A sta ako Evropa ne zeli Kosovo???

and

Post by and »

@igorb

ljudi nisu ginuli za fbih,vec su ginuli za bosnu i hercegovinu.1992 smo to imali i nismo imali potrebu da ratujemo.
ako je presudom receno da je genocid bio u srebrenici,to znaci da je postojao plan,...da se takvo nedjelo uradi.to sto je planerima i izvrsiocima to uspjelo u srebrenici,ne znaci da je u ostalim dijelovima bih bilo sve u redu.oni su to pokusali uraditi na cijeloj teritoriji bih,samo im nije uspjelo.
valjda su zato u pocetku dali ime srpska republika bih,tako je valjda po tim planovima trebalo biti.
povelik je spisak zlocina koji su uradjeni i medjunarodnih konvencija koje su prekrsene sirom bosne i hercegovine.to sto ti zlocini nisu okvalifikovani kao genocid,ne oslobadja odgovornosti od tih zlocina.
jos jednom ponavljam 1992 bih je medjunarodna drzava priznata u un i mi nismo imali nikakvog razloga da ratujemo.
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

zoome molim da zakljucas temu , jos nije vrijeme za ovakve razgovore...Kao prvo tema je Kosovo, a ne BiH !!! A ti sto kazes nije bilo genocida sem Srebrenice , lupas ko Maksim po diviziji , ti djecace jos zivis u televiziji PTC 1 i 2...Pitaj iskrene ljude Srbijance u Srbiji, sta se desilo u Bosni...Hoces mozda da se mi Bosanci i Hercegovci izvinemo Srbijancima za rat i zlocine...Evo ja cu prvi se izvinuti tebi , oprosti mi druze Beogradski , sto vam toliko zla nanijesmo i sto vam sela i gradove spalismo i sto vam majke i sestre silovasmo i sto vam oceve i bracu poklasmo i poubijasmo, oprosti nam sto vas protjerasmo iz vasih domova, oprosti nam sto nas je milion po bijelom svijetu....Oprosti nam jos i sto smo djecu ubijali , oprosti nam i sto dan-danas iskopamo na podrucju cijele BiH po jednu masovnu grobnicu svaki dan...oprosti nam , mi smo krivi , oprosti molim te....Oprosti nam druze Beogradski , eh moj Igore , nikad tebi zora svanut nece!

ZOOME KLJUCAJ, MOLIM TE!!!
Locked