Koncert Lepe Brene(21.Tuzla,Tusanj)?

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Mene zapanjuje broj ljudi koji su kako kazu odrastali uz Breninu muziku, i kojima je ona bila glavni idol.

Pa mislim jebo ovu drzavu definitivno.
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

DaysleepeR wrote:Mene zapanjuje broj ljudi koji su kako kazu odrastali uz Breninu muziku, i kojima je ona bila glavni idol.

Ma dobro sad :roll: to su prosla vremena,,, :D :D :D :D :D
airwing

Post by airwing »

DaysleepeR wrote:Mene zapanjuje broj ljudi koji su kako kazu odrastali uz Breninu muziku, i kojima je ona bila glavni idol.

:-?
morti

Post by morti »

Pa mislim jebo ovu drzavu definitivno
sjebana je ona davno...
7th_Heaven

Post by 7th_Heaven »

meni brena nije bila idol, nikad nisam imala idola, drazi mi je bio bruce lee ili tajci ali eto znala sam za nju, znala sam i danas znam jer imam valjda normalno pamcenje, neke njene pjesmice...i sta sad?
to je najmanji problem u ovoj 'sjebanoj' drzavi...
uostalom zivo mi se je*e, da izvinete i za nju, i za to jel ili nije cetnikusa..
sutra vjerovatno necu znat da je juce pjevuckala dole i to je to.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

7th_Heaven wrote:meni brena nije bila idol, nikad nisam imala idola, drazi mi je bio bruce lee ili tajci ali eto znala sam za nju, znala sam i danas znam jer imam valjda normalno pamcenje, neke njene pjesmice...i sta sad?
uostalom zivo mi se je*e, da izvinete i za nju, i za to jel ili nije cetnikusa..
Nebih se bas slozio da je to najmanji problem.
Rat, koliko god je bio krvav, bio je rat za nasu nezavisnost i samostalnost kao drzave.
I sansa, savrsena prilika da se oslobodimo okova istoka i pocnemo gledati prema zapadu, da uzimamo ono najbolje sto zapad nudi.
Nakon rata u kojem smo dobili stotinu i jednu lekciju, nismo nazalost naucili nista...
Nama je i dalje Srbija zapad, i to ce nam doci glave.

Kakve zvijezde iz srbije, pa jesu li ljudi normalni, umjesto da nasa omladina trazi koncerte Madonne i one glupe Britney Spears, mi nekakve kalasture iz Bog zna kojeg sela zovemo zvijezdom!!
Kron29

Post by Kron29 »

Drage moji susjedi Muslimani, gadite mi se od srca. :(
ViTeZ93

Post by ViTeZ93 »

Ma samo terorizmom protiv takvog blama! ;)
to samo pokazuje koliko smo mi primitivan narod (ne svi, ali vecina) cuj BRENA hahaahah "chachak chachak sumadijski rn'r..." fujjj
zna li ko kad CECA gostuje?????
ako nista u dijaspori bi nas sljam isao da je gleda, posto su i brenu prizeljkivali....
trebalo je udruzenje RVI poduzeti nesto u svoje ruke!
Pooll

Post by Pooll »

zoom66 wrote:
Poslije koncerta u Brčkom, Lepa Brena je u subotu na stadionu "Tušanj" u Tuzli održala svoj drugi koncert nakon dugogodišnjeg izbivanja iz svijeta šou biznisa.

Dugo najavljivanom muzičkom spektaklu prisustvovalo je oko 9.000 Breninih fanova, među kojima je bilo najviše onih koji nisu ni bili rođeni kada je ova pjevačica počinjala svoju bitku za mjesto na estradi ex Jugoslavije.

Međutim, svi su pjevali hitove "Hej, Šeki", "Hajde da se volimo", "Bato, Bato", "Luda za tobom" i druge koji su nekada Brenu proslavili kao nacionalnu zvijezdu Jugoslavije.

Ni kiša koja je na samom početku koncerta počela padati nije otjerala njene obožavatelje, nakon čega je Brena sišla sa bine i popela se na kran, odakle je, po pljusku, dopirala pjesma. Ipak, iako su organizatori dobili dozvolu da koncert može trajati do ponoći, kiša je za sat vremena skratila Brenin nastup na "Tušnju", koji je završio spektakularnim vatrometom.

Kao specijalni gost na Breninom koncertu nastupio je Kemal Monteno s nekoliko pjesama, uz posebno odavanje počasti Davorinu Popoviću, a tuzlanska publika je mogla vidjeti i veoma dobar nastup šest finalista na takmičenju za nove zvijezde "Grand produkcije".

Iako je najava održavanja Breninog koncerta u Tuzli izazvala negodovanje manjeg broja udruženja i građana, s obrazloženjem da je zbog svoje političke prošlosti nepodobna, Husein Kurtagić, predsjednik Udruženja estradnih umjetnika BiH, Lepu Brenu je na koncertu na "Tušnju" proglasio počasnim članom ovog udruženja, što je 9.000 prisutnih oduševljeno prihvatilo i nagradilo aplauzom.

nezavisne novine
monteno i kurtagicu, jebem li vas u usta....:x:x:x

:(
a ko je u reklami GRAND kafe?? Kemo! :roll: :roll:
RoadRunner

Post by RoadRunner »

Brena je svoj koncert u Brckom, odrzala kao humanitarni, i sav novac je uplacen za nekog bosanskog Srbina koji ceka transplataciju bubrega, koliko sam shvatio. Potez za svaku pohvalu!
Mene sad zanima zasto kocert u Tuzli nije odrzala za "Majke Srebrenice", ili za neko bolesno bosnjacko dijete?
The_Fluid

Post by The_Fluid »

prazne tribine..fijasko..neka djeca na terenu...plus ruzhna brena, ni L od l(ij)epe
Pooll

Post by Pooll »

RoadRunner wrote:Brena je svoj koncert u Brckom, odrzala kao humanitarni, i sav novac je uplacen za nekog bosanskog Srbina koji ceka transplataciju bubrega, koliko sam shvatio. Potez za svaku pohvalu!
Mene sad zanima zasto kocert u Tuzli nije odrzala za "Majke Srebrenice", ili za neko bolesno bosnjacko dijete?
da.. bas je to trebala.. :cry:
kenet

#63 lepa brena

Post by kenet »

Stvarno ne kontam sto se toliko bunite zbog koncerta Lepe Brene?????
Sto se ne bunite kad pjevaci iz Hrvatske dolaze i pjevaju po Sarajevu, Tuzli...??????
Dok su bosnjaci iz Mostara bili na Heliodromu i Dretelju.... ti pjevaci koje
Sarajevo i Tuzla i cjela Bosna gosti kao svoje, su pjevali za Hrvatske bojovnike i skupljali pare za HDZ I Franju Tudjmana. Ali vi Bosni niste to
toliko osjetili od hrvata kao od srba ( kao mi Bosnjaci iz Hercegovine) pa vas bas briga. I sada se digla prasina protiv Dininog dueta s Joksimovicem dok nitko ne spominje duete s Ninom Badric i Ivanom Bamfic. Kakva je razlika????,, mozeli mi netko objasnit.

Bosnjak iz Mostara !!!!!!!
maraDONa

Post by maraDONa »

7th_Heaven wrote:meni brena nije bila idol, nikad nisam imala idola, drazi mi je bio bruce lee ili tajci ali eto znala sam za nju, znala sam i danas znam jer imam valjda normalno pamcenje, neke njene pjesmice...i sta sad?
potpisujem 8)

i jos nesto, poznato je da bi se Kemo M. i samom dzavolu prodo za par maraka (samo pogledajte izdajnicki koncert u Beogradu i ofirne reklame za sunce i grand..... kad malo boje razmislim grand kafa je brenina kafa i logcno je da je kemo natupao inace bi ostao bez honorara :roll: :( )

tuzno za kemu. unistava sebe sa ovom pricom o ponovnom bratstvu i jedinstvu
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

sljedeći je Tomson

ali znajte, komi će biti spreman ovoga puta :x
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Gdje si ba komi :)
Last edited by fukara_tz on 08/01/2005 16:32, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

bravo fukaro

ja nisam ni za kakve zabrane

ako se nekome sluša nek sluša

ali se mora ponuditi alternativa takvoj vrsti glazbe

moraju biti koncerti za sve tipove fanova...od klasike do metala :D pa nek svako izabere kao na švedskom stolu...

ps. zar bi brena svirala na masovnoj grobnici? :D :D :D :D
k_kanji

Post by k_kanji »

jebo lepu brenu
violentjack

Post by violentjack »

:lol: Ma ne znam bil bas

razmislio bi
Post Reply