Sinoć upucan momak u SA Clubu
- alica.k
ljudi, sad smo pricali sa njegovim ocem, i momak je ZIV, i organi mu se vracaju u funkciju. isto tako kaze da pojma nema ko je to provalio i zasto bi na tvu rekli to kad nije istina. isto tako i dva prijatelja njegova su rekla da je ziv.
Last edited by alica.k on 11/02/2008 03:08, edited 1 time in total.
-
olja
alica.k wrote:ljudi, sad smo pricali sa njegovim ocem, i momak je ZIV, probudio se iz kome i organi mu se vracaju u funkciju. isto tako kaze da pojma nema ko je to provalio i zasto bi na tvu rekli to kad nije istina. isto tako i dva prijatelja njegova su rekla da je ziv.
Hvala Bogu!
- anais_nin
Razumijem da ovih dana strasti lete, da je prisutno puno gnjeva. Za one koje su izgleda zbunjeni ovo je tema o mladicu koji se zove Almir Alikadic, a ne mjesto na kojem se lijece licne frustracije! Pokazite mrvu postovanja!
i da se razumijemo sljedeci offtopic cija namjera je da provocira, poziva na linc, psuje, vrijedja itd itd je izravan put za Banovice, pa vi izvolite!!!!!
i da se razumijemo sljedeci offtopic cija namjera je da provocira, poziva na linc, psuje, vrijedja itd itd je izravan put za Banovice, pa vi izvolite!!!!!
- alica.k
prvo, to se jos ne zna, tako da nemoj svasta pricat.nidll wrote:zapalili zenu ,izboli fraera,utoka ispred sakluba, utoka ispred djuka,bomba na dobrinji ...dobro je ovo ovako ocami
nadam se da ce momak prezivjeti ...i ako prezivi postat ce biljka
drugo, preko noci mu je bilo stanje stabilno i nije bilo nikakvih pogorsanja.
- Lincoln-Burrows
Metak oštetio mozak,
mislim ako i preživi bit će invalid
ne znam što je u ovom slučaju gore
- homo_sapiens
Lincoln-Burrows wrote:Metak oštetio mozak,
Jako me zanima koji "Karkin" će na sudu braniti počinioca
-
skojotovski
objavio Hayat, a informaciju plasirao imbecilni premijer Kantona Samir Silajdzic!Punani wrote:Da Bog da da momak prezivi! Samo mi nije jasno, kako pojedini mediji mogu objavit vijest da je podlegao???? To neko provali, a ovi odmah objave??? To nije normalno, nisu u stanju tako osijetljive vijesti resersirati kako treba?!!!! Koji idiotizam!
-
no1diego
jOFLA wrote:Uvećaj sliku i vidi ko sjedi u prvoj bašti do auta. Sunčan dan, prva jutarnja kafica prije doručka, što da ne... ehhhsuncica24 wrote: STA POLICIJA RADI?!
Pije kafu?!
(linkano sa teme Ovako se haĐo parkira kad ide na kafu, paša!
To se zove prikupljanje informacija