Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meščini da je to namjerno, takav "dijalog"...
Narator, orator...lavina informacija (bilo i interesantnih)...suviše i prebrzo za moje receptore...
Al' kad Ibro rece Mirzi "nadam se da ne glumiš da me slušaš"...
Kako su mi Mirza & Ibro bili prvi susret s Figurama - tako stvaram svoj dojam o emisiji - da li su i dosada¹nje ovakve? Volio bih reæi dosadne, ali me je strah vas starih vukova, pa æu se poslu¾iti rijeèju poluzanimljie...
sulesavic wrote:Kako su mi Mirza & Ibro bili prvi susret s Figurama - tako stvaram svoj dojam o emisiji - da li su i dosadašnje ovakve? Volio bih reći dosadne, ali me je strah vas starih vukova, pa ću se poslužiti riječju poluzanimljie...
Pa ...noćas sam prvi put za vrijeme Figura provjeravala ostale programe...ni Alku i fešn gurua ne propustih ...a ranije mi na pamet nisu padali...Možda nas Marko i Vela razmaziše... tj. povisiše nam kriterije....
Sjajno izdanje Veličković - Gudžević. Gudževićeva priča o utakmici Real - Partizan (i mnogo čemu drugom) je jedna od najboljih priča koje sam ikada čuo. Užitak gledanja ovakvih izdanja Figura, ne Bosnić - Seksan ponjave.
Zaspala odmah na početku.... Ni priču o Ćamilu Sijariću nisam čula do kraja Jebemu ljeljak.... bas je termin gurav, pogotovo ako ste bili na planinskom zraku citav dan