Sinoć upucan momak u SA Clubu
-
webz
#1 Sinoć upucan momak u SA Clubu
Evo maloprije mi govori prijatelj da je njegov neki jaran (87 ili 88 godiste) sinoc upucan u SA Clubu i da je trenutno u komi. Metak ga pogodio u glavu..navodno slucajno :S
Zna li neko nesto vise o tome?
Zna li neko nesto vise o tome?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Na drugoj temi...Jedan001 wrote:Prica 1 Nasilje postaje svakodnevnica, a i ovoga puta medju akterima su maloljetnici. sinoc je u kaficu Marsal u sredistu Kaknja doslo do opce tuce u kojoj je povrijedjeno 7 osoba medju kojima je troje tesko povrijedjeno i zivotno su ugrozeni. Medju povrijedjenima su i maloljetnje osobe. Kako se saznaje nakon verbalnog sukoba djece dvije porodice dosolo je i do fizickog obracuna uz upotrebu nozeva a u sta su se ukljucili i roditelji djece..neshto wrote:samo da dodam jos jedan razlog više da se danas izađe masovno na prosvjede!
inormacija je 100% tačna,
sinoć je u nekom od sarajevskih ugostiteljskih objekata hladnokrvno hitcem u glavu upucan mlađi muškarac. na žalost trenutno nemam više informacija ali ovo šta sam čuo je dovoljno, informacija je procurila od naših "organa"...
ako još šta saznam pišem na ovo temi, ne da mi se otvarati...
ovu tugu koja je ovih dana obuzela naš grad treba pretvoriti u bijes i konačno napraviti nešto veće!!!
Prica 2 Sinoc 53 min iza ponoci ispred SA kluba upucan 21 godisnjak Armin Alikadic. Prostrijelna rana glave i mozak mu je ostecen...
Toliko o sigurnosti u glavnom gradu a i ostalim mjestima.
Kao sto neko rece negdje izgleda da je sve ovo samo pocetak
Ne pise nam se dobro...
-
ZEKI-RIKI
#3 sa klub
policija jutros u 8 ,bila ispred sa -kluba,vrsili su uvidaj,u pekari pored rekose
da je bilo neke pucnjve...........
da je bilo neke pucnjve...........
- abondanzieri
Evo sta pise na teletekstu:
Sinoc 53 minute iza ponoci ispred ugostiteljskog objekta Sa Klub u Sarajevu doslo je do upotrebe vatrenog oruzja,pri cemu je teske tjelesne povrede zadobio dvadesetjednogodisnji Alikadic Almir.Odmah je prebacen u Klinicki centar u Sarajevu gdje je i operisan.Operacija je trajala pet sati i jos je prerano govoriti o njegovom zdravstvenom stanju.Armin ima prostrijelne rane glave i mozak mu je ostecen.Trenutno je smjesten na intenzivnoj njezi odjela za neurohirurgiju
Sinoc 53 minute iza ponoci ispred ugostiteljskog objekta Sa Klub u Sarajevu doslo je do upotrebe vatrenog oruzja,pri cemu je teske tjelesne povrede zadobio dvadesetjednogodisnji Alikadic Almir.Odmah je prebacen u Klinicki centar u Sarajevu gdje je i operisan.Operacija je trajala pet sati i jos je prerano govoriti o njegovom zdravstvenom stanju.Armin ima prostrijelne rane glave i mozak mu je ostecen.Trenutno je smjesten na intenzivnoj njezi odjela za neurohirurgiju
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Sad sam slusala vijesti na FTV-u kazu da je momak u jako teskom stanju
Inace zadnja 24 sata u BiH kriticna...
Inace zadnja 24 sata u BiH kriticna...
- chuchumbamayumbe
Treba rijamu-dalabu da malo popusti narod sa naplacivanjem kazni za trivijalne prekrsaje tipa ne davanje zmigavca ili prelazak preko pune, a da se pozabavi konkretnijim problemima tipa suzbijanja kriminala i tome slicno.
Jebote, ovamo se ubijaju, rokaju se u venu u mom ulazu, ja ih zovem da nesto urade, kazu - ne mozemo im mi nista, vi ih prebijte pa se valjda nece vracati.
A drotovi u lokalnom kaficu ispijaju kafe sa gazdom-kriminalcem i tale se.
Ne da je nesto trulo, nego je sve trulo u drzavi BiH.
Jebote, ovamo se ubijaju, rokaju se u venu u mom ulazu, ja ih zovem da nesto urade, kazu - ne mozemo im mi nista, vi ih prebijte pa se valjda nece vracati.
-
callmethebreeeze
to je ono sto ja govorim, ovo su sve simptomi bolesti drustva.chuchumbamayumbe wrote:Treba rijamu-dalabu da malo popusti narod sa naplacivanjem kazni za trivijalne prekrsaje tipa ne davanje zmigavca ili prelazak preko pune, a da se pozabavi konkretnijim problemima tipa suzbijanja kriminala i tome slicno.
Last edited by callmethebreeeze on 09/02/2008 16:41, edited 1 time in total.
- homo_sapiens
A što bi taj imao i nosio oružje? I mnogi drugi.dimu wrote:ne znam meni rekli ljudi koji su bili sinoc tamo i vidjeli neko gurkanje komesanje i onda je uslijedio pucanj.
a sto bi taj na brata pucao ne ide mi u glavu
Kako god bilo - ponovo zakazala policija, tužilaštva, socijalne ustanove.
Roditeljska pažnja je odavno već nepažnja.
- Lincoln-Burrows
Sarajevo se polako ali sigurno pretvara u Beirut.
Srećom ovaj skup mi daje nekakvu nadu da
je ovo Europa a ne bliski istok.
Srećom ovaj skup mi daje nekakvu nadu da
je ovo Europa a ne bliski istok.
- Guevara
e u p.m. vise! Pa sta radi ta policija?? Djecurlija nosa oruzje,pistolje,boskere,nozeve...Znaju ko je potencijalno opasan, sami su rekli ima 26oro maloljetnih kriminalaca, znaju ko pravi stalno probleme, ali nista. A o nasem sudstvu da ne pricam, smijesna stvar.
-
to_the_roots
sta, sta, sta, sta, sta, jebem li mu trusce, covjeka navodi da se dotakne pistolja, a kamoli da ga upotrijebi? KOJI KURAC?
- suncica24
Nozevi i bokseri se nose u skolu, benzin nosaju djeca po mahali, pistolji u kaficima, bombe u bastama i samoposlugama, ubiju te zato sto si pogledao nekog, zapale te zato sto si usao u haustor, odes u zrak jer si otisao po sok u prodavaonicu, upucaju zato sto si setao gradom ili stao na pogresno mjesto u kaficu, ...
STA POLICIJA RADI?!
Pije kafu?!

STA POLICIJA RADI?!
Pije kafu?!
Last edited by suncica24 on 09/02/2008 18:29, edited 1 time in total.