Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znate li ikoga da je kupio bilo sta od tehnike u Robotu, a da to nije RIKNULO u roku ODMAH???????
Naravno kada se pozovete na garanciju, kazu da niste aparat koritili na odgovarajuci nacin (kao da mozes frizider koristiti na "odgovarajuci" nacin ili drugacije)
Malo sam se propitala i ustanovila da je svaka kupovina u Robotu rizik do te mjere da sam donijea odluku (kao i vecina u mome okruzenju) da NECU KOD NJIH NI CACKALICE VISE KUPOVATI!!!!!!!!
Vecinu tehnike u kuci sam kupio u Robotu i jos se nista nije pokvarilo.
Tv, usisivac i ves masina su kupljeni prije 7 godina kod njih i jos uvijek odlicno rade.
I vecina ljudi koje poznajem ima dobra iskustva s tehnikom kupljenom u Robotu
sitno wrote:Znate li ikoga da je kupio bilo sta od tehnike u Robotu, a da to nije RIKNULO u roku ODMAH???????
Naravno kada se pozovete na garanciju, kazu da niste aparat koritili na odgovarajuci nacin (kao da mozes frizider koristiti na "odgovarajuci" nacin ili drugacije)
Malo sam se propitala i ustanovila da je svaka kupovina u Robotu rizik do te mjere da sam donijea odluku (kao i vecina u mome okruzenju) da NECU KOD NJIH NI CACKALICE VISE KUPOVATI!!!!!!!!
Ja sam kod njih kupio 2 TV-a, 2 frizidera, ves masinu, 2 shporeta, 2 masine za sudje, kuhalo za kafu...Nisam kupovao Biru i one chunga-lunga marke nego Zanussi, Gorenje, Elektrolux, Ibernu, Samsung.
Sve shljaka bez problema vec duzi niz godina...
Kupio lampu - dosao kuci, lampa razbijena
Kupio produzni kabl - ne radi
Kupio one gumene "tepsije" za auto - dosao do auta, "tepsije" probusene
Kupio frizider - nakon pola godine se pokvario
Kupio zvucnike - jedan ne radi
Kupio usisivac - crijevo puklo nakon par dana
Upravo to i jeste poenta ove teme: prodaju najgori moguci bofl po cjenama normalnih proizvoda.
Ja nikad ne kupujem ni super jeftino ni super skupo, znaci neka srednja cijena i apsolutno sve (5 - 6 proizvoda) sto sam kupila kod njih je islo na servis vrlo brzo, a nesto je i trajno riknulo.
Hrkljush - do mene - trebala sam ranije skontati kakvo je to SMECEEEEEE!!!!!!
Ja kupio frizider - crko - nazovem servis, dosli, zamjenili kompresor, stimo ti ne stimo on na max i ledi sve redom, dodju gosti ja izvadim sok u tetrapaku ono kamen
Starci kupili TV bio u servisu vise nego kod staraca, jedva improvizovali da radi, slika odsjecena po 5 cm sa svih strana
sitno wrote:Upravo to i jeste poenta ove teme: prodaju najgori moguci bofl po cjenama normalnih proizvoda.
Ja nikad ne kupujem ni super jeftino ni super skupo, znaci neka srednja cijena i apsolutno sve (5 - 6 proizvoda) sto sam kupila kod njih je islo na servis vrlo brzo, a nesto je i trajno riknulo.
Hrkljush - do mene - trebala sam ranije skontati kakvo je to SMECEEEEEE!!!!!!
Do tebe je. Roba srednje cijene je obicno ista kao i ona niske cijene, razlike je samo u levatu koji pomisli da je malo visa cijena i veci kvalitet.
trebalo bi postaviti temu nikad BIRA
a ne nikad Robot
jer birini proizvodi se većinom kvare mada ne svi
meni se pokvario štapni mikser ali uljni radijator radi par godina
sve Bira
a ostale stvari gorenje, elektrolux su iste kao i u drugim radnjama
već smo pisali o ovome negdje
Kupio ljetos kuhalo za vodu. Funkcionisalo i grijalo vodu za sekund bez problema, ali nisam uspio/znao ukloniti veoma jak smrad plastike/hemikalija (koji se prenese na vodu) pa ga nisam mogao koristiti.
chuchumbamayumbe wrote:
Ja sam kod njih kupio 2 TV-a, 2 frizidera, ves masinu, 2 shporeta, 2 masine za sudje, kuhalo za kafu...Nisam kupovao Biru i one chunga-lunga marke nego Zanussi, Gorenje, Elektrolux, Ibernu, Samsung.
chuchumbamayumbe wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
Jede se kavijar, pije se džin...
hahaha, upravo tako..
pa se ja konj pitam sto ce Natuzzi i slicno po Sarajevu..
ticoroman wrote:Kupio ljetos kuhalo za vodu. Funkcionisalo i grijalo vodu za sekund bez problema, ali nisam uspio/znao ukloniti veoma jak smrad plastike/hemikalija (koji se prenese na vodu) pa ga nisam mogao koristiti.
Da, cini mi se da je marka BIRA.
imam ga i ja ali ne smrdi na plastiku.Moras paziti na min, kolicinu vode koju stavljas.Ako ti se ufatio kamenac, to moze da smrdi. Prokuhaj par puta vodu sa detr. za sudje i stavi malo sirceta. Meni na poslu smrdi, ali nije birin.
ne znam vala, ja kupio liniju, tv i dvd (sve roadstar - neka lijeva marka, cini mi se svicarska), drugi tv (samsung), mp3 auto cd (sony), sve radi evo godinama bez problema...
Ja kupio TV prije 4 godine, Sony, radi jos uvijek ko da je juce kupljen masala, al sam kupio Birin sokovnik bucniji je od motorke i brusilice zajedno To kuhalo imam, isto Birino, radi fino.
Neelix wrote:ne znam vala, ja kupio liniju, tv i dvd (sve roadstar - neka lijeva marka, cini mi se svicarska), drugi tv (samsung), mp3 auto cd (sony), sve radi evo godinama bez problema...
nekad ljudi pretjeruju...
Roadstar se proizvodi u Kini kao i sva Bira/Robot tehnika. Prije par mjeseci sam na polici Robota u u rajlovcu vidio 2 kasetofona jedan Roadstar, a drugi Bira. 100% identični svi detalji osim marke.
Kupio kamaru tehnike u Robotu
3 stvari otišle u smeće
Lampa-Strujni udar sa još par uređaja u kući,
Mikser - pao sa sudoper-moja greška
Sjeckalica-Završila u kanti vode(dječija igra)
Ni ja nikad Robot. Ne zbog kvalitete, jer sam tamo uzimao Samsung proizvode i OK su. Ali nikad vise zbog njihove (ne)usluge dostave. Prvo kad dostavlja, ma ne znam gdje si, zovne i kaze gospodine evo nas ispred zgrade. Nit se najavi niti pita kad vam odgovara. Haj dobro, izadjem s posla i to, i onda frajer samo izbaci robu, pa onda haj ti karanana uznosi masinu od 100 kila sam. Fuj, balidzanska posla. Nikad vise, ako ne mogu pruziti dostavu po zelji kupca i do stana ima fala bogu drugih opcija.
sitno wrote:Znate li ikoga da je kupio bilo sta od tehnike u Robotu, a da to nije RIKNULO u roku ODMAH???????