Izgorio vojni helikopter kod muzeja

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Fiore

#51 we

Post by Fiore »

To narkosi skontali da prikriju porjeklo metala (njegovu boju) pa ga zapalili da bi ga posle isjekli i prodali u staro gvozdje.. I neko kaze narkosi glupi,zaostali,njima tesko...halo ba??
Sve to treba u trecu smjenu rudnika Kreke pa ko ne izbaci normu zna se.. vidjeli bi kako se popravlja zdravlje i stabilnost.. narkomana.. :-D :-D
pitt

Post by pitt »

Nemojte tako......ima precih stvari od kulturne bastine, droge i narkomana, kriminla i bezvlasca, itd.....za nase vrle vodje da se bave........onda kad ne glasaju za svoje povisice :roll:
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Ma ja ko danas ima vremena za obnavljat muzeje, galerije, javna kupališta..... za osvjetljenja školskih terena... ko još ima vremena za otkopavanje nekih tigrova i meda koji su davno izumrli... ko ima živaca za otkopavanje nekropola... ma najlakše je ljude pozvati na sabur i strpljenje... najlakše je zavađati i prebacivati krivicu....
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Image

nek mi imamo to...
ibro dirka

Post by ibro dirka »

evo napokon i hareta i zlaje u koNbinaciji, bas sam se nacekao :D
Fiore

#56 we

Post by Fiore »

Ja vise nemam sta cekati,nemam se sta nadati.,oduzimaju me svaki dan politicki,ekonomski,teritorijalno i sta jos da cekam.. rak,sidu???

Svima je vadiona hajd ti prvi ja cu za tobom.. ma neka bude tako ali bar cu svoj zivot skoncati onako kako ga zivim za istinske vrijednosti..

Jedan prijedlog samo.. nek neki mangup iz radnicke klase siluje sminkerusu kcerku vladajuce mase.. pa cemo vidjeti kao to sve ide.. a ne da s edesavaju obrnute stvari svakodnevno..govorim za Sarajevo :x
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Moj Fiore... istina je svi nešto .... kao čekaju... neko će drugi, evo studente su po domovima ostavili bez obroka... hajmo studenti ujediniti se i konačno tražiti prave stvari... i malo generisati energiju... samo nemojte ostati na zahtjevima da se Zrinka nogira iz kuhinje....

Vrijeme je da se krene !!!
BHG

Post by BHG »

uvjek dobar gost wrote:Moj Fiore... istina je svi nešto .... kao čekaju... neko će drugi, evo studente su po domovima ostavili bez obroka... hajmo studenti ujediniti se i konačno tražiti prave stvari... i malo generisati energiju... samo nemojte ostati na zahtjevima da se Zrinka nogira iz kuhinje....

Vrijeme je da se krene !!!
ma jok bolan...polahko...hajmo kahvu popit pa cemo se onda bunit... :roll:
diler666

Post by diler666 »

jebiga sad memamo niti jedan helikopter :)
Fiore

#60 we

Post by Fiore »

Ovaj helikopter je isao u ratu po mnogim enklavama i odtavljao .,izvlacio sto je mogao.. jel ovo uspomena na nasu proslost.. :sad:
Last edited by Fiore on 17/09/2007 17:38, edited 1 time in total.
volvoxII

Post by volvoxII »

vise o prelijepom gradu Sarajevu na privatnom sajtu Semihe Borovac
http://www.sarajevo.ba
Fiore

#62 we

Post by Fiore »

jadna majka strancima kad dodju ovdje..pa nije ni cudo sto terba 5 vodica na 15 turista od bezbroj pitanja.. :lol:
Skyfox

Post by Skyfox »

Jucer kad sam vidio to bio se raspalio, iako je pozar vec bio ugasen i vatrogasci pakovali svoju opremu okolo ni jednog drota, da makar obidu mjesto ''zlocina'', jok ni jednog!!!
Kaze jaran sta si se toliko raspalio pa nije tvoj, i tu me sjebe. Koliko jos ljuidi ima da im je potunio svejedno kad vide nesto slicno.

Nije bio moj al eto nekao je bio nas....
BHG

Post by BHG »

Skyfox wrote:Jucer kad sam vidio to bio se raspalio, iako je pozar vec bio ugasen i vatrogasci pakovali svoju opremu okolo ni jednog drota, da makar obidu mjesto ''zlocina'', jok ni jednog!!!
Kaze jaran sta si se toliko raspalio pa nije tvoj, i tu me sjebe. Koliko jos ljuidi ima da im je potunio svejedno kad vide nesto slicno.

Nije bio moj al eto nekao je bio nas....
tako svi razmisljaju...zato i unistavamo sve sto imalo vrijedi....tako kad jaranu plane auto ti mu reci hajde ba jebote auto kupices drugi...koja smo mi stoka
mescha

Post by mescha »

_BosanaC wrote:Zvao sam muriju jednom u po bijela dana, po najvecoj guzvi, kada su trojica likova dosli sa bonzecima i bukvalno rastavljali helikopter, sjekli dio po dio. Naravno, policija nije dosla.

Ne cudi me vise nista...
Ti zvao policiju, hoćeš reći da znaš i pričati...

Ne znaš ne znaš, nisu te razumili pa nisu ni došli, ne znaš ni policiju nazvati..

Ustvari si ih trebao banovati, ups ne može to u stvarnom životu

:lol: :lol: :lol: :lol:
obuca

Post by obuca »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mescha wrote:
_BosanaC wrote:Zvao sam muriju jednom u po bijela dana, po najvecoj guzvi, kada su trojica likova dosli sa bonzecima i bukvalno rastavljali helikopter, sjekli dio po dio. Naravno, policija nije dosla.

Ne cudi me vise nista...
Ti zvao policiju, hoćeš reći da znaš i pričati...

Ne znaš ne znaš, nisu te razumili pa nisu ni došli, ne znaš ni policiju nazvati..

Ustvari si ih trebao banovati, ups ne može to u stvarnom životu

:lol: :lol: :lol: :lol:
wow, kakav dubokouman odgovor...
:zzzz:

juce u 6 popodne pored moje zgrade na sred parkinga narkomanska sprica... :x

nakon sto su mi pokusali Ukrasti bubu ne bi me cudilo da krenu tako paliti sve da pretope i bog zna sta..i btw, kod AS marketa na socijalnom lik prodaje BOSS parfem, treba mu jos 12 KM da kupi kartu da ide kuci..
:x
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

mIRCerka wrote:..i btw, kod AS marketa na socijalnom lik prodaje BOSS parfem, treba mu jos 12 KM da kupi kartu da ide kuci..
Kako je dosadan, jedva ga skino s vrata, sve pokušavam fino, kulturno al što si finiji to on bezobrazniji ...
Phia

Post by Phia »

Zar je isključena varijanta da su helikopter zapalili neki kojima su smetali narkomani? :D :oops:
Bullet Tooth Tony

Post by Bullet Tooth Tony »

Phia wrote:Zar je isključena varijanta da su helikopter zapalili neki kojima su smetali narkomani? :D :oops:
ma to sam ja sad kreno napisat, pa to je zapalio onaj sto je zvao policiju :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Dirty Harry wrote:
mIRCerka wrote:..i btw, kod AS marketa na socijalnom lik prodaje BOSS parfem, treba mu jos 12 KM da kupi kartu da ide kuci..
Kako je dosadan, jedva ga skino s vrata, sve pokušavam fino, kulturno al što si finiji to on bezobrazniji ...
jos mi kaze ENO TI GA TAMO (pokazuje na robot) 189 KM EVO TI GA ZA 12...objasnim da nemam para, da me pusti na miru, DAJ MI 8 KM SITNO...
Phia

Post by Phia »

Beg_Babic wrote:
Phia wrote:Zar je isključena varijanta da su helikopter zapalili neki kojima su smetali narkomani? :D :oops:
ma to sam ja sad kreno napisat, pa to je zapalio onaj sto je zvao policiju :D :D
To ja nisam rekla. :-) I mislim da neko ko koristi metode poput pozivanja policije sigurno ne drži mnogo do agresivnih metoda poput paljenja helikoptera..
Bullet Tooth Tony

Post by Bullet Tooth Tony »

Phia wrote:
Beg_Babic wrote:
To ja nisam rekla. :-) I mislim da neko ko koristi metode poput pozivanja policije sigurno ne drži mnogo do agresivnih metoda poput paljenja helikoptera..
pa ima ubica izvrse svoj cin (ubistvo) pa sami pozovu policiju i predaju se :-)
Phia

Post by Phia »

Beg_Babic wrote:
Phia wrote:
Beg_Babic wrote: ma to sam ja sad kreno napisat, pa to je zapalio onaj sto je zvao policiju :D :D
pa ima ubica izvrse svoj cin (ubistvo) pa sami pozovu policiju i predaju se :-)
Dobro to je posljedica kajanja ali primjer koji si ti naveo je obrnut.Ne ide prvo kajanje pa onda zlodjelo ;)
EldinaA

Post by EldinaA »

a ko kaze da ga i narkomani nisu zapalili
slucajno :D :D :D
Post Reply