Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
skojotovski
glagol "rasturati" daje veliku dimenziju, ovisno o obliku, psihickom ili fizickom?
-
skojotovski
jel ti ovo meni?becu wrote:Ako hoces rasturanje, obuci dopicnjak i pravac diskoteka, jos ti nije kasno. Svoje potrebe neces zadovoljiti na forumu.
-
skojotovski
tako sam i mislio, ali haj' reko' da provjerim
ni meni nije jasna. zato me i zanima jel bilo psihicko ili fizicko rasturanje.
ni meni nije jasna. zato me i zanima jel bilo psihicko ili fizicko rasturanje.
-
pesak
Pa odrzao mi je lekciju kako je sex neophodan, zdrav, kako ne mogu samo visiti negde gore, moram se i seksom baviti, kako se covek mora svestrano razvijati, ne samo citati ili vec...vec i telesnim uzivanjima...mislim, bil je veoma ubedljiv, samo nisam mogla da mu kazem da me ne privlaci fizicki...bilo mi zao.Ćelava cura wrote:Ako ti je dosadan u seksu...o cemu uopste razmisljaspesak wrote:Pa sad hoce ponovo-on bi uvek sa mnom, ali ja nemam nikog ko bi me rasturao, pa ne znam ni sad sta bih s njim. Mnogo je dosadan u sexu, moram da priznam. Koliko je inventivan kad prica i kad razmislja, toliko je isto neinventivan u sexu.
I sad, kao, on bi da mi to obnovimo.
Kakav bi to bio lep spoj- i volim s njim da pricam i volim da se sexam-skoro nemoguce. Kod mene je obicno obrnuto- oni koji se dobro *ebu, ne znaju da pricaju, i obrnuto. Bas zalosno. Il sam nesto mozda omasila ja po obicaju.ne znam zasto je to tako i od cega zavisi.
-
skojotovski
sreca pa nije. prepade me, jos i noge da brijem u ove sitne sate

-
skojotovski
najlakse tako. mogla je i ovdasnja raja na tvoje iskaze da kaze "ma briga me"... 
- danas
pesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?
pesak rulZ
ma, znam jedno 4-5 parova u kojima se partneri ne svidjaju jedno drugom, pa su 'skupa' -- iz ovih ili onih razloga... malo neobaveznog seXa na otvorenim osnovama sa nekim ko ti se ne dopada mi zvuci kao mnogo postenija opcija -- i prema njemu i prema samoj sebi...
- danas
a soooooooozoom66 wrote:dajdzince, shta si to pogano pila vecheras aman jarabi..danas wrote:pesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?![]()
![]()
![]()
![]()
pesak rulZ
![]()
![]()
![]()
![]()
ma, znam jedno 4-5 parova u kojima se partneri ne svidjaju jedno drugom, pa su 'skupa' -- iz ovih ili onih razloga... malo neobaveznog seXa na otvorenim osnovama sa nekim ko ti se ne dopada mi zvuci kao mnogo postenija opcija -- i prema njemu i prema samoj sebi...:D:D
ma imas ozenjenih/udatis covjece, a da se ne 'svidjaju' jedno drugom... rade, zive, gaje djecu a niti se svidjaju jedno drugom, niti se privlace, niti se paze, niti se vole... pa nikom nista... 'skupa' su da otplate kredit za stan i mozda iskoluju djecu -- to je valjda ok
pa reko -- ako joj je do neobaveznog seXa, bez lazi i pretvaranja -- nek proba... ni prva ni posljednja
- danas
ma nisam citala dalje od pocetnog posta, nemam pojma sta se desaJezoom66 wrote:danas wrote:a soooooooozoom66 wrote:dajdzince, shta si to pogano pila vecheras aman jarabi..:D:D
![]()
![]()
ma imas ozenjenih/udatis covjece, a da se ne 'svidjaju' jedno drugom... rade, zive, gaje djecu a niti se svidjaju jedno drugom, niti se privlace, niti se paze, niti se vole... pa nikom nista... 'skupa' su da otplate kredit za stan i mozda iskoluju djecu -- to je valjda ok
pa reko -- ako joj je do neobaveznog seXa, bez lazi i pretvaranja -- nek proba... ni prva ni posljednjamakar ne laze da je 'u ljubavi' -- ni sebe ni njega
dajdzince, ali mi nekako ne idu neshto u glavicta vrsta jaranstva...
..zamisli sad gluho i coravo bilo da sad ja tebe kao jaran pochnem lekcionirati (ja izraza
) na temu o potrebitosti seksa i pritom koristim sve retorichke sposobnosti ubjedjivanja kako je potrebito i nadasve zdravo da se pooknemo...
:D:D
tito mili, jesam pooko shta pricham...
pesak, odluchi se hosh poci ili docia ako te ona sttvarchica svrbi, poslushaj diplomiranu mi zenu u mene i pri prvom napadu donjeg svraba, pocheshi se vibratorom..
a glede ovih tvojih hipotetickiJeh prica
- anais_nin
zoom66 wrote: dajdzince, ali mi nekako ne idu neshto u glavicta vrsta jaranstva...
..zamisli sad gluho i coravo bilo da sad ja tebe kao jaran pochnem lekcionirati (ja izraza
) na temu o potrebitosti seksa i pritom koristim sve retorichke sposobnosti ubjedjivanja kako je potrebito i nadasve zdravo da se pooknemo...
pesak, odluchi se hosh poci ili docia ako te ona sttvarchica svrbi, poslushaj diplomiranu mi zenu u mene i pri prvom napadu donjeg svraba, pocheshi se vibratorom..
-
Rambo-Amadeus
Odgovor na temu: a zar je nuzan uslov uzajamno svidjanje?
Dakle, sex u svakom slucaju i svakoj prilici (pa i neprilici)!
-
mamica papucarka
zoom66 wrote:danas wrote:a soooooooozoom66 wrote:dajdzince, shta si to pogano pila vecheras aman jarabi..:D:D
![]()
![]()
pa reko -- ako joj je do neobaveznog seXa, bez lazi i pretvaranja -- nek proba... ni prva ni posljednjamakar ne laze da je 'u ljubavi' -- ni sebe ni njega
dajdzince, ali mi nekako ne idu neshto u glavicta vrsta jaranstva...
sad bi se sam trebao banovati
- Bonnie-Clydova mala
(Ne)prilika čini lopovaRambo-Amadeus wrote:Odgovor na temu: a zar je nuzan uslov uzajamno svidjanje?
-
Rambo-Amadeus
"Nije do mene, kriva je (ne)prilika sto se ukazala, ja sam istu samo iskoristio"Bonnie-Clydova mala wrote:(Ne)prilika čini lopovaRambo-Amadeus wrote:Odgovor na temu: a zar je nuzan uslov uzajamno svidjanje?
Dakle, razumemo se
- Bonnie-Clydova mala
Tutto completoRambo-Amadeus wrote:"Nije do mene, kriva je (ne)prilika sto se ukazala, ja sam istu samo iskoristio"Bonnie-Clydova mala wrote:(Ne)prilika čini lopovaRambo-Amadeus wrote:Odgovor na temu: a zar je nuzan uslov uzajamno svidjanje?
Dakle, razumemo se![]()
Budala ko ne iskoristi
-
skojotovski
isaka, izdzara...Incub wrote:JUtro Pesak,
Pa sto da spavas sa njim ako ti se ne svidja -ZASTO??
Tebe treba neko da odradi i da se smiris jedno 2-3 sedmice ono da te centrira sto bi se reklo...Da te malo izmazi,izcepa...
Tebi stvarno udarilo u glavu..
I nemoj da se sta sad ljutis