HR nije jedino mjesto za odmor
@bagreta il kako vec
vjesticanametli wrote:
idi na BRACsuper je i nema puno nasih a plaze milina
![]()
hrasno38 wrote:Ako ides na odmor sa malom djecom onda prije svega trebas traziti mjesto koje ima plazu sa dosta hladovine. Ja sam zadnje dvije godine recimo bio u Malom Drveniku i meni je tu zaista odlicno. Nema velike guzve i buke jer nema puno kafica, disko klubova i muzike u zivo. Plaza je zaista velika i ima puno hladovine. More je poprilicno cisto ali se naravno ne moze uporediti sa Bolskim. Cijene smjestaja su normalne. I plaza mi je bukvalno ispred nosa. U principu u malom Drveniku svakome je plaza jako blizu.Ove godine sam opet tamo jer zasto mijenjati nesto sto ti odgovara.Naravno to je mjesto iskljuceno za dobar provod i za mladu raju.
Pa eto, spomenula si da nema puno nasihvjesticanametli wrote:halo banisam rekla da imam nesto protiv ljudi iz bih
za tvoju info stari gleda vjestica evropljane sa sjevera
stalno
HR nije jedino mjesto za odmor![]()
@bagreta il kako vecponesi fasirano meso sljedeci put na Bol
opet ovi nasiBaghira wrote:Pa eto, spomenula si da nema puno nasihvjesticanametli wrote:halo banisam rekla da imam nesto protiv ljudi iz bih
za tvoju info stari gleda vjestica evropljane sa sjevera
stalno
HR nije jedino mjesto za odmor![]()
@bagreta il kako vecponesi fasirano meso sljedeci put na Bol
Jah, mozda ti nemas nista protiv, nego ti samo zao sto ih nema
![]()
Ma haj, ne kaci se za sitnice. Ja samo rekoh da ima i drugih, koji su jednako dosadni.
Ma drugi put nosim cijelo jagnje sa sobomI nije na, nego u Bol
![]()
![]()
Jao stari, ne mere on bez detaljne analize![]()
Iskreno da ti kazem mozda je i bolje da ima nasih!!!!! S obzirom na ova zadnja dva slucaja najsigurniji si medju nasima:)vjesticanametli wrote:hrasno38 wrote:Ako ides na odmor sa malom djecom onda prije svega trebas traziti mjesto koje ima plazu sa dosta hladovine. Ja sam zadnje dvije godine recimo bio u Malom Drveniku i meni je tu zaista odlicno. Nema velike guzve i buke jer nema puno kafica, disko klubova i muzike u zivo. Plaza je zaista velika i ima puno hladovine. More je poprilicno cisto ali se naravno ne moze uporediti sa Bolskim. Cijene smjestaja su normalne. I plaza mi je bukvalno ispred nosa. U principu u malom Drveniku svakome je plaza jako blizu.Ove godine sam opet tamo jer zasto mijenjati nesto sto ti odgovara.Naravno to je mjesto iskljuceno za dobar provod i za mladu raju.
![]()
![]()
ali ima nasih
downtoearth wrote:jest vala. pa porani da prostreš peškire i zauzmeš hlad, pa progazi put između tuđih peškira da dođeš do vode...a naveče kafane pune naše raje k'o da si na ferhadiji!!! ustvari kad bolje razmislim tu vidim više svoje raje nego u sarajevu tokom cijele godine...
Šibenska rivijera? Primošten, Vodice, Rogoznica? Čuo sam da je u Rogoznica lijepo i mirno mjesto, a čini mi se da je izgrađena staza uz cijelu obalu do Šibenika (nisam siguran).Sarayman wrote:Ne bih da se zeznem kao prethodne godine, pa vec u martu ove razmisljam o rezervaciji negdje na plavom Jadranu. Tucepi i Brela su bili dosadasnji izbor, ali ove godine u obzir dolaze i druga mjesta. Dakle, Makarska rivijera ili sjevernije/juznije, manje je bitno. Ono sto jeste bitno, podrazumjeva sljedece:
-lijepo i mirnije mjesto sa setnicom (za djecja kolica)
-pristojan apartman za 4-clanu porodicu
-lijepa plaza u blizini
-blizina i dobar izbor restorana
Mozda neko ima preporuku iz vlastitog iskustva? Slusam vas pomno..
Nek zaobiđe Vodice iz jednostavnog razloga jer tamo nema plaže za malu djecu. Gdje si sjestio Učku majko moja. Ona je iznad Rijeke i nije nacionalni park. Možda si mislio na Paklenicu?Kjajević Majko wrote:Šibenska rivijera? Primošten, Vodice, Rogoznica? Čuo sam da je u Rogoznica lijepo i mirno mjesto, a čini mi se da je izgrađena staza uz cijelu obalu do Šibenika (nisam siguran).Sarayman wrote:Ne bih da se zeznem kao prethodne godine, pa vec u martu ove razmisljam o rezervaciji negdje na plavom Jadranu. Tucepi i Brela su bili dosadasnji izbor, ali ove godine u obzir dolaze i druga mjesta. Dakle, Makarska rivijera ili sjevernije/juznije, manje je bitno. Ono sto jeste bitno, podrazumjeva sljedece:
-lijepo i mirnije mjesto sa setnicom (za djecja kolica)
-pristojan apartman za 4-clanu porodicu
-lijepa plaza u blizini
-blizina i dobar izbor restorana
Mozda neko ima preporuku iz vlastitog iskustva? Slusam vas pomno..
U blizini su tri nacionalna parka Kornati (otočni), Učka (planinski), Krka (riječni). Ima se i šta obići i vidjeti ako nije odmor samo ležanje na plaži.
Izlet na Kornate brodom i nije tako skup, a i Krka je lijepa, bio sam.
Zašto besplatno. To možeš i s plaćom uz stan i hranu, koliko je meni poznato funkcionira već godinama.Ćelava cura wrote:Ima li negdje dzabe ili u zamjenu za rad, smjestaj i hrana?
Gledaj, ako imaš hrvatsko državljanstvo onda možeš birati od Istre do Dubrovnika, traži se sve i svašta, a ako nemaš onda bi morala zaobilaznim kanalima ovako preko foruma, odnosno, možeš ići na portaleĆelava cura wrote:HVala, mogla bih i zaraditi koji dinar znaci...Gdje se mogu naci ti sezonski poslovi?