Koncert Lepe Brene(21.Tuzla,Tusanj)?
Moderator: _BataZiv_0809
-
damkan
#1 Koncert Lepe Brene(21.Tuzla,Tusanj)?
Hocete li ili ne na njen koncert?
- morti
#5 Re: Koncert Lepe Brene(21.Tuzla,Tusanj)?
damkan wrote:Hocete li ili ne na njen koncert?
ovo se ti zekiš jel'da....
- DaysleepeR
S obzirom da joj je Dnevni Avaz (citaj glavni zastitnik bosnjackih interesa) promotor, ocekuje se pun stadion malih bosnjaka koji ce da pozdrave svog idola, jer Avaz kaze da je to OK.
Necemo ni skontat vec ce nam noz biti ponovo pod grlom, a onda je kasno.
-
MUNAFIK
DaysleepeR wrote:S obzirom da joj je Dnevni Avaz (citaj glavni zastitnik bosnjackih interesa) promotor, ocekuje se pun stadion malih bosnjaka koji ce da pozdrave svog idola, jer Avaz kaze da je to OK.
slazem se a jos tuznije je to sto ce to biti puno sehidske djece.....sto je obicaj kada nam nastupaju ''prijatelji'' sa istoka i sjevera.....
glupi bosnjaci... nama treba neko ko ce skinuti cete i ustase kad dodju kao sto je Celo skinuo onog cetnickog svata na carsiji....
-
7th_Heaven
ja cu je slusat htjela ne htjela, stadion mi ispod nosa...a kad se sjetim malo bolje, otkidala sam na nju jedno s 4-5 godina...
- Soul_Sista
If it makes U any better woman i ja sam sa toliko godina..ali gledaj to kao prosla vremena7th_Heaven wrote:ja cu je slusat htjela ne htjela, stadion mi ispod nosa...a kad se sjetim malo bolje, otkidala sam na nju jedno s 4-5 godina...
-
_BaykoNoor_
- Prince
Yebem joj familiju, i njoj i svima koji će ići da je slušaju... Da Bog da njima cvijeće polagali, idioti glupi...morti wrote:znate li da je položila cvijeće na kapiji(mjesto gdje je od granate poginulo 72 mladih ljudi)...čito ja danas u oslobođenju...
-
airwing
ogavno
18.8.2004. TuzlaKoncert Lepe Brene moralno je urušavanje
Bošnjačka zajednica kulture (BZK) “Preporod” BiH – Zajednica općinskih društava Tuzlanskog kantona izražava nezadovoljstvo povodom najavljenog koncerta Lepe Brene u Tuzli koji je definitivno moralno urušavanje u vrijeme iskopavanja novih masovnih grobnica i u vrijeme kada je Bosna postala na svijetu najveći bošnjački mezaristan.
“Konsternirani smo saznanjem da Fahreta alias Jelana, poznata pod pseudonimom Lepa Brena gostuje u našem slobodarskom gradu. Dovode je osobe zasigurno sumnjivog moralnog kredibiliteta zarad vlastitog šićara. Njih ne zanima što je Lepa Brena u toku srpsko-crnogorske agresije na BiH, dobrovoljno pohodila četničke položaje oko opkoljenih bosanskih gradova da bi svojim pjesmama ohrabrivala bradate spodobe da kolju Bošnjake, siluju Bošnjakinje i pljačkaju njihovu imovinu”, navodi se u današnjem saopćenju BZK “Preporod” Tuzla.
- Soul_Sista
Zamislite kako bi dobro bilo kad bi se svi ti ljudi sto su kupili karte okupili na jednom mjestu i napravili jednu veliku demonstraciju protiv koncerta i te glupe cetnikuse...e to bi bilo vec nesto! Dokaz da se nije zaboravilo ono sto se desilo a ovako je samo jos podrzavaju..nije mi jasno zasto idu na koncert!

-
BO
Mozda Brena prikuplja pomoc za Karadzica za ljecenje mozdanog udara, BAS JE HUMANA. Mozda donacija za cetnicki ravnogorski pokret. Mozda joj trebaju pare da obnovi porusenu kucu na Floridi od Charlija. Ko zna....
SRAMOTA, treba bas imat pilote u glavi pa otic na njezin koncert.
SRAMOTA, treba bas imat pilote u glavi pa otic na njezin koncert.
- Soul_Sista
Zamislitie da svi ti ljudi koji su kupili karte za koncert izidzu na velike demonstracije protiv koncerta i te glupe cetnikuse kao znak da neke stvari ne smiju da padnu u zaborav...HALO BA LJUDI, DJECA SU VAM GINULA A VI IDETE NA KONCERT JEDNE GLUPACE KOJA JE DAVNO POKAZALA SVOJE LICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEDNE OBICNE PRIMITVNE KRAVE KOJA JE STALA NA STRANU FASISTA!!!!!!!!!!!!!
Bas ste ovce!
Bas ste ovce!
-
Drug_Tito
islambosna.ba forum
Bošnjačka zajednica kulture (BZK) “Preporod” BiH – Zajednica općinskih društava Tuzlanskog kantona izražava nezadovoljstvo povodom najavljenog koncerta Lepe Brene u Tuzli koji je definitivno moralno urušavanje u vrijeme iskopavanja novih masovnih grobnica i u vrijeme kada je Bosna postala na svijetu najveći bošnjački mezaristan.
“Konsternirani smo saznanjem da Fahreta alias Jelana, poznata pod pseudonimom Lepa Brena gostuje u našem slobodarskom gradu. Dovode je osobe zasigurno sumnjivog moralnog kredibiliteta zarad vlastitog šićara. Njih ne zanima što je Lepa Brena u toku srpsko-crnogorske agresije na BiH, dobrovoljno pohodila četničke položaje oko opkoljenih bosanskih gradova da bi svojim pjesmama ohrabrivala bradate spodobe da kolju Bošnjake, siluju Bošnjakinje i pljačkaju njihovu imovinu”, navodi se u današnjem saopćenju BZK “Preporod” Tuzla.
- Soul_Sista
Pitanje je ako ce to biti dovoljno da zaustave njen nastup u Tuzli?? Ipak ako je toliko ljudi kupilo (7000 dobrovoljno) karte, ko moze da zaustavi njen nastup? 
- DaysleepeR
Moze ova oluja koja je prohujala komplet regionom veceras. 
-
7th_Heaven
zapravo je bilo oko 2000 ljudi, vecina se razbjezala kad je kisa udarila. bio je i vatromet, vozala se u nekoj dizalici i sve. spektakl
inace vrhunac veceri je bio kad je pjevala udri udri udri mujo...kolektivna ekstaza...

inace vrhunac veceri je bio kad je pjevala udri udri udri mujo...kolektivna ekstaza...