Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
skojotovski

Post by skojotovski »

glagol "rasturati" daje veliku dimenziju, ovisno o obliku, psihickom ili fizickom?
becu

Post by becu »

Ako hoces rasturanje, obuci dopicnjak i pravac diskoteka, jos ti nije kasno. Svoje potrebe neces zadovoljiti na forumu.
skojotovski

Post by skojotovski »

becu wrote:Ako hoces rasturanje, obuci dopicnjak i pravac diskoteka, jos ti nije kasno. Svoje potrebe neces zadovoljiti na forumu.
jel ti ovo meni?
becu

Post by becu »

skojotovski wrote:
becu wrote:Ako hoces rasturanje, obuci dopicnjak i pravac diskoteka, jos ti nije kasno. Svoje potrebe neces zadovoljiti na forumu.
jel ti ovo meni?
ma ne, odnosi se na pesak. potrebu za rasturanjem je pomenula pesak.
skojotovski

Post by skojotovski »

tako sam i mislio, ali haj' reko' da provjerim :D

ni meni nije jasna. zato me i zanima jel bilo psihicko ili fizicko rasturanje.
pesak

Post by pesak »

Ćelava cura wrote:
pesak wrote:Pa sad hoce ponovo-on bi uvek sa mnom, ali ja nemam nikog ko bi me rasturao, pa ne znam ni sad sta bih s njim. Mnogo je dosadan u sexu, moram da priznam. Koliko je inventivan kad prica i kad razmislja, toliko je isto neinventivan u sexu.
I sad, kao, on bi da mi to obnovimo. :-)
Ako ti je dosadan u seksu...o cemu uopste razmisljas :-)
Pa odrzao mi je lekciju kako je sex neophodan, zdrav, kako ne mogu samo visiti negde gore, moram se i seksom baviti, kako se covek mora svestrano razvijati, ne samo citati ili vec...vec i telesnim uzivanjima...mislim, bil je veoma ubedljiv, samo nisam mogla da mu kazem da me ne privlaci fizicki...bilo mi zao.
Kakav bi to bio lep spoj- i volim s njim da pricam i volim da se sexam-skoro nemoguce. Kod mene je obicno obrnuto- oni koji se dobro *ebu, ne znaju da pricaju, i obrnuto. Bas zalosno. Il sam nesto mozda omasila ja po obicaju.ne znam zasto je to tako i od cega zavisi. :?
skojotovski

Post by skojotovski »

sreca pa nije. prepade me, jos i noge da brijem u ove sitne sate :lol: :lol: :lol:
becu

Post by becu »

skojotovski wrote:tako sam i mislio, ali haj' reko' da provjerim :D

ni meni nije jasna. zato me i zanima jel bilo psihicko ili fizicko rasturanje.
To ti je ono rasturanje ko iz Sirovih strasti. Fuck of the century. ;)
skojotovski

Post by skojotovski »

dakle, pesak?
pesak

Post by pesak »

i sad kao ja treba da odgovorim. ma briga me.
skojotovski

Post by skojotovski »

najlakse tako. mogla je i ovdasnja raja na tvoje iskaze da kaze "ma briga me"... :roll:
becu

Post by becu »

Pesak da ne svatis pogresno da sam protiv takvih potreba i da te kojim slucajem osudjujem :) Diskoteka je samo empirijski zasnovan savjet.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Usus magister aegregius.-Iskustvo je izvrstan učitelj.

Na tebi je odluka,ćim se nečkaš :D pesak,pesak,vraže mali :D
danas

Post by danas »

pesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?
:lol: :lol: :lol: :lol:

pesak rulZ

ma, znam jedno 4-5 parova u kojima se partneri ne svidjaju jedno drugom, pa su 'skupa' -- iz ovih ili onih razloga... malo neobaveznog seXa na otvorenim osnovama sa nekim ko ti se ne dopada mi zvuci kao mnogo postenija opcija -- i prema njemu i prema samoj sebi... :D
danas

Post by danas »

zoom66 wrote:
danas wrote:
pesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?

pesak rulZ

ma, znam jedno 4-5 parova u kojima se partneri ne svidjaju jedno drugom, pa su 'skupa' -- iz ovih ili onih razloga... malo neobaveznog seXa na otvorenim osnovama sa nekim ko ti se ne dopada mi zvuci kao mnogo postenija opcija -- i prema njemu i prema samoj sebi... :D
dajdzince, shta si to pogano pila vecheras aman jarabi..:D:D:D
a soooooooo :? :D

ma imas ozenjenih/udatis covjece, a da se ne 'svidjaju' jedno drugom... rade, zive, gaje djecu a niti se svidjaju jedno drugom, niti se privlace, niti se paze, niti se vole... pa nikom nista... 'skupa' su da otplate kredit za stan i mozda iskoluju djecu -- to je valjda ok :roll:
pa reko -- ako joj je do neobaveznog seXa, bez lazi i pretvaranja -- nek proba... ni prva ni posljednja :D makar ne laze da je 'u ljubavi' -- ni sebe ni njega :)
danas

Post by danas »

zoom66 wrote:
danas wrote:
zoom66 wrote:dajdzince, shta si to pogano pila vecheras aman jarabi..:D:D:D

ma imas ozenjenih/udatis covjece, a da se ne 'svidjaju' jedno drugom... rade, zive, gaje djecu a niti se svidjaju jedno drugom, niti se privlace, niti se paze, niti se vole... pa nikom nista... 'skupa' su da otplate kredit za stan i mozda iskoluju djecu -- to je valjda ok :roll:
pa reko -- ako joj je do neobaveznog seXa, bez lazi i pretvaranja -- nek proba... ni prva ni posljednja :D makar ne laze da je 'u ljubavi' -- ni sebe ni njega :)

dajdzince, ali mi nekako ne idu neshto u glavic :D ta vrsta jaranstva...:D..zamisli sad gluho i coravo bilo da sad ja tebe kao jaran pochnem lekcionirati (ja izraza :D ) na temu o potrebitosti seksa i pritom koristim sve retorichke sposobnosti ubjedjivanja kako je potrebito i nadasve zdravo da se pooknemo...:D:D:D

tito mili, jesam pooko shta pricham...:lol:

pesak, odluchi se hosh poci ili doci :D a ako te ona sttvarchica svrbi, poslushaj diplomiranu mi zenu u mene i pri prvom napadu donjeg svraba, pocheshi se vibratorom..:D:D:D
ma nisam citala dalje od pocetnog posta, nemam pojma sta se desaJe :D :D

a glede ovih tvojih hipotetickiJeh prica :D :D -- znam ja bolan da ti se ne svidjam :lol: :lol: :lol:
Incub

Post by Incub »

JUtro Pesak,
Pa sto da spavas sa njim ako ti se ne svidja -ZASTO??
Tebe treba neko da odradi i da se smiris jedno 2-3 sedmice ono da te centrira sto bi se reklo...Da te malo izmazi,izcepa...
Tebi stvarno udarilo u glavu..
I nemoj da se sta sad ljutis
anais_nin

Post by anais_nin »

zoom66 wrote: dajdzince, ali mi nekako ne idu neshto u glavic :D ta vrsta jaranstva...:D..zamisli sad gluho i coravo bilo da sad ja tebe kao jaran pochnem lekcionirati (ja izraza :D ) na temu o potrebitosti seksa i pritom koristim sve retorichke sposobnosti ubjedjivanja kako je potrebito i nadasve zdravo da se pooknemo...:D:D:D

pesak, odluchi se hosh poci ili doci :D a ako te ona sttvarchica svrbi, poslushaj diplomiranu mi zenu u mene i pri prvom napadu donjeg svraba, pocheshi se vibratorom..:D:D:D

:-) :-) :-) :-) :-) :D
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

Odgovor na temu: a zar je nuzan uslov uzajamno svidjanje?

Dakle, sex u svakom slucaju i svakoj prilici (pa i neprilici)!
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

zoom66 wrote:
danas wrote:
zoom66 wrote:dajdzince, shta si to pogano pila vecheras aman jarabi..:D:D:D

dajdzince, ali mi nekako ne idu neshto u glavic :D ta vrsta jaranstva...:D..zamisli sad gluho i coravo bilo da sad ja tebe kao jaran pochnem lekcionirati (ja izraza :D ) na temu o potrebitosti seksa i pritom koristim sve retorichke sposobnosti ubjedjivanja kako je potrebito i nadasve zdravo da se pooknemo...:D:D:D

sad bi se sam trebao banovati :oops: Tebi treba autoban :D
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

Rambo-Amadeus wrote:Odgovor na temu: a zar je nuzan uslov uzajamno svidjanje?

(Ne)prilika čini lopova :D
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

Bonnie-Clydova mala wrote:

"Nije do mene, kriva je (ne)prilika sto se ukazala, ja sam istu samo iskoristio"

Dakle, razumemo se :-) :)
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

Rambo-Amadeus wrote:
Bonnie-Clydova mala wrote:

"Nije do mene, kriva je (ne)prilika sto se ukazala, ja sam istu samo iskoristio"

Dakle, razumemo se :-) :)
Tutto completo :D

Budala ko ne iskoristi :lol: :lol:
BHG

Post by BHG »

ti si tako debela
ti si tako debela
i da nemam potrebu
nebi mi ni trebala
:D
skojotovski

Post by skojotovski »

Incub wrote:JUtro Pesak,
Pa sto da spavas sa njim ako ti se ne svidja -ZASTO??
Tebe treba neko da odradi i da se smiris jedno 2-3 sedmice ono da te centrira sto bi se reklo...Da te malo izmazi,izcepa...
Tebi stvarno udarilo u glavu..
I nemoj da se sta sad ljutis
isaka, izdzara... :D
Post Reply