glam blam -ili kako vec... :(
Moderator: anex
- cico x
#1 glam blam -ili kako vec... :(
neko novo sranje od emisije na hayatu,trac show ,tipa ko koga,ko kako gdje,bla bla bla.....
odron zesci,nagib odrona 76 %
ne mogu da vjerujem da se hayat ovako nisko spusta,sad su postali tv kuca bayat !
gost emisije,"poznata sarajevska dzet seterica " & majka iz casina
ne trebam ni pisati kakve su nebuloze bile !
povracam jos ,sad ce 6 sati kako vec povracam,dajte neku peticiju da pisemo protiv ovoga
ne mogu da vjerujem da se hayat ovako nisko spusta,sad su postali tv kuca bayat !
povracam jos ,sad ce 6 sati kako vec povracam,dajte neku peticiju da pisemo protiv ovoga
-
forza milan
#3 Re: glam blam -ili kako vec... :(
Pa ako si ti tek sad skonto da je hayat televizija iskljucivo i jedino za domacice onda si pravo neupucen. KAd god da sam pogledo Hayat na njemu uvijek prica ili manekenka, ili pjevac, ili bilder, ili fudbaler, ili novinar, ili neki model. Sve cista limunada. I to ona siptarska sto se kroz nju nebesa vide. Meni samopostovanje ne dozvoljava da gledam onu televiziju.cico x wrote:neko novo sranje od emisije na hayatu,trac show ,tipa ko koga,ko kako gdje,bla bla bla.....
-
lija86
Baš dok sam gledala ovu emisiju pitala sam se "pa Bože dragi gdje ih nalaze", treba ko ima batlera, voditelj je pita šta je to batler ona kaže "brine se o mojoj kosi", joj debilke majko draga, ko joj dade diplomu, a ona karleuša...uh, lafo hoće da su ko "Red Carpet", furaju se na Novu. Ima li Hajat išta inovativno ponuditi, čini mi se da su u cijelom programu Hajatovci najbolji, bar se nasmijem uz onu djecu dok predstavljaju svoje kućne ljubimce ( iako je ona voditeljica beze, Lilo mi je super ). Pa hajdemo redom: "Arduana" = "Sanja", "Recept za..." = "Kod Ane", "Ispuni mi želju" = "Sve za ljubav", "Glam..." = "Red Carpet", "Dnevnica" = "Damar" = "Alter ego ( Pink )", "Žene s broja 13" = mix "Očajne kućanice" i "Sex i grad", "Džep set" = očajna verzija emisije koja je bila na Novoj, vodio Zuhra ..... grrrr

- burekodsira
ona dosla na tv da se pravda kako je normalna 
-
Hendrix
Aaaaaa dama ima batlera , još ne zna ni objasnit šta će joj uopšte , pomaže , tu mi je , šta ja znam , eto sa mnom je , nije mi momak , ne radi al eto ko radi za mene , plaćam ga onako , treba mi...., pomaže joj kad organizuje partije 
Toliko sam pogledo i počeo psovati sve živo , srećom daljinski je bio blizu.
Bože sačuvaj kakvih uhljupa mi imamo a još je gore ovakve televizije koje im daju mjesto da se predstave našem narodu željnom partija i butlera.
Toliko sam pogledo i počeo psovati sve živo , srećom daljinski je bio blizu.
Bože sačuvaj kakvih uhljupa mi imamo a još je gore ovakve televizije koje im daju mjesto da se predstave našem narodu željnom partija i butlera.
-
zmogi
Ona kao prica s kim je bila u vezi, kako joj mama pomaze oko oblacenja, kako su oni ugledna familija ... koga boli k... sta je ona i ko nam namece one gluposti nedjeljom kad se treba spremati za posao, skolu, itd... Ona mi fol neka treba i da ja gledam slike nje i njene raje kako cugaju. Znam da je njeno demokratsko pravo da bude na TV-u, i da je moje pravo da ne gledam ako necu, ali sta da od nje cuju mlade djevojcice od, npr. 10-15 godina. Da vide kako je neka glupaca ¨popularna¨ i kako na televiziji prica o sebi. Sta mogu te curice( koje vjerovatno nisu prebacile, je nemaju tu svijest) nego da krenu njenim putem. Hayat-u minus ko zgrada. Inace me nerviraju jer su pravo mahalaska tv i rade im one zesce mahalusice, a evo sad vidim da imaju i nekog mahalca... Njima je kad rade prilog , npr. sa Koketom, 90% price o tome kako mu je umrla zena, ko je bio na sahrani, je li plakao puno ili malo, kako su njeni podnijeli, je li se napatila, ... a o pjesmama ga ne pita nista. Da se razumijemo ne bi trebalo da su on i takvi pjevaci uopste na tv-u, ali kad je tu nemoj raskopavati neke stvari.Njima je dusa da nas bombarduju intimom nekih bezveznjaka, a nikad ( osim kod Senada) nisi vidio nekog pametnog u njihovim emisijama.
uh, nagovorih se, sad mi je lakse
uh, nagovorih se, sad mi je lakse
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Sve kao ne valja, a niste disali dok je Hana pricala 
Sve sam skontala, i prihvatila da ne zna funkciju BATLERA, i pravdanje, ali maco, ako ne zelis da te gnajve mediji i ako zelis da te ostave na miru, onda prestani sama da se eksponiras

Sve sam skontala, i prihvatila da ne zna funkciju BATLERA, i pravdanje, ali maco, ako ne zelis da te gnajve mediji i ako zelis da te ostave na miru, onda prestani sama da se eksponiras

Al iskreno, drago mi je sto ne da na Deena...Trenutno sam u vezi i već smo zajedno dovoljno pa vas molim da to POSTUJETE!!!. Moja seksualna orijentacija je bisex - volim i cure i decke.
Moj lični moto je: Da Bog da vam djeca bila kao ja i Deen...jer Deen je Tito,a ja Jovanka!!!Hell was full... so I came back!!!
- karanana
Aha, znam ko je.besana wrote:Saša, ne znam prezime, direktor NTCHS-a (kompjuteri, folovi...)karanana wrote:Ko je bio taj Hanin momak s kojim se trebala udati? neki ugledni businessman, ko je?
Ma sta me briga za ovu malu. Meni je ona bas bezveze izgledom, odem na dernek i 3000 boljih maca cu vidjeti.
- Lace
ma znaru je al ima sisukaranana wrote:Aha, znam ko je.besana wrote:Saša, ne znam prezime, direktor NTCHS-a (kompjuteri, folovi...)karanana wrote:Ko je bio taj Hanin momak s kojim se trebala udati? neki ugledni businessman, ko je?
Ma sta me briga za ovu malu. Meni je ona bas bezveze izgledom, odem na dernek i 3000 boljih maca cu vidjeti.
-
mIRCerka
who TF is Taita?leeloo wrote:Sto je na Hayatu neko kreativan sa imenima emisija... Prvo Džep-set, pa sada Glam blam.... Sve što sam vidjela jeste najava novog hayatovog promašaja... "Jet-setterica Taita govori o sebi"... to je bilo dovoljno da ne gledam
Pazi, Oprah show je mnogima WOW super, a kude se domace emisije istog tipa i bljakavosti...
Vidis, niko nikad nije rekao da je Oprah skoro pa rasista, jer stalno velica crnu kulturu, stalno prica o robovlasnickoj kulturi i slicno, crnci ugrozeni bla bla, a znaju Arduani srati zbog shamije i golog vrata...
Love at First sight, MTV show s pocetka devedesetih je bio HIT, dok je Macin show istog tipa BLJAK...
Sve sto imamo je kopija, i 60 minuta, i senadov dnevnik, i mimohod...samo je pitanje kako to neko iznese...
Ja sam sinoc gledala prvi put glam blam, i drago mi je da se trude da budu kao red carpet... jer sve je to express, samo sto su na RC dosta jaci voditelji
PS Nedavno vijesti na OBN, vodi ona Aida, i sad po uzoru na KOMENTARISI U STUDIJU NAKON PRILOGA onda poslije priloga uzdahne, kaze EH i kaze SPORT...
Nasi voditelji jos trebaju da uce...
PPS Scenografija treba tamnu pozdainu da bi scenografija dosla do izrazaja, onako ko u sijenu da se valjaju.
-
StupskaBitanga
Slučajevi x kopija Istrage (nova)lija86 wrote:Baš dok sam gledala ovu emisiju pitala sam se "pa Bože dragi gdje ih nalaze", treba ko ima batlera, voditelj je pita šta je to batler ona kaže "brine se o mojoj kosi", joj debilke majko draga, ko joj dade diplomu, a ona karleuša...uh, lafo hoće da su ko "Red Carpet", furaju se na Novu. Ima li Hajat išta inovativno ponuditi, čini mi se da su u cijelom programu Hajatovci najbolji, bar se nasmijem uz onu djecu dok predstavljaju svoje kućne ljubimce ( iako je ona voditeljica beze, Lilo mi je super ). Pa hajdemo redom: "Arduana" = "Sanja", "Recept za..." = "Kod Ane", "Ispuni mi želju" = "Sve za ljubav", "Glam..." = "Red Carpet", "Dnevnica" = "Damar" = "Alter ego ( Pink )", "Žene s broja 13" = mix "Očajne kućanice" i "Sex i grad", "Džep set" = očajna verzija emisije koja je bila na Novoj, vodio Zuhra ..... grrrr![]()
a ovako Royal (FDS) je raskinuo ugovor sa Hayatom o sponzorstvu i zato s umjesto Royal Cafe zove Glam blam
i da punoooooo je bolje gledti RC na Novoj
-
leeloo
Necu papanku uopste da promovisem pisanjem njenog imene.... fuj... odmah je vidim kako se gura preko reda da navali na švedski sto i besplatna pića na onim kojekakvim promocijama... jadno. zato je za mene ta-i-ta.. nek ima milijarde i 100 pari silikonskih sisa...mIRCerka wrote: who TF is Taita?
Pazi, Oprah show je mnogima WOW super, a kude se domace emisije istog tipa i bljakavosti...
A sto se tice pljuvanja koncepta emisija.... daj da ga vidim ko ce napraviti originalan show.... Kao da Sanja nije kopija njemačke emisije tog tipa... Zna se šta prolazi i zašto...
Nema potrebe za izmišljanjem tople vode... međutim kod nas niko nije u stanju napraviti ni kopiju emisije.... Eno onaj Exer (ako uposte i postoji vise).... teme odlične, a prilozi ko tanka kafa...
Last edited by leeloo on 14/01/2008 11:54, edited 2 times in total.
-
mIRCerka
popij lexubesana wrote:Mene nervira sve , ali baš sve što ti napišešmIRCerka wrote:who TF is Taita?leeloo wrote:Sto je na Hayatu neko kreativan sa imenima emisija... Prvo Džep-set, pa sada Glam blam.... Sve što sam vidjela jeste najava novog hayatovog promašaja... "Jet-setterica Taita govori o sebi"... to je bilo dovoljno da ne gledam
Vidis, niko nikad nije rekao da je Oprah skoro pa rasista, jer stalno velica crnu kulturu, stalno prica o robovlasnickoj kulturi i slicno, crnci ugrozeni bla bla, a znaju Arduani srati zbog shamije i golog vrata...
Love at First sight, MTV show s pocetka devedesetih je bio HIT, dok je Macin show istog tipa BLJAK...
Sve sto imamo je kopija, i 60 minuta, i senadov dnevnik, i mimohod...samo je pitanje kako to neko iznese...
Ja sam sinoc gledala prvi put glam blam, i drago mi je da se trude da budu kao red carpet... jer sve je to express, samo sto su na RC dosta jaci voditelji
PS Nedavno vijesti na OBN, vodi ona Aida, i sad po uzoru na KOMENTARISI U STUDIJU NAKON PRILOGA onda poslije priloga uzdahne, kaze EH i kaze SPORT...
Nasi voditelji jos trebaju da uce...
PPS Scenografija treba tamnu pozdainu da bi scenografija dosla do izrazaja, onako ko u sijenu da se valjaju.![]()
Kakve veze sad ima Oprah?
Cuj kakve? Kako mozes kuditi Glamblam sto je kopija RC, a ne pomenuti SANJA/ARDUANA koje su kopija Oprah show?
Kako to da nekome smeta sto je Arduana pokrivena, nekima smeta sto nije pokrivena kako treba po nekim domacim mjerlima, a niko nije primjetio recimo 4 emisije zaredom pricanja o ugrozenosti crnaca i kudjenje bijelaca?
A ako te nerviram ja, jednostavno nemoj citati sta pisem
-
mIRCerka
Cico, sve one curice koje kazu da zele biti Hana ili Emina kad odrastu su bile prikovane uz ekrane, a gledanost je ono sto se trazi...
Da nismo relativno normalno drustvo, imali bismo Igre bey granica, gdje ljudi organizuju takmicenje u jedenju izmeta i slicno, samo gledanosti radi...
Ja hajatu zelim da makar jednu kopiju PRVI naprave, ovako nece stici nikad...
Da nismo relativno normalno drustvo, imali bismo Igre bey granica, gdje ljudi organizuju takmicenje u jedenju izmeta i slicno, samo gledanosti radi...
Ja hajatu zelim da makar jednu kopiju PRVI naprave, ovako nece stici nikad...
-
mIRCerka
U tom slucaju nisi za traneksa vec telefona, zovi raju i prebijte sefa....besana wrote:hahahahaaa, žaliću se ja višim institucijama.... ma ne nerviraš me ( baš svaki put) nego mi plata JOŠ nije bila
Ne da sam za lexu nego sam za tranexa
![]()
Ali istini za volju, nekako uvijek kontra od tebe razmišljam, što jes jes
Ja odo do apoteke, meni jeste bila plata ali je dishov zamjenik stedio na grijanju pa imam prehladu svega...
i jos jedared, Nek se kotrlja show, makar po sijenu