sarajevskim buticima
[quote="mIRCerka"
ima li sta zenstveni 41
[/quote]
Jel' to za Yetija?
ima li sta zenstveni 41
Jel' to za Yetija?
- tech10
#73 Re: Moda u sarajevskim buticima
Pa ti si hebote u mojoj zoni odgovornosti.mIRCerka wrote: Shopping neboderi, zute boje, Grbavica, reci taksisti sa aJrodroma da pici pravac u Jozin restoran
-
mIRCerka
#74 Re: Moda u sarajevskim buticima
ovdje Jeta sumadinactech10 wrote:Pa ti si hebote u mojoj zoni odgovornosti.mIRCerka wrote: Shopping neboderi, zute boje, Grbavica, reci taksisti sa aJrodroma da pici pravac u Jozin restoran
sad za ovu uvredu koju samo krv moze sprati, zelim i PLAVU masku za iphone...
- CLIO
#75 Re: Moda u sarajevskim buticima
Kupio bi ja to od 1500 al mi tzrebale jos cipele , kosulja i kravata sto me kostalo jos 1200 KM.madner wrote:A ti si taj, ja kupio ono od 1500 jer si mi mazno to.CLIO wrote:Mnogi se tu hvale. Ja to ne volim i ja imam odijelo od 1200 KM al to nikome ne pricam.![]()
![]()
![]()