Nikad ROBOT!!!!!!

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

rihakm

Post by rihakm »

alcho wrote:Kupio lampu - dosao kuci, lampa razbijena
Kupio produzni kabl - ne radi
Kupio one gumene "tepsije" za auto - dosao do auta, "tepsije" probusene
Kupio frizider - nakon pola godine se pokvario
Kupio zvucnike - jedan ne radi
Kupio usisivac - crijevo puklo nakon par dana
Ma daaaaaj nemoguce!!!!!! :D
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

chuchumbamayumbe wrote:
karanana wrote:auuu, nisam znao da si ti tako "star". Da mu nisi brat?
Jok ba, nikad u zivotu! Prije bih se rokn'o nego mu bio brat, ocam'! :D
pa premijer ima sina od nekih 17 godina, s obzirom da je u ranim tridesetim dobio sina, mogao bi ti i biti otac, ako te je napravio u 17 (ili ranije, sve je moguce :D )

ali ko normalan zeli da mu bude rod jos? bljak!
:D
mala od skandala

Post by mala od skandala »

ja_cura_ wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
karanana wrote:auuu, nisam znao da si ti tako "star". Da mu nisi brat?
Jok ba, nikad u zivotu! Prije bih se rokn'o nego mu bio brat, ocam'! :D
pa premijer ima sina od nekih 17 godina, s obzirom da je u ranim tridesetim dobio sina, mogao bi ti i biti otac, ako te je napravio u 17 (ili ranije, sve je moguce :D )

ali ko normalan zeli da mu bude rod jos? bljak!
:D
¸

i da ima punu šaku brade :D

Image
ins

Post by ins »

A kakve veze ima ova tema sa ekonomijom? :?
Pasiflora

Post by Pasiflora »

ins wrote:A kakve veze ima ova tema sa ekonomijom? :?
Neko je vec odgovorio na ovo pitanje. Dakle: na ekonomsko trziste BIH dolazi svakakvo smece, buduci da u ovoj nesretnoj zemlji niko ziv ne radi kontrolu kvaliteta. Samim time vrsi se ekonomski udar kako na privredu tako i na novcanik svakog pojedinog gradjanina. U ovom slucaju izvrsen je udar na moj novcanik jer dva puta moram odvojiti pare (plus zivce) za isti proizvod, a opet nisam sigurna hoce li raditi kako treba - kao i Robot i ostali prodaju smece po cjenama regularnih proizvoda.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

na zalost u ovome regionu sve je vezano za politiku,pa i ekonomija.Otidi na ekonomske sajtove i sve ce ti se kazati.Svi cekaju razresenje Kosova,svi cekaju izbore u Srbiji,svi cekaju ......da se politicari nakradu i da pocne sa stranim ulaganjima.Itekako politika je vezana za ekonomiju,to je upravo uradila i najjaca drzava svijeta USA,primjer njezin slijede Rusi itd itd.Ja moram da cekam na berzi da se politicari dogovore da bi isplatio svoja ulaganja,nigdje veze,al tako je kako je.
Fair Life

Post by Fair Life »

Neelix wrote:ne znam vala, ja kupio liniju, tv i dvd (sve roadstar - neka lijeva marka, cini mi se svicarska), drugi tv (samsung), mp3 auto cd (sony), sve radi evo godinama bez problema...

nekad ljudi pretjeruju...
Image

Roadstar je dobra japanska proizvodnja s tim sto distrubucija za Evropu ide preko Svice.

http://www.roadstar.com/newsite/index.php
ins

Post by ins »

sitno wrote:
Neko je vec odgovorio na ovo pitanje. Dakle: na ekonomsko trziste BIH dolazi svakakvo smece, buduci da u ovoj nesretnoj zemlji niko ziv ne radi kontrolu kvaliteta. Samim time vrsi se ekonomski udar kako na privredu tako i na novcanik svakog pojedinog gradjanina. U ovom slucaju izvrsen je udar na moj novcanik jer dva puta moram odvojiti pare (plus zivce) za isti proizvod, a opet nisam sigurna hoce li raditi kako treba - kao i Robot i ostali prodaju smece po cjenama regularnih proizvoda.
Kupovina tostera od 14,99 KM ili DVD playera od 29,99 KM nema veze sa ekonomijom, jednako kao niti Ipoda od 499,99 KM :roll:
travar

Post by travar »

alcho wrote:Kupio lampu - dosao kuci, lampa razbijena
Kupio produzni kabl - ne radi
Kupio one gumene "tepsije" za auto - dosao do auta, "tepsije" probusene
Kupio frizider - nakon pola godine se pokvario
Kupio zvucnike - jedan ne radi
Kupio usisivac - crijevo puklo nakon par dana
Čovjek bi skonto da si se opametio poslije "tepsija" :D
Korisnicko ime

Post by Korisnicko ime »

U Robotu sam kupio par manjih kucanskih aparata i ni jedan nije dugo trajao...od sada tamo od "tehnickih" stvari kupujem samo baterije i sijalice

Ne znam, mozda grijesim ali se nikad ne bih usudio u Robotu kupiti neku vrijedniju stvar npr. TV, frizider, kucno kino...
Koliko znam, ni njihove garancije nisu garancije ovlastenih distibutera vec njihovih tehnicara...za sve marke proizvoda...bar je tako bilo prije...
Post Reply