Sve to treba u trecu smjenu rudnika Kreke pa ko ne izbaci normu zna se.. vidjeli bi kako se popravlja zdravlje i stabilnost.. narkomana..
Izgorio vojni helikopter kod muzeja
- Fiore
#51 we
To narkosi skontali da prikriju porjeklo metala (njegovu boju) pa ga zapalili da bi ga posle isjekli i prodali u staro gvozdje.. I neko kaze narkosi glupi,zaostali,njima tesko...halo ba??
Sve to treba u trecu smjenu rudnika Kreke pa ko ne izbaci normu zna se.. vidjeli bi kako se popravlja zdravlje i stabilnost.. narkomana..

- uvjek dobar gost
Ma ja ko danas ima vremena za obnavljat muzeje, galerije, javna kupališta..... za osvjetljenja školskih terena... ko još ima vremena za otkopavanje nekih tigrova i meda koji su davno izumrli... ko ima živaca za otkopavanje nekropola... ma najlakše je ljude pozvati na sabur i strpljenje... najlakše je zavađati i prebacivati krivicu....
-
ibro dirka
evo napokon i hareta i zlaje u koNbinaciji, bas sam se nacekao 
- Fiore
#56 we
Ja vise nemam sta cekati,nemam se sta nadati.,oduzimaju me svaki dan politicki,ekonomski,teritorijalno i sta jos da cekam.. rak,sidu???
Svima je vadiona hajd ti prvi ja cu za tobom.. ma neka bude tako ali bar cu svoj zivot skoncati onako kako ga zivim za istinske vrijednosti..
Jedan prijedlog samo.. nek neki mangup iz radnicke klase siluje sminkerusu kcerku vladajuce mase.. pa cemo vidjeti kao to sve ide.. a ne da s edesavaju obrnute stvari svakodnevno..govorim za Sarajevo
Svima je vadiona hajd ti prvi ja cu za tobom.. ma neka bude tako ali bar cu svoj zivot skoncati onako kako ga zivim za istinske vrijednosti..
Jedan prijedlog samo.. nek neki mangup iz radnicke klase siluje sminkerusu kcerku vladajuce mase.. pa cemo vidjeti kao to sve ide.. a ne da s edesavaju obrnute stvari svakodnevno..govorim za Sarajevo
- uvjek dobar gost
Moj Fiore... istina je svi nešto .... kao čekaju... neko će drugi, evo studente su po domovima ostavili bez obroka... hajmo studenti ujediniti se i konačno tražiti prave stvari... i malo generisati energiju... samo nemojte ostati na zahtjevima da se Zrinka nogira iz kuhinje....
Vrijeme je da se krene !!!
- BHG
ma jok bolan...polahko...hajmo kahvu popit pa cemo se onda bunit...uvjek dobar gost wrote:Moj Fiore... istina je svi nešto .... kao čekaju... neko će drugi, evo studente su po domovima ostavili bez obroka... hajmo studenti ujediniti se i konačno tražiti prave stvari... i malo generisati energiju... samo nemojte ostati na zahtjevima da se Zrinka nogira iz kuhinje....
-
volvoxII
vise o prelijepom gradu Sarajevu na privatnom sajtu Semihe Borovac
http://www.sarajevo.ba
http://www.sarajevo.ba
- Skyfox
Jucer kad sam vidio to bio se raspalio, iako je pozar vec bio ugasen i vatrogasci pakovali svoju opremu okolo ni jednog drota, da makar obidu mjesto ''zlocina'', jok ni jednog!!!
Kaze jaran sta si se toliko raspalio pa nije tvoj, i tu me sjebe. Koliko jos ljuidi ima da im je potunio svejedno kad vide nesto slicno.
Nije bio moj al eto nekao je bio nas....
Kaze jaran sta si se toliko raspalio pa nije tvoj, i tu me sjebe. Koliko jos ljuidi ima da im je potunio svejedno kad vide nesto slicno.
- BHG
tako svi razmisljaju...zato i unistavamo sve sto imalo vrijedi....tako kad jaranu plane auto ti mu reci hajde ba jebote auto kupices drugi...koja smo mi stokaSkyfox wrote:Jucer kad sam vidio to bio se raspalio, iako je pozar vec bio ugasen i vatrogasci pakovali svoju opremu okolo ni jednog drota, da makar obidu mjesto ''zlocina'', jok ni jednog!!!
-
mescha
Ti zvao policiju, hoćeš reći da znaš i pričati..._BosanaC wrote:Zvao sam muriju jednom u po bijela dana, po najvecoj guzvi, kada su trojica likova dosli sa bonzecima i bukvalno rastavljali helikopter, sjekli dio po dio. Naravno, policija nije dosla.
Ne cudi me vise nista...
Ne znaš ne znaš, nisu te razumili pa nisu ni došli, ne znaš ni policiju nazvati..
Ustvari si ih trebao banovati, ups ne može to u stvarnom životu
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
wow, kakav dubokouman odgovor...mescha wrote:Ti zvao policiju, hoćeš reći da znaš i pričati..._BosanaC wrote:Zvao sam muriju jednom u po bijela dana, po najvecoj guzvi, kada su trojica likova dosli sa bonzecima i bukvalno rastavljali helikopter, sjekli dio po dio. Naravno, policija nije dosla.
Ne cudi me vise nista...
Ne znaš ne znaš, nisu te razumili pa nisu ni došli, ne znaš ni policiju nazvati..
Ustvari si ih trebao banovati, ups ne može to u stvarnom životu
![]()
![]()
![]()
juce u 6 popodne pored moje zgrade na sred parkinga narkomanska sprica...
nakon sto su mi pokusali Ukrasti bubu ne bi me cudilo da krenu tako paliti sve da pretope i bog zna sta..i btw, kod AS marketa na socijalnom lik prodaje BOSS parfem, treba mu jos 12 KM da kupi kartu da ide kuci..
- Dirty Harry
Kako je dosadan, jedva ga skino s vrata, sve pokušavam fino, kulturno al što si finiji to on bezobrazniji ...mIRCerka wrote:..i btw, kod AS marketa na socijalnom lik prodaje BOSS parfem, treba mu jos 12 KM da kupi kartu da ide kuci..
- Bullet Tooth Tony
ma to sam ja sad kreno napisat, pa to je zapalio onaj sto je zvao policijuPhia wrote:Zar je isključena varijanta da su helikopter zapalili neki kojima su smetali narkomani?![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
jos mi kaze ENO TI GA TAMO (pokazuje na robot) 189 KM EVO TI GA ZA 12...objasnim da nemam para, da me pusti na miru, DAJ MI 8 KM SITNO...Dirty Harry wrote:Kako je dosadan, jedva ga skino s vrata, sve pokušavam fino, kulturno al što si finiji to on bezobrazniji ...mIRCerka wrote:..i btw, kod AS marketa na socijalnom lik prodaje BOSS parfem, treba mu jos 12 KM da kupi kartu da ide kuci..
- Phia
To ja nisam rekla.Beg_Babic wrote:ma to sam ja sad kreno napisat, pa to je zapalio onaj sto je zvao policijuPhia wrote:Zar je isključena varijanta da su helikopter zapalili neki kojima su smetali narkomani?![]()
![]()
- Bullet Tooth Tony
pa ima ubica izvrse svoj cin (ubistvo) pa sami pozovu policiju i predaju sePhia wrote:To ja nisam rekla.Beg_Babic wrote:ma to sam ja sad kreno napisat, pa to je zapalio onaj sto je zvao policijuPhia wrote:Zar je isključena varijanta da su helikopter zapalili neki kojima su smetali narkomani?![]()
![]()
I mislim da neko ko koristi metode poput pozivanja policije sigurno ne drži mnogo do agresivnih metoda poput paljenja helikoptera..
- Phia
Dobro to je posljedica kajanja ali primjer koji si ti naveo je obrnut.Ne ide prvo kajanje pa onda zlodjeloBeg_Babic wrote:pa ima ubica izvrse svoj cin (ubistvo) pa sami pozovu policiju i predaju sePhia wrote:To ja nisam rekla.Beg_Babic wrote: ma to sam ja sad kreno napisat, pa to je zapalio onaj sto je zvao policiju![]()
I mislim da neko ko koristi metode poput pozivanja policije sigurno ne drži mnogo do agresivnih metoda poput paljenja helikoptera..