Zar se sumnja da ima ikakvu?nausnica wrote:©ta mislite koja je Lakina dijagnoza? Najozbiljnije, medicinski.
glam blam -ili kako vec... :(
Moderator: anex
-
nausnica
Laki želim sve najbolje i da iz svega ovog bude u stanju pametno izvući sopstvenu korist!!!!! Jer ništa drugo bitno mu se neće desiti, nažalost, ukoliko sam pametno i strateški ne skonta kako obogatiti sebe, svoj novčanik i svoju karijeru kroz ovu mogućnost zvanu Ojrosong. Vremena je malo, da li će uspjeti?
Ono što primjetih je da ljudi vole nekoga kome se mogu smijati, ko je klovn neke vrste, pogotovo ako taj neko ne remeti njihove planove, i ne predstavlja im svjesnu ili nesvjesnu konkurenciju. Laka nikome ne smeta upravo zbog te svoje nepobitne zdravstvene dijagnoze. On nije comedian, da se razumijemo, on je takav kakav je sam od sebe. Volimo ga jer nikome od nas ne predstavlja ama baš nikakvu konkurenciju, ni kao frajer, ni kao naučnik, ni kao biznismen, ni kao stvaratelj, nikako. Naravno, nesvjesno je sve ovo, ali ako uđemo u psiho-analizu sviju nas i njega, to je to.
Koja mu je dijagnoza?
Ali stvarno i fakat vas pitam za vaše mišljenje, da vidimo koliko ste zdravstveno potkovani. Budite spremni ozbiljno argumentovati. Babe-sere nek se suzdrže od nekonstruktivnih odgovora.
Ono što primjetih je da ljudi vole nekoga kome se mogu smijati, ko je klovn neke vrste, pogotovo ako taj neko ne remeti njihove planove, i ne predstavlja im svjesnu ili nesvjesnu konkurenciju. Laka nikome ne smeta upravo zbog te svoje nepobitne zdravstvene dijagnoze. On nije comedian, da se razumijemo, on je takav kakav je sam od sebe. Volimo ga jer nikome od nas ne predstavlja ama baš nikakvu konkurenciju, ni kao frajer, ni kao naučnik, ni kao biznismen, ni kao stvaratelj, nikako. Naravno, nesvjesno je sve ovo, ali ako uđemo u psiho-analizu sviju nas i njega, to je to.
Koja mu je dijagnoza?
Ali stvarno i fakat vas pitam za vaše mišljenje, da vidimo koliko ste zdravstveno potkovani. Budite spremni ozbiljno argumentovati. Babe-sere nek se suzdrže od nekonstruktivnih odgovora.
-
StupskaBitanga
Od nedjelje 13. januara 2008. godine Royal cafe se odriče svog starog imena i postaje Glam Blam.Novi vizuelni identitet, novi studio i možda još opušteniji Šejla i Igor, predstaviće vam sva Glam Blam dešavanja iz regiona.
Izvor podataka: Mareco Index Bosnia, BH Member of Gallup International & Associate of TNS
Metod istraživanja: PeopleMeter
Regija: Sarajevo, Tuzla, Zenica, Travnik i Bihać
Datum: 13.01.2008.
Podaci u grafičkom prikazu predstavljaju Share
Emisija „Glam Blam“ najgledanija na području Sarajeva, Tuzle, Zenice, Travnika i Bihaća
Od nedjelje 13. januara 2008. godine Royal cafe se odriče svog starog imena i postaje
Glam Blam. Novi vizuelni identitet, novi studio i možda još opušteniji Šejla i Igor, predstaviće vam sva Glam Blam dešavanja iz regiona. Naslovi tipa „privatne nesreće i gafovi“ postali su glavni prodavači novina, zbog kojih se trčalo na kioske, otvaralo teme na forumima i diskutovalo na kafama i u emisijama, a upravo o tome govorimo i mi! Da smo ostali najgledaniji pokazuje i procent gledanosti!
Izvor podataka: Mareco Index Bosnia, BH Member of Gallup International & Associate of TNS
Emisija „Glam Blam“ najgledanija na području Sarajeva, Tuzle, Zenice, Travnika i Bihaća
Od nedjelje 13. januara 2008. godine Royal cafe se odriče svog starog imena i postaje
Glam Blam. Novi vizuelni identitet, novi studio i možda još opušteniji Šejla i Igor, predstaviće vam sva Glam Blam dešavanja iz regiona. Naslovi tipa „privatne nesreće i gafovi“ postali su glavni prodavači novina, zbog kojih se trčalo na kioske, otvaralo teme na forumima i diskutovalo na kafama i u emisijama, a upravo o tome govorimo i mi! Da smo ostali najgledaniji pokazuje i procent gledanosti!
-
No_oNe__
Jel' neko gledao proslu emisiju o kojoj govorimo.
Najava priloga o nekoj pjevacici i onaj zelim-da-budem-cool-peder voditelj najavljuje djevojku otprilike ovako:
"za slijedecu pjevacicu mnogi kazu da je seljanka, jest da ona pjeva seljacke pjesme ali eto ja ne bih rekao da je seljanka, zar nije tako -..." "ali ako ona pjeva seljacke pjesme, neka joj bude"
curu je minimum 5x nazvao seljankom u najavi koja je trajala 20tak sekundi.
A TuiTu ona je fakat prekrsila sve mjere i ukuse.
"ja uopste nisam skandalozna licnost. Ja imam ukusa. JA JA JA JA JA"
fuj!
ona poremecena vilica(postoji medicinski naziv za deformaciju koju ona ima) i oni zubi nijedan niscim, kosa obicna ispeglana pustena (o cemu li joj se onaj peder brine, poceslja je??), ima batlera za kojeg ni sama ne zna sta joj radi - pravi drustvo=babysitterka, ceslja je=frizer, kuha??
Najava priloga o nekoj pjevacici i onaj zelim-da-budem-cool-peder voditelj najavljuje djevojku otprilike ovako:
"za slijedecu pjevacicu mnogi kazu da je seljanka, jest da ona pjeva seljacke pjesme ali eto ja ne bih rekao da je seljanka, zar nije tako -..." "ali ako ona pjeva seljacke pjesme, neka joj bude"
A TuiTu ona je fakat prekrsila sve mjere i ukuse.
"ja uopste nisam skandalozna licnost. Ja imam ukusa. JA JA JA JA JA"
fuj!
ona poremecena vilica(postoji medicinski naziv za deformaciju koju ona ima) i oni zubi nijedan niscim, kosa obicna ispeglana pustena (o cemu li joj se onaj peder brine, poceslja je??), ima batlera za kojeg ni sama ne zna sta joj radi - pravi drustvo=babysitterka, ceslja je=frizer, kuha??
-
treger
StupskaBitanga wrote:Od nedjelje 13. januara 2008. godine Royal cafe se odriče svog starog imena i postaje Glam Blam.Novi vizuelni identitet, novi studio i možda još opušteniji Šejla i Igor, predstaviće vam sva Glam Blam dešavanja iz regiona.
mislim da to dovoljno govori o emisiji
meni je naziv Cool skroz Glam Blam
urednicku politiku ne ulazim
a da nije vrijedna paznje ne bi 3 strane pisali
anyway, zar svi ne mrze Hanu?
cemu tolika prica o njoj ..neko gore napisa
kako joj daju paznju!!!???
ne kontam, a cemu onda ova prica sva?
pozdravcic svima
a vala nek je sto vise emisija da zabavljaju narod
-
Things
ne znam bas koliko je hayat kopija nove jer sve te emisije koje su ovdje pobrojane, a koje hayat navodno kopira od nove, standardni su set emisija koja jedna televizijska kuca posjeduje...tu je za svakog po nesto: talkshow, emisije o kuhanju, tracerske emisije, sve za ljubav itd i jednima i drugima fale jedino emisije koje se obicno pustaju u popodnevnim satima, u kojim psiholozi rjesavaju zivotne probleme drugih ili recimo kopiranje nekih sudskih slucajeva...sve da domacicama uljepsaju dan...
ovim ne stajem na stranu hayata jer taj kanal ne pratim...sto me nervira i sto smatram zaglupljivanjem jednostavno ne gledam...
zato mi nisu jasni komentari pojedinaca kojima je emisija fuj i hana im je fuj i hayat im je fuj a nasli svi vremena da gledaju...ako ti je fuj prebaci jer ce takvih emisija vazdan biti a hanu se sutra zamjeniti neka nova, mladja, skandaloznija, sa vecim sisama i opet sve iz pocetka...
ovim ne stajem na stranu hayata jer taj kanal ne pratim...sto me nervira i sto smatram zaglupljivanjem jednostavno ne gledam...
zato mi nisu jasni komentari pojedinaca kojima je emisija fuj i hana im je fuj i hayat im je fuj a nasli svi vremena da gledaju...ako ti je fuj prebaci jer ce takvih emisija vazdan biti a hanu se sutra zamjeniti neka nova, mladja, skandaloznija, sa vecim sisama i opet sve iz pocetka...
-
sulesavic
Da ne citiram svakog ponaosob ko je spmenuo tu djevojèicu, vlasnicu batlera.
Nije problem u njenom pojavljivanju na TV-u.
Problem je pogre¹na emisija - nije ona za Glama-blama, Red carpeta ili Exera. Njen sluèaj trebaju Vatrene ulice ili Zyon da obrade...
Problem je pogre¹na emisija - nije ona za Glama-blama, Red carpeta ili Exera. Njen sluèaj trebaju Vatrene ulice ili Zyon da obrade...
- karanana
Moze i BH Trash. Kako prikladan naslov.sulesavic wrote:Da ne citiram svakog ponaosob ko je spmenuo tu djevojčicu, vlasnicu batlera.
Problem je pogrešna emisija - nije ona za Glama-blama, Red carpeta ili Exera. Njen slučaj trebaju Vatrene ulice ili Zyon da obrade...
-
skojotovski
greska!besana wrote:Saša, ne znam prezime, direktor NTCHS-a (kompjuteri, folovi...)karanana wrote:Ko je bio taj Hanin momak s kojim se trebala udati? neki ugledni businessman, ko je?
tacan odgovor je: ismet bajramovic celo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
karanana wrote:sulesavic wrote:Da ne citiram svakog ponaosob ko je spmenuo tu djevojčicu, vlasnicu batlera.
Problem je pogrešna emisija - nije ona za Glama-blama, Red carpeta ili Exera. Njen slučaj trebaju Vatrene ulice ili Zyon da obrade...
Moze i BH Trash. Kako prikladan naslov.
-
in33sa
Postoji jedan fenomen u ovom narodu, meni nerazumljiv... naime, svi pricaju kako je Avaz los, mahalska novina, kako im ne pada na pamet davati marku onom lopovu Radoncicu, kako je sve to dno dna i tako dalje... a u mojoj prodavnici svaki dan prodaju par stotina Avaza, bez da im ostaje i jedan primjerak... primjera radi, Oslobodjenje dodje u pet primjeraka, i osim mene i jos jedne osobe za koju pouzdano znam da ga redovno kupuje, ne kupuje vise niko... kako znam, pa tako sto vrate dva ili tri primjerka nazad dobavljacu.
Isto tako i sa ovim Hayatom, svima je to mahalska tv, ukratko fuj, primitivizam, Svrakici su lopovi, ovo ono... a Hayat najgledaniji.
Ko tu koga...
Odmah se sjetim prvih izbora prije rata, svi ce glasati za Reformiste, fuj nacionalisti, ovo ono... a rezultate izbora znamo.
Cudan neki narod, licemjerje opstenarodno.
Isto tako i sa ovim Hayatom, svima je to mahalska tv, ukratko fuj, primitivizam, Svrakici su lopovi, ovo ono... a Hayat najgledaniji.
Ko tu koga...
Odmah se sjetim prvih izbora prije rata, svi ce glasati za Reformiste, fuj nacionalisti, ovo ono... a rezultate izbora znamo.
Cudan neki narod, licemjerje opstenarodno.
-
sulesavic
OK. Recimo da sam neupuæen i da je tako kako ka¾e¹.treger wrote:cuj mrtav termin![]()
nidje veze
obrati malo paznju sta se gdje emituje u koje vrijeme
u bih prime time termin je najskuplji termin za oglasivace
a on traje od 18:00 do 23:00
U prime-timeu najgledaniji TV-kanal je? Ili da pojednostavimo - najgledaniji TV-kanal nije - stavi ime.
-
sulesavic
Izdvojio bih ovo, ako nije problem, mladi i stari nara¹taji da znaju...
jasko_ja wrote:Vecina emisija, kvizova i slicno, sa tih televizija je licencirano, ali problem je sto neki to ne znaju dok to ne vidi sa kanalima nama susjednim zemljama
- jasko_ja
Ti to kao: kada svi s.eru, da se i ja malo p.okenjam, jel de.StupskaBitanga wrote:Slučajevi x kopija Istrage (nova)lija86 wrote:Baš dok sam gledala ovu emisiju pitala sam se "pa Bože dragi gdje ih nalaze", treba ko ima batlera, voditelj je pita šta je to batler ona kaže "brine se o mojoj kosi", joj debilke majko draga, ko joj dade diplomu, a ona karleuša...uh, lafo hoće da su ko "Red Carpet", furaju se na Novu. Ima li Hajat išta inovativno ponuditi, čini mi se da su u cijelom programu Hajatovci najbolji, bar se nasmijem uz onu djecu dok predstavljaju svoje kućne ljubimce ( iako je ona voditeljica beze, Lilo mi je super ). Pa hajdemo redom: "Arduana" = "Sanja", "Recept za..." = "Kod Ane", "Ispuni mi želju" = "Sve za ljubav", "Glam..." = "Red Carpet", "Dnevnica" = "Damar" = "Alter ego ( Pink )", "Žene s broja 13" = mix "Očajne kućanice" i "Sex i grad", "Džep set" = očajna verzija emisije koja je bila na Novoj, vodio Zuhra ..... grrrr![]()
a ovako Royal (FDS) je raskinuo ugovor sa Hayatom o sponzorstvu i zato s umjesto Royal Cafe zove Glam blam
i da punoooooo je bolje gledti RC na Novoj
Po cemu su slucajevi X kopija Istrage. Jedino sto u zadnje vrijeme imaju rekonstrukcije ubistava (na cemu se vecinom temelji najveci dio istrage), ali veci dio emisije nidje veze sa istragom.
Sve za ljubav i te zelje na Hayatu iste???? Po cemu? Koliko znam pinkovci se vecinom bave ljubavnim i zivotnim pricama (spajanje i mirenju, ljubavnih parova, bracnih drugova i sl). I sada hocete da kazete da je to isto, kao npr sto nekoj siromasnoj porodici poklone, recimo, frizider, ili nekog dedu posalju na hadz!? Ma dajte...
Daleko od toga da Hayat nije dno (ili barem pri dnu), ali kao mi (nase tv stanice) kopiramo sve s nove, pinka i slicno, kao oni su kraj svijeta. Vecina emisija, kvizova i slicno, sa tih televizija je licencirano, ali problem je sto neki to ne znaju dok to ne vidi sa kanalima nama susjednih zemljama, pa onda mi kao losi ucenici (sto i jesmo) prepisujemo od njih (dobrih ucenika, sto nisu, vec su i oni losi ucenici, ali bolje prepisuju).
-
sulesavic
Uvijek i na svakom mjestu ponavljaj - nisam ljubomorna i ne ¾elim biti kao ti.amalka wrote:Ma emisija je bas bila pravaKaze Hana da smo mi (djevojke) ljubomorne na nju, da zelimo da budemo kao ona, yeah right!
Ja joj poruèujem - neprivlaèna si mi u svakom pogledu.
-
treger
jasko_ja wrote:Ti to kao: kada svi s.eru, da se i ja malo p.okenjam, jel de.StupskaBitanga wrote:Slučajevi x kopija Istrage (nova)lija86 wrote:Baš dok sam gledala ovu emisiju pitala sam se "pa Bože dragi gdje ih nalaze", treba ko ima batlera, voditelj je pita šta je to batler ona kaže "brine se o mojoj kosi", joj debilke majko draga, ko joj dade diplomu, a ona karleuša...uh, lafo hoće da su ko "Red Carpet", furaju se na Novu. Ima li Hajat išta inovativno ponuditi, čini mi se da su u cijelom programu Hajatovci najbolji, bar se nasmijem uz onu djecu dok predstavljaju svoje kućne ljubimce ( iako je ona voditeljica beze, Lilo mi je super ). Pa hajdemo redom: "Arduana" = "Sanja", "Recept za..." = "Kod Ane", "Ispuni mi želju" = "Sve za ljubav", "Glam..." = "Red Carpet", "Dnevnica" = "Damar" = "Alter ego ( Pink )", "Žene s broja 13" = mix "Očajne kućanice" i "Sex i grad", "Džep set" = očajna verzija emisije koja je bila na Novoj, vodio Zuhra ..... grrrr![]()
a ovako Royal (FDS) je raskinuo ugovor sa Hayatom o sponzorstvu i zato s umjesto Royal Cafe zove Glam blam
i da punoooooo je bolje gledti RC na Novoj
Po cemu su slucajevi X kopija Istrage. Jedino sto u zadnje vrijeme imaju rekonstrukcije ubistava (na cemu se vecinom temelji najveci dio istrage), ali veci dio emisije nidje veze sa istragom.
Sve za ljubav i te zelje na Hayatu iste???? Po cemu? Koliko znam pinkovci se vecinom bave ljubavnim i zivotnim pricama (spajanje i mirenju, ljubavnih parova, bracnih drugova i sl). I sada hocete da kazete da je to isto, kao npr sto nekoj siromasnoj porodici poklone, recimo, frizider, ili nekog dedu posalju na hadz!? Ma dajte...
Daleko od toga da Hayat nije dno (ili barem pri dnu), ali kao mi (nase tv stanice) kopiramo sve s nove, pinka i slicno, kao oni su kraj svijeta. Vecina emisija, kvizova i slicno, sa tih televizija je licencirano, ali problem je sto neki to ne znaju dok to ne vidi sa kanalima nama susjednih zemljama, pa onda mi kao losi ucenici (sto i jesmo) prepisujemo od njih (dobrih ucenika, sto nisu, vec su i oni losi ucenici, ali bolje prepisuju).
e dobro mu ga rece
zao mi je sto pojedini ovdje imaju dobac
samo do nove tv
zar se nikad ne potrude dobaciti do abc, nbc, pro7, five, bbc???
svi show programi koji se emituju na novoj su kopija takodje!
ah, mozda ce neke to saznje ubiti al tako je
ne daj Boze da ima ovdje RTL HR, sta bi tek OBNu jadnom uradili
sta OBN ima od domaceg programa?
aj brzo razmisli???
a ja za Glam Blam ne cuh nigdje!
bar je ime originalno
i koliko shvatih oni se ovdje vise zezaju i to
veci dio emisije vuce na diskretno podsmijavanje sceni
prvo sa imenom onda sa ostalim...
kako god
rekoh vec
dajte narodu igara