Kad zavrsis Excel i dobijes certificate obavezno ga okaci na vidno mjesto u svom cubicle-umamica papucarka wrote:ma ja cu izdrzat zbog Excela
Drugarica Seka:)
- seln
Vishe puta bio na takvim eventima (sa razlicitim firmama). Postoji citava jedna industrija supljiranja (tako je ja zovem), treneri, coachi, folovi-golovi, neki kitabi kako uspjeti u zivotu, zadrzati dobro raspolozenje i kad te guze, izbjeci konflikte itd.....supljaaaaaaaaaa.
Ali, eto, gomila ljudi dobro zivi od toga.
Ali, eto, gomila ljudi dobro zivi od toga.
-
pita_zeljanica
Meni bi zaista trebao tako neki kurs..
Samo bez Excela, jer ga vise ne mogu ocima gledati. Posljednjih par mjeseci sam napravila stotine planova za odrzavanje masina pomocu istog..
neki kurs..da se malo "ohavizam"...
neki kurs..da se malo "ohavizam"...
- abondanzieri
Mamice meni se plaho svidja taj tvoj ausDEbildung 
-
mamica papucarka
jucer nam rekose da ne znaju koliko ce vremena ostati za Excel i da li cemo ga uopce radittech10 wrote:Kad zavrsis Excel i dobijes certificate obavezno ga okaci na vidno mjesto u svom cubicle-umamica papucarka wrote:ma ja cu izdrzat zbog Excela
-
mamica papucarka
ovako http://www.youtube.com/watch?v=feiCtACk26wtech10 wrote:mamice, mogla bi se ti poslije ovoga prijaviti na Zvijezde Granda.
- tech10
-
pita_zeljanica
to sa lavorom je pravo zafrkano...uvijek paziti da se voda ne prospepitt wrote:kruzok:D:D kako muzu prinjeti lavor i pivu.....a a ne prosuti
:D:D
Pletete li priglavke?:D:D
-
pita_zeljanica
joj gadosti...tech10 wrote:Najbolje je da vodu popiju.pita_zeljanica wrote: to sa lavorom je pravo zafrkano...uvijek paziti da se voda ne prospe
kada smo kod teme..odavno nisam otkiselila noge u lavoru..
sada ozbiljno..
dosta neseriozan taj kurs excela..da je kurs opustanja, pa hajde..
mamice upisi drugi neki kurs excela....
-
mamica papucarka
ma trazim posao sa 50 % radnog vremena, pa rekoh super da iskoristim vrijeme dok sta pametno ne nadjempita_zeljanica wrote:joj gadosti...tech10 wrote:Najbolje je da vodu popiju.pita_zeljanica wrote: to sa lavorom je pravo zafrkano...uvijek paziti da se voda ne prospe![]()
kada smo kod teme..odavno nisam otkiselila noge u lavoru..
sada ozbiljno..
dosta neseriozan taj kurs excela..da je kurs opustanja, pa hajde..
mamice upisi drugi neki kurs excela....
- tech10
Kad smo vec kod te teme evo jednog korisnog isjecka iz knjige Priruènik za ¾ene stampane 1955. godine:pitt wrote:
zivio mi muzu dragi....gospodaru familije:D:D:D:D
Sve vas treba na obuku tamo poslati:D:D:D
Pripremite veèeru na vrijeme. Veèeru planirajte ujutro, ili èak prethodnog dana, kako bi va¹eg supruga doèekao ukusan obrok kad se vrati s posla. Tako æete mu dati do znanja da ste mislili na njega dok je on radio, ali i da se brinete za njegove potrebe. Veæina mu¹karaca je gladna kad se vrate s posla, a pripremanjem njemu omiljenog jela ispunit æete mu potrebu za toplom dobrodo¹licom. Pripremite se za njega Odmorite se 15 minuta prije njegovog dolaska kuæi, tako æete biti osvje¾eni kada on doðe. Popravite ¹minku, stavite vrpcu u kosu i izgledajte svje¾e. Vas suprug je proveo puno vremena s ljudima umornima od posla. Budite zanimljiva i vesela za njega. Njegov dan je bio dosadan i treba mu malo zabave, a dio va¹ih du¾nosti je da se pobrinete za to. Smanjite razinu buke .Kad se va¹ suprug vrati s posla, iskljuèite sve kuæanske aparate i potaknite djecu da se i ona uti¹aju. Budite sretni sto ga vidite. Toplo mu se nasmijte i poka¾ite iskrenu ¾elju da mu udovoljite. Poslu¹ajte ga iako mu mo¾da morate reæi puno toga, nemojte to uèiniti neposredno nakon njegovog dolaska kuæi. Neka on prvo govori, on sigurno ima va¾nije stvari na umu od vas. Ne ometajte ga. Ne ¾alite se ako vas mu¾ doðe kuæi kasno naveèer ili ako ¾eli otiæi van na veèeru bez vas. Umjesto prigovaranja, poku¹ajte razumjeti pod kolikim je on pritiskom zbog posla. Kad je kod kuæe, sigurno se ¾eli odmoriti i opustiti. I na kraju,ne postavljajte mu nepotrebna pitanja i ne sumnjajte u njegovu sposobnost prosuðivanje ili integritet. Ne zaboravite da je on gospodar u kuæi i kao takav æe uvijek provoditi svoju volju, po¹teno i pravedno.
I zapamtite, dobra ¾ena zna gdje joj je mjesto.