Kad ga vec spomenu, zna li iko kako se onaj doktor zove?pici wrote:jes vala ,a kad je bio onaj celavi doktor neki dan,ja oplakah,Aida hudna ni da bekne ,mogla je samo krompir gulit i rendattech10 wrote:Jes vala, nekako o sebi pri sebi, valja joj osmjeh suhog zlatamala od skandala wrote:Aida mi je najnormalnija i najelokventnija voditeljica u onom "ćumezu"
Hayat Recept za dobar život
Moderator: anex
- poplava
- Topla voda
#54 Re: Hayat Recept za dobar život
aj,aj,aj
eno taje napravili mu vegetariana picu,izasao lik iz izolacije
uredno pocesljan
u novom odijelu ,uz komad pice,objasnjava kako je spreman na dijalog.
eno taje napravili mu vegetariana picu,izasao lik iz izolacije
uredno pocesljan
- tech10
#55 Re: Hayat Recept za dobar život
Ubilo me, nisam mogao gledati kako se Enes Begovic shlepa Aidi. 
-
regina
#56 Re: Hayat Recept za dobar život
Vjerujem da se neko salio kad je rekao da je Aida elokventna i...kako jos slatka. Obicna mahalusa koja koristi svaku priliku da ponizava kuhara, jer ona je zaboga voditeljica, a on je, kao niza vrsta...ma bezze emisija, ona glupa kao noc. Meni se sviđa kulinarska emisija koja se emituje na TVSA, vodi je ona Britanka...odlicno kuha...i samo zdravu hranu
-
regina
#57 Re: Hayat Recept za dobar život
a emisija ce biti urbana, jedino da za gosta pozovu Damira urbana 
-
tataratira
#59 Re: Hayat Recept za dobar život
Sejo je King
kuhar a jalijaš (meko Š)
kuhar a jalijaš (meko Š)
- dottore
#60 Re: Hayat Recept za dobar život
tataratira wrote:Sejo je King
kuhar a jalijaš (meko Š)
-
dinosaur
#61 Re: Hayat Recept za dobar život
Aida misli da je najpametnija i to pokusava dokazati (pih!).Sjetih se proslogodisnjeg ramazanskog programa kad je sa Nihadom Mameledžijom vodila program i toliko je tvrdoglavo ispravljala Nihada da je izgledalo da ce se posvadjati pred kamerama ili nesto slicno.
Sve u svemu, nije bas profesionalno odradila ni jednu emisiju koju vodi bez pripremljenog teksta,al ono od rijeci do rijeci...
Sve u svemu, nije bas profesionalno odradila ni jednu emisiju koju vodi bez pripremljenog teksta,al ono od rijeci do rijeci...
- tech10
#62 Re: Hayat Recept za dobar život
Nemoj mi Aide dirat, meni je ona bas fina. Lijepo izgleda a kako vodi onu emisiju nije ni vazno. Ako ponekad zvuci kao mahalusha, tim mi je jos draza, bar znam da je nasha. 
-
papacja
#63 Re: Hayat Recept za dobar život
Može ona kad' joj je muž direktor Hayat prodakcije, pa ima štelu, te se može malo i nekulturnije ponašati.dinosaur wrote:Aida misli da je najpametnija i to pokusava dokazati (pih!).Sjetih se proslogodisnjeg ramazanskog programa kad je sa Nihadom Mameledžijom vodila program i toliko je tvrdoglavo ispravljala Nihada da je izgledalo da ce se posvadjati pred kamerama ili nesto slicno.
-
dinosaur
#64 Re: Hayat Recept za dobar život
Jes' vala.....nasa posla...
-
in33sa
#65 Re: Hayat Recept za dobar život
Nigela Lawson.regina wrote:Meni se sviđa kulinarska emisija koja se emituje na TVSA, vodi je ona Britanka...odlicno kuha...i samo zdravu hranu
Zanimljiva emisija, a i Nigela dobro izgleda mora se reci, za svoje godine.
Od nasih kuharskih emisija volim gledati samo Nihada, jer je lik sto bi se reklo "svjetski covjek". Bar sto se kuhinje tice.
I preferira talijansku kuhinju, koja je uzgred receno odlicna.
- lopta
#66 Re: Hayat Recept za dobar život
Aida je dno dna, postoji li ijedan covjek kojeg ona nije prekinula u po' recenice.
- burekodsira
#67 Re: Hayat Recept za dobar život
slazem se 100%tataratira wrote:Sejo je King
kuhar a jalijaš (meko Š)
- Skyfox
#68 Re: Hayat Recept za dobar život
jel se meni cini ili je Hayat poceo pustati filmove malo bolje produkcije....
- striker
#69 Re: Hayat Recept za dobar život
Meni je ona baš malokrvna. Nikad se ne desi da u emisiji ne spomene u kojim namirnicama ima najviše željeza. Ona samo o tome priča.tech10 wrote:Nemoj mi Aide dirat, meni je ona bas fina. Lijepo izgleda a kako vodi onu emisiju nije ni vazno. Ako ponekad zvuci kao mahalusha, tim mi je jos draza, bar znam da je nasha.
- BarbaDue
#70 Re: Hayat Recept za dobar život
Veceras 18 sati.....TV Hayat ...emisija "Recept za dobar zivot"
Gostovace nasa draga Sabina Dzebo....
Svi koji imate priliku da to pogledate...obavezno to uradite i upoznajte Sabinu i njenu zivotnu pricu...
MOLIMO LJUDE DOBRE VOLJE KOJI SU U MOGUĆNOSTI DA POMOGNU OVOJ MLADOJ DJEVOJCI
Sve svoje priloge možete uplatiti na žiro-račun Udruženja oboljelih od karcinoma dojke i drugih malignih oboljenja "Biser" gdje je Sabina aktivno uključena
Žiro-račun: 1610300005700007, RF bank-Filijala Goražde
D.R. 503012000-06300000561, RF bank-Filijala Goražde
INSTRUCTIONS FOR PAYMENT
Payment should be effected as follows/EUR
Beneficary’s Bank: Raiffeisen bank dd BIH Sarajevo/Filijala Gorazde
Swift code: RZBABA2S
Address: Danijela Ozme 4,Sarajevo,BIH
Intermediary’s bank swift code:
DEUTSCHE BANK AG
FRANKFURT/M
SWIFT: DEUTDE/FF
Acc. 936244300
Details of Beneficiary
Account no Beneficiary: IBAN:BA391610630000056191
Udruzenje oboljelih od karcinoma dojke I
Drugih malignih oboljenja “BISER”
G O R A Z D E
Address: Selvera Sijercica br 11
KONTAKT ZA VISE INFORMACIJA :
E-mail adresa:
Ured: 0038738/ 22 40 45 ili mobitel 061/226-789 (Seja Bavcic)
Gorazde, Bosnia and Herzegovina
Gostovace nasa draga Sabina Dzebo....
Svi koji imate priliku da to pogledate...obavezno to uradite i upoznajte Sabinu i njenu zivotnu pricu...
MOLIMO LJUDE DOBRE VOLJE KOJI SU U MOGUĆNOSTI DA POMOGNU OVOJ MLADOJ DJEVOJCI
Sve svoje priloge možete uplatiti na žiro-račun Udruženja oboljelih od karcinoma dojke i drugih malignih oboljenja "Biser" gdje je Sabina aktivno uključena
Žiro-račun: 1610300005700007, RF bank-Filijala Goražde
D.R. 503012000-06300000561, RF bank-Filijala Goražde
INSTRUCTIONS FOR PAYMENT
Payment should be effected as follows/EUR
Beneficary’s Bank: Raiffeisen bank dd BIH Sarajevo/Filijala Gorazde
Swift code: RZBABA2S
Address: Danijela Ozme 4,Sarajevo,BIH
Intermediary’s bank swift code:
DEUTSCHE BANK AG
FRANKFURT/M
SWIFT: DEUTDE/FF
Acc. 936244300
Details of Beneficiary
Account no Beneficiary: IBAN:BA391610630000056191
Udruzenje oboljelih od karcinoma dojke I
Drugih malignih oboljenja “BISER”
G O R A Z D E
Address: Selvera Sijercica br 11
KONTAKT ZA VISE INFORMACIJA :
E-mail adresa:
Ured: 0038738/ 22 40 45 ili mobitel 061/226-789 (Seja Bavcic)
Gorazde, Bosnia and Herzegovina
-
HarisTG
#71 Re: Hayat Recept za dobar život
Mnogo isfrustriranih ljudi je ovdje na forumu, ne znam zasto. Ako vam se nesto ne svidja nemojte to gledati
Manje cete se nervirati i izgovarat cete manje ruznih rijeci i pisati manje, pravopisno katastrofalnih, recenica 
Sto se tice Recepta za dobar zivot, prije sezone o bolestima i nije bio nesto posebno (osim emisije s Lakom
). Ali, sezona o bolestima je bila odlicna. Voditeljica Aida, imala je propusta, bas kao i svi mi, kojim god poslom se bavili, ali nije ni lahko, haman svaki dan, slusati potresne ljudske price. A, vidim neki se zale i na skupa jela, pa nisam do sada vidio nijednu emisiju gdje prave jeftina jela, grijesim li? Za Ramazan pozivaju gospodu i prave skupa jela? Pa, ako iko pomaze bh. drustvu, onda je to Hayat TV i Ispuni mi zelju, a radili su to i u protekloj sezoni Recepta, zalosno je to sto govorite da su bezobzirni prema sirotinji.
Sto se tice Recepta za dobar zivot, prije sezone o bolestima i nije bio nesto posebno (osim emisije s Lakom
-
skojotovski
#72 Re: Hayat Recept za dobar život
hayatlijo, sta ima u mahali? jeste li vise dobili tu platu ili jos humanitarne pakete primate? 
-
HarisTG
#73 Re: Hayat Recept za dobar život
A, ovo je bilo upuceno meni, ili?skojotovski wrote:hayatlijo, sta ima u mahali? jeste li vise dobili tu platu ili jos humanitarne pakete primate?
- Mahalac
#74 Re: Hayat Recept za dobar život
Sta li je ovo uslo u ljude pa mogu postavljati pitanja kao ovo gore(bez obzira koliko su, ako su mladi?)
...sto se tice Aide mislim da je primjer koliko se moze napredovati u karijeri i da je od jedne frustrirajuce pojave(dobraaaaaa veeeeeeecer) i (imas ti Kemo emocija
)kako je govorila u nekoj emisiji juke box sta li, dakle kako se izgradila u jednu po meni najuspjesniju voditeljicu koju je sada zaista uzitak gledati. Inace ta emisija je po meni jedan vrlo uspjesan projekt.
..Zao mi je ako je Hayat u financijskim problemima jer je to po meni uglavnom jedna dobra TV stanica koju gledam potpuno besplatno a koja je toliko puta dosada opravdala moja ocekivanja i svojim trudom privukla moju paznju.
Opet moram ponoviti da nikad u zivotu nisam usao u TV Hayat niti znam bilo koga u njoj, ovo je jednostavno samo moje misljenje.
...sto se tice Aide mislim da je primjer koliko se moze napredovati u karijeri i da je od jedne frustrirajuce pojave(dobraaaaaa veeeeeeecer) i (imas ti Kemo emocija
..Zao mi je ako je Hayat u financijskim problemima jer je to po meni uglavnom jedna dobra TV stanica koju gledam potpuno besplatno a koja je toliko puta dosada opravdala moja ocekivanja i svojim trudom privukla moju paznju.
Opet moram ponoviti da nikad u zivotu nisam usao u TV Hayat niti znam bilo koga u njoj, ovo je jednostavno samo moje misljenje.
-
skojotovski
#75 Re: Hayat Recept za dobar život
ako je Aida Mehic "jedna od najuspjesnijih voditeljica", onda sam ja Messi!
i ovo je samo moje misljenje koje, siguran sam, dijeli vecina
i ovo je samo moje misljenje koje, siguran sam, dijeli vecina